VB: Ava i Željko na romantičnoj večeri, pali poljupci
Blizanac se preznojavao, delio komplimente pa je poverio Hrvatici da jedva čeka kada će da se rijaliti završi jer će tada biti “gotova”
Ljubav se rađa između njih…Tako bar većina ukućana opisuje odnos Ave i Željka. “Veliki brat” je u utorak uveče odlučio da im malo pomogne pa je organozovao romantičnu večeru samo za njih dvoje. Lagana muzika, prijatna atmosfera i ples doveli su do novih poljubaca.
"Veliki brat" je pozvao u ispovedaonicu Avu i Željka kako bi im saopštio da su dobili romantičnu večeru koju im je ustupila Soraja za osvojenu nagradu povodom uspešno obavljenog zadatka.
Ava i Željko su se lepo doterali, seli za sto i uz laganu večeru pričali o njima, prijateljima i roditeljima. Blizanac se preznojavao, delio komplimente pa je poverio Hrvatici da jedva čeka kada će da se rijaliti završi jer će tada biti “gotova”.
- Žato si baš izabrao mene? Zašto ja? – želela je da zna Ava, a Željko joj je rekao da mu se dopada jer je “budala”.
Ava je priznala da je malo zbunjena i da je ostala bez teksta, ali ni Željku nije bilo lako jer se preznojava pred, kako kaže, blesavom, opičenom ali pre svega svojom Avom.
Par je dobio i priliku na kraju večere da zapleše uz zvuke popularnog hita pevačice Selin Dion "Wherever you are" što je bio odličan uvod za nove poljupce.
NE ŽELI DA ZAGORČA ŽIVOT AVI Vlada Vuksanović odbio da uđe u Velikog brata
Maneken nije želeo da se pridruži Avi Karabatić i da dodatno zabiberi njenu romansu sa Željkom. Bivši dečko Cece Ražnatović i Nataše Bekvalac nije želeo da bude deo ljubavnog trougla
Vlada Vuksanović odbio je ponudu da uđe u “Velikog brata” i pridruži se Avi Karabatić, koja je još od “Survajvera” ludo zaljubljena u njega. Iako je ideja producenata bila da zgodni maneken dodatno “zabiberi” ovaj šou, tako što će se samim pojavljivanjem umešati u novu ljubavnu vezu Ave i Željka, to se neće desiti jer je bivši dečko Nataše Bekvalac i Cece Ražnatović danas odbio basnoslovnu ponudu “Emotiona“.
- Vlada je otišao na sastanak sa producentima “Velikog brata”, saslušao je njihovu ponudu, ali se na kraju zahvalio na njoj i odbio je, kaže izvor Telegrafa, blizak manekenu i dodaje:
- Želja ljudi iz “Emotiona” bila je da se on pojavi u kući i da nastane nova španska serija, pošto je opšte poznato da je Ava ludo zaljbljena u njega i da je više puta tokom protekle dve nedelje izrazila želju da ga vidi u emisiji kao svog zaštitnika. Producenti nisu žalili novca i ponuda je bila više nego korektna, ali je Vuksanović ipak rešio da ne učestvuje u ovom rijalitiju, pre svega jer ne želi da bude deo ljubavnog trougla, pošto je Ava pre nekoliko dana otpočela romansu sa Željkom- zaključuje naš izvor.
Inače, Vladi Vuksanoviću su pred početak ovogodišnje sezone rijalitija stigle ponude i sa Pinka i sa B92 da učestvuje u “Farmi” i u “Velikom bratu”, ali je on obe ponude odbio.
Osim po učešću u Velikom bratu Vuksanović je poznat i po ljubavnim aferama sa više poznatih Srpkinja.
Izvor: pulsonline.rs
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
- Malo sam se izgubio u rialitiju. Ne znam gde sam pogrešio, ali nije ispalo onako kako sam hteo - rekao nam je Uroš kada je pregledao snimke i čuo komentare najbližih, koji su mu odreda zamerili jedno: što je bio grub prema Avi.
Uroš: Zamerili su mi i porodica i prijatelji to što sam bio grub prema Avi
Da li si svestan kako te Srbija doživljava? - Svestan da sam da sam ispao seljak. Hteli smo da napravimo šou.
Šta je bilo prvo veče? - Nije bilo ništa. Ava i ja smo radili po dogovoru. To je bila taktika da ostanemo što duže, ali sam se negde preračunao.
Nije bilo seksa? - Ma, kakav seks, jeste li vi normalni?!
A pipanje po međunožju? - To nije seks. I vi verujete televiziji. Nisam video snimke. Ne znam kako je to izgledalo. Što ne bih simulirao seks za 50.000 evra?! Mislim da inteligentni gledaoci mogu da provale simuliranje.
