Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jedno je vjerovati u ljubav, a drugo pronaći pravu ljubav...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Prava ljubav- mnogi su vjerovali i vjencali se i sutradan razvod a da si ih pitao dan prije razvoda, i jedno i drugo bi rekli ovo je prava ljubav:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Ja cu kupiti psa jer vec osjecam da se nikad necu udati.
ASG pa ja ne vidim drugi cilj, ako neko bas vjeruje u LJUBAV ja sam takvog misljenja da taj treba zivjeti sa nekim i imati djecu mogu ja vjerovat u ljubav, a sta imam od tog vjerovanja? NISTA Prvo za ovo osecam,ne lupaj,sutra mozes izaci na ulicu i ugledati njega... A drugo,kratko i jasno za sve je potreban tajming...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
GiGi je napisao: Jedno je vjerovati u ljubav, a drugo pronaći pravu ljubav... A da bi verovao moras je pronaci 
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Andjeo sa greskom je napisao: Znaci konstatujes da je bolja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Шта констатујем? Гарантујем! Уосталом не мораш да му купујеш грануле. Уме и сам да отвори фрижидер и да спреми доручак. Понекад спржи јаја. Кокошија... Анђеле, немој да се љутиш! Само се мало шалимо! ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mislis vreme, Jos nije vreme, jos nije vreme, jos nije vreme........e sad je kasno:) meni taj tajming moze samo da ogadi nekog ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: Prava ljubav- mnogi su vjerovali i vjencali se i sutradan razvod a da si ih pitao dan prije razvoda, i jedno i drugo bi rekli ovo je prava ljubav:) Istina...sve je više takvih parova...pa opet...gledam ja svoje roditelje, pa tetu i tetka, ujnu i ujka...već su godinama zajedno...pa valjda onda ipak postoji prava ljubav...samo je treba prepoznati 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Znaci konstatujes da je bolja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Шта констатујем? Гарантујем! Уосталом не мораш да му купујеш грануле. Уме и сам да отвори фрижидер и да спреми доручак. Понекад спржи јаја. Кокошија... Анђеле, немој да се љутиш! Само се мало шалимо! ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) kako mogu da se naljutim.just rilex
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ne znam Megi.... Istina je dok sa nekim ne pojedes dzak soli ne znas sa kim si,al opet ako bi stalno bio sumnjicav to onda i nije prava ljubav,nazovi kako hoces... Snow smaras
|
|
|
|
|
|