|
Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Komsinica je napisao: Mora da kipi sarm na sve strane A ko ima takav muski sarm, svakako je i sve drugo privlacno. I da ne bude neki mrsavko, vec onako vajan, ali prirodno... tj. da nema na silu polocice. Je jeeeeeeeeeeee jeeeeeee ovo ko vec vidjeno, ponovih post ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Mada su bila dva, koliko se secam, pre havarije postova xaxaxa Nema veze, skratih ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46084
|
Komšinice,sve mi se čini da imamo sličan ukus po pitanju muške vanjštine hahhaaa... 
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Komsinica je napisao: I da ne bude neki mrsavko, vec onako vajan, ali prirodno... tj. da nema na silu polocice.Je jeeeeeeeeeeee jeeeeeee ovo ko vec vidjeno, ponovih post ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Senka je napisao: Komšinice,sve mi se čini da imamo sličan ukus po pitanju muške vanjštine hahhaaa...  Оно, кад мало размислим, вас две сте ми као једна лепотица, са две главе, или сијамске близнакиње. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ja nisam lepotica, tako da otpada ta zamisljena varijanta A sto si izostavio onaj sarm? To je ipak presudno ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46084
|
Šarm,iskrenost,duhovitost,poštenje... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Komsinica je napisao: Komsinica je napisao: Mora da kipi sarm na sve strane A ko ima takav muski sarm, svakako je i sve drugo privlacno. I da ne bude neki mrsavko, vec onako vajan, ali prirodno... tj. da nema na silu polocice. Je jeeeeeeeeeeee jeeeeeee ovo ko vec vidjeno, ponovih post ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Mada su bila dva, koliko se secam, pre havarije postova xaxaxa Nema veze, skratih ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif) I da ume da me nasmeje, a kada podigne levu obrvu da momentalno budem u stavu mirno Ovo za stav mirno, ne postoji ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Komsinica je napisao: Komsinica je napisao: Komsinica je napisao: Mora da kipi sarm na sve strane A ko ima takav muski sarm, svakako je i sve drugo privlacno. I da ne bude neki mrsavko, vec onako vajan, ali prirodno... tj. da nema na silu polocice. Je jeeeeeeeeeeee jeeeeeee ovo ko vec vidjeno, ponovih post ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Mada su bila dva, koliko se secam, pre havarije postova xaxaxa Nema veze, skratih ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif) I da ume da me nasmeje, a kada podigne levu obrvu da momentalno budem u stavu mirno Ovo za stav mirno, ne postoji ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif) levu obrvu... ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif) stav mirno, e looda si 100% ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mene privlace zene koje drze do sebe..ima drzanje i stav. kad me natjera da se i ja za njom okrenem na cesti...kad udje u prostoriju i atomtski je puna ta prostorija.. one obicne, svakodnevne...one koje se stope sa masom, koje izgledaju kao i sve ostale...masinerija i sve ista moda..ne primjecujem... mogu i zene da me privlace nemojte pogresno da shvatite..preferiram muski rod svakako...ali ovdje uglavnom zene pisu kako ih privlaci ovakav ili onakav muskarac..mora ovo mora ono...ne mora nista..jednostavno te privuce...kao i ova zena na cesti..ne mora biti ljepotica..ali privuce te ''necim''....dobro nosi to ''nesto'' ...e tako je i sa muskarcem 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

Pridružio se: 21 Jun 2013, 00:12 Postovi: 352
|
Crvenokose su moja slabost i oduvek su mi se svidjale, nekako su misteriozne.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) bogat
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|