Reši nam misteriju devojke. - Naravno da ne postoji.
Šta su ti porodica i prijatelji zamerili? - Rekli su mi da to u rialitiju nisam bio ja. Zamerili su mi što sam bio pregrub prema Avi. Kažu da je moglo to sve drugačije da ispadne i da je trebalo drugačije da se postavim prema njoj. Nežnije.
Jesi li se malo izgubio u svojoj ulozi? - Jesam, malo. Ne znam gde sam pogrešio, ali ono tamo nisam bio ja.
VRELA NEVENA: Pogledajte učesnicu VB u seksi izdanju (FOTO) (VIDEO) Miličevićeva je svoju karijeru izgradila reklamirajući svetski poznate brendove a veliku pažnju je prikvukla provokativnim scenama iz filma "Baby On The Board"
Foto: Promo Iako je bivša “modelsica” Ivana Stamenković Sindi u par navrata tokom rasprava u “Velikom Bratu” optužila Nevenu Miličević da zapravo nije model u Njujorku već da konobariše, međutim, slike i video zapisi ipak govore drugačije, a u prilog tome ide i punih 16 godina uspešne karijere u modnoj agencji “Forma Viva”.
Učesnica “Velikog Brata” je među retkima koji su uspeli da ostvare svoj san i izgrade svetsku karijeru koju je Nevena započela sa 14 godina, kada je postala “Elitovo” lice. Isprva je radila po Evropi, Madridu, Milanu, zatim u Hong Kongu, Tajlandu, a na kraju je otišla i u Ameriku, gde je najpre živela u Čikagu, zatim Majamiju i Los Anđelesu, da bi u Njujorku ostala poslednje tri godine.
Foto: Privatna arhiva Manekenka je tokom karijere snimila brojne spotove, od kojih ona sama izdvaja rad sa grupom “Cypress Hill“, u čijem spotu za pesmu “Whats My Number” se pojavljuje kao model, a tu je i spot grupe “Hoobastank” za pesmu “The Reason”. Međutim, video koji je svima privukao pažnju je insert iz filma “Baby on the Board” u kome se Miličevićeva pojavljuje u izuzetno provokativnom izdanju, koje će mnoge ostaviti bez daha.
Snimala je reklame širom sveta – za Brazil, Južnu Ameriku, Italiju i druge. Svoje čari manekenka pokazuje i u reklami za šampanjac, gde se pojavljuje u elegantnoj crvenoj haljini.
Tokom svoje karijere, Miličevićeva je upoznala mnoge svetske i holivudske zvezde, među kojima su i Paris Hilton, Ne-Yo, Dejvid Geta, ali i Brus Vilis, za koga kaže da je odbila njegovo udvaranje.
Foto: Privatna arhiva (J.J)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Voditeljka i profesorka smatra da je Vendi inteligentna i elokventna dok je za Maju Nikolić rekla da je ograničena
U razgovoru sa Velikim Bratom, Maja Volk otkrila je svoje mišljenje o Maji Nikolić i Vesni Vukelić Vendi, iako se do sada trudila da ga zadrži za sebe, da nebi dolazila u sukobe sa ostalim ukućanima.
Na pitanje Velikog Brata sa kim se bolje slaže, Vesnom Vukelić Vendi ili Majom Nikolić, Maja Volk je rekla: - Vendi je inteligentna, načitana, elokventna i zabavna. Maja je ograničena tematski i koliko se otvara, sa Vendi imam više tema. Maja mi nije preterano zanimljiva.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
PALO POMIRENJE? Vendi čestitala Maji rođendan, Maja je poljubila
Možda je baš ovo i bila Majina želja za rođendan
Veliki brat je pozvao Maju Nikolić u ispovedaonicu kako bi joj priredio jedno lepo iznenađenje. Prvo joj je čestitao 38. rođendan, zatim pokazao tortu na kojoj je pisalo "Vole te Novak i Lazar" i onda joj otpevao rođendansku pesmicu. Maja nije izdržala da ne pusti suze.
Izgleda da je rođendan doprineo boljoj atmosferi u Kući. Pevačica je ispričala Velikom bratu da joj je Vendi prišla i čestitala rođendan, a potom je ona prišla njoj i poljubila je. Dodala je da joj je drago što je uspela u Vendi da nađe nešto dobro.
Videćemo da li će se ovaj trend nastaviti kada prođe Majin rođendan.
