|
Autoru |
Poruka |
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Dreja Novak
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Tražiš me sad?! Štoo??? Vezuješ nepostojeće konopce oko mene??!! Ti to pokušavaš da me nađeš?? xmmm... čujem... Želiš me samo za sebe?!... ma daj, mora da te ne poznaju tako "magičnog" ko ja...poništavao si moj san...mene...tu senu Žene što znao si... xaxaxaxa Dragiiii pa ti nisi dovoljno dobar za mene!!!... Ja sam luda načistooo...ma bleskasta 100% bez ikakvog napora mogu da poletim sa bojama da se stopim...ma da preplivam...i daaaa poverujem u sve! Al ne zaboravi, upznao si samo tu senu Ove Žene... šta, sad došao si i ovde?! čitaš... proveravaš... opet njuškaš... xmmm... ccc Ti??! "bljutavo dobra, gadljivo fina...dama u vremenu ovom" koja niska biserja od reči tvojih... o daaa, dušo gluma je strast, al ne dovoljna da prevari lopova...Anđela tog iz kaveza što pustih da poleti... Ti hteo si Ženu što mrzi... Onu što tako dobro zna da otima, al rekoh ti, služim se samo sa ponuđenim, ne otetim... a slike u glavi bez napora pravim,niske ove od reči ma u letuu... JA SAM ORIGINAL a TI???! xexe Ko je ukrao tvoju kometu "umetniče"???!.... ma ni Gala tebi nije dobra, ni ozon tebi nije svet... Ti si kopija kopije, Pajac što misli da Ževot je slep... ex Dragi moj, sada možeš samo DA IZMISLIŠ ŽENU KO MENE! i prestani da njuškaš stvarnoo to ne pali...bolje te neke bezlične sebi napravi "umetniče"...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
U proredima Ne, ne pitaj me ništa Tame su mi prsti puni Oči snova nesanjanix
Ne, ne pitaj me noćas ništa Razumeš ti ove reči bez slova Udaxni me izisajem Poljupcem satkanim od slogova
I ne, ne pitaj ništa Osmex tugu vešto krije Kad nedostaješ mi u proredima © 2012 by wucicca
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Као што свакако знаш, љубави, на сваком двору Joker (комендијаш) је најтужнији.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|