|
Autoru |
Poruka |
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
ljubav je trenutno nebitna stvar u mom zivotu
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Senka je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Ljubav ne al simpatija da Sto kaze Gigi za ljubav je potrebno vreme. Prvo dodjes u onu fazu kad ti je sve lepo,leptirici. Napolju sumorno vreme a tebi sunce,uvek si raspolozen,nemas problema,letis u oblacima,jedva cekas da cujes tu osobu,vidis da se dopisujes sa njom. Kad ga/je nema sat vremena odmah ti nedostaje,stalno gledas na sat kad ce se pojaviti.E to je zaljubljenost. Ljubav vec ne umem da objasnim,to se jednostavno oseca,ili volis nekog ili ne. Sa svim njegovim/njenim vrlinama i manama i kad se boris za tu osobu i to pokazujes. Ali tako kreće sve,pa poslije,ako ljubav potraje, misliš da je bilo na prvi pogled.  E to je vec filozofija Ja to "na prvi pogled" shvatam cisto kako si nekog zamisljao pored sebe i ta osoba se stvorila. Recimo Enrique bi bio meni ljubav na prvi pogled,nebitno sto ja njemu nisam. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ajmeeee, kakva ljubav , kakvi bakaraci ko jos u to vjeruje....... tu rijec je samo neko izmislio, jer nije znao kako da nazove zasto su dvi osobe dugo zajedno i slazu se,i onda kao one su u ljubavi....i onda ta ljubav preko noci nestane e onda neko dodje i kaze da to nije bila prava ljubav, da nikada nije postojala a ustvari ljubav nikada i ne postoji e onda kako naci pravu ljubav....i tako uvijek ima neko reci nesto novo a ustvari mislim da je to sve povezano sa osobom kakva je, karakter ovo ono ako ja nisam svadljive prirode, i neko mi se svidi fizicki, pa mogu brate mili sa tom osobom zivjeti i 100 godina, al naravno ne bih nazvala to LJUBAV
Zaljubljenost, privlacenje u te rijeci vjerujem au LJUBAV jok, to smislili radi knjiga, romantike i preseravanja verovatno opet neki pesnici pre milijardu godina kad sjede u kuci depresivni pa se naduvaju i tako stvaraju najbolja djela.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46114
|
Andjeo sa greskom je napisao: Senka je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Ljubav ne al simpatija da Sto kaze Gigi za ljubav je potrebno vreme. Prvo dodjes u onu fazu kad ti je sve lepo,leptirici. Napolju sumorno vreme a tebi sunce,uvek si raspolozen,nemas problema,letis u oblacima,jedva cekas da cujes tu osobu,vidis da se dopisujes sa njom. Kad ga/je nema sat vremena odmah ti nedostaje,stalno gledas na sat kad ce se pojaviti.E to je zaljubljenost. Ljubav vec ne umem da objasnim,to se jednostavno oseca,ili volis nekog ili ne. Sa svim njegovim/njenim vrlinama i manama i kad se boris za tu osobu i to pokazujes. Ali tako kreće sve,pa poslije,ako ljubav potraje, misliš da je bilo na prvi pogled.  E to je vec filozofija Ja to "na prvi pogled" shvatam cisto kako si nekog zamisljao pored sebe i ta osoba se stvorila. Recimo Enrique bi bio meni ljubav na prvi pogled,nebitno sto ja njemu nisam. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...gdje može biti ljubav na prvi pogled nešto što si unaprijed smislila i poželjela... ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Mozda ne verujes jer ti se nije nikad desila Sto ne znaci da neces promeniti misljenje vremenom
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Kako opisujes onda da ti se neko svidi a nisi progovorio s njim ni rec.....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Moguce , necu da negiram da necu promjenit misljenje, ali sada ovako mislim i ne vjerujem da postoji LJUBAV. Pa je l se tebi desila, sto se nisi udala i sto nemas djecu ako je:) Ja cu priznat tek tada da vjerujem ako mi se tada desi:) Sad zvoni mom bratu tel i pogledam zove ga, u imenik ukucana "LJUBAV" Kad se nisam izvrnula od smjeha, garant tako i tepa, ee ma presmjesno... on zna sta ljubav mjenja djevojke ko carape tako i svi ti sto kao vjeruju u ljubav.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46114
|
Andjeo sa greskom je napisao: Kako opisujes onda da ti se neko svidi a nisi progovorio s njim ni rec..... Može,vjeruj mi...jednotavno te nešto štrecne pri susretu očiju...ali baš rijetko...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Kako opisujes onda da ti se neko svidi a nisi progovorio s njim ni rec..... Pogled govori vise od rijeci:) Meni se desilo prije 3 godine, i dalje sam zaljubljena u tu osobu.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne Megi , ne megi ne otvaraj dusu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|