Zanimljiv blog ,moram priznati..Dinamican, raznolik,u citaocu budi onu neku znatizelju da cita dalje,jer vec u sledecem postu se ne zna kakav ce *zanr* uslediti..

I ne, ne **rem sad nesto tek da bih napisala, uglavnom sam ja narcis koji cita i divi se samo sebi..Pa ako me nekada neko drugi kojim slucajem zadivi onda je to zaista tako..
I znas sta mi je bilo posebno zanimljivo..Citajuci tvoje postove, a u nekima si se koristila i onim da tako kazem *prostim* recima, izrazima, ni jednom nisam osetila tu neku dozu vulgarnosti i prostote..Ja licno takav nacin izrazavanja ne koristim, ne pristaje mi..Tebi pristaje, ali ne zato sto si prosta (bas naprotiv po mom misljenju) vec zato sto umes da izneses misao na neki poseban nacin, da u citaocu stvoris zelju da prinikne u sustinu napisanog, ne primecujuci *stil*pisanja...
To je svakako za pohvalu...
Svidja mi se ta leprsavost misli, bar je na mene delovala osvezavajuci u odnosu na moje poprilicno tugaljivo i pateticno pisanje..
Eto..toliko..
Nadam se da se ne ljutis sto sam ti uzurpirala blog na kratko..a i ako se ljutis,,jbg..sta cu ti ja...