PARE UMESTO ŠKOLOVANJA Ava tražila da napusti kuću Velikog brata
Pa taman posla da sad ostane i bez Željka
Ava Karabatić, najpopularnija ukućanka Velikog Brata, nekoliko puta je izjavljivala da joj novac nije presudna stvar u životu, ali njena dela pokazuju suprotno. Hrvatska starleta je pre ulaska u rijaliti imala dogovor sa produkcijom da 7. aprila izađe iz kuće na jedan dan kako bi otišla na ispit, međutim, kada je došao taj trenutak, „Emoušn“ je Avi rekao da ukoliko izađe neće moći da se vrati, a i neće dobiti novac jer je to suprotno pravilima igre. Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo staletinog oca Ivicu Karabatića - saznaje "ALO!"
- Jeste, trebalo je da izađe iz kuće, ali njoj smo ostavili da prelomi sama. Odlučila je da ne ode na faks već da ostane u kući. Neka, ja je podržavam, ima vremena za školu. Ali, nije ona materijalista. Uvek smo je učili da sve deli, a u životu je dosta imala. Ona i sada, kada joj dođu prijateljice kod nas kući pre izlaska, otvori orman i svi uzimaju šta im padne pod ruku - rekao je Ivica i dodao da se njegova ćerka uz Željka bolje snalazi i da je zato bolje što je ostala.
- Željko je smešan dečko i mislim da ona na njega gleda kao brata, ali ako je njoj lepo, mi ćemo je podržati. Njoj nikada nije bio bitan fizički izgled, onih nekoliko momaka koje je imala bili su skroz različiti - odao je Karabatić, koji svakodnevno prati dešavanja u kući. Inače, u biografiji Karabatićeve navedeno je da studira komparativnu književnost, latinski i italijanski jezik, a da je po struci farmaceutski tehničar.
Nevena posle izbacivanja iz Velikog brata: Hvala bogu da je gotovo
Srećna sam što sam izašla, hvala bogu da je sve gotovo - prvo je što je rekla manekenka Nevena Miličević čim je juče izašla iz kuće Velikog brata, iz koje je izbačena posle fizičkog napada na Ivanu Stamenković Sindi, i to na svoj 30. rođendan.
Šta se to juče desilo? Dok su vežbale izvođenje pesme za nedeljni zadatak, započele su svađu koja je kulminirala udarcima i izbacivanjem. - Ostavljaš krvave uloške u kupatilu koje svi moramo da gledamo! - rekla je Nevena Sindi. Sindi je prevrnula očima i počela da se brani: - O čemu pričaš, prostakušo jedna?! Toliko si nevaspitana i besna, nemam reči. Pretiš već šest puta da ćeš da me prebiješ!
Sindi je zatim prokomentarisala da Nevena ima celulit. Prišla joj je, zadigla njenu suknju i uštinula je za butinu, a manekenka je u trenutku izgubila kontrolu, počela da je čupa i vuče za kosu i - udarila je u glavu.
Budući da su pravila jasna, Nevena je kažnjena momentalnim izbacivanjem zbog fizičkog napada.
Po manekenku su u kuću u Košutnjaku došli otac, sestra i rođaci. Otac je ušao u kuću sa buketom cveća i čestitao joj rođendan, a svi stanari, osim Soraje i Sindi, okupili su se oko vrata da je isprate.
Nevena, u pratnji oca i ujne, iz kuće je otišla na sastanak sa čelnim ljudima iz produkcije “Emoušen”. Sastanak je trajao skoro dva sata da bi prvo otac izašao iz studija u Košutnjaku, a posle pola sata za njim i Nevena.
- Nažalost, nisam pratio „Velikog brata“ sinoć, danas sam stigao s puta i ne znam šta se tačno dešavalo. Ponosan sam na moju najstariju ćerku, ali ne krivim ni Sindi. Sindi poznajem iz neke priče odranije, razumem je. Ona je majka koja ima dete, nedostaje joj dete i u takvim neprirodnim uslovima logično je da dođe do sukoba. Nevena je impulsivnost povukla na mene, a sada mi je rekla da je jedva čekala da napusti kuću - rekao nam je juče ispred kuće u Košutnjaku Nevenin otac Dušan.
Sukob je na neki način došao kao logična završnica svega što se dešavalo između dve ukućanke. Netrpeljivost među njima vlada od samog ulaska u kuću, jer je Nevena navodno provela mesec dana u apartmanu Ivaninog bivšeg momka.
Da će se tenzija pojačati, moglo se naslutiti i preksinoć, kada je Nevena u ispovedaonici tražila da ne bude u istoj ekipi sa Sindi u zadatku. „Kad kažem ne, onda je ne, postoje granice, ja ne mogu sa Sindi da provodim toliko vremena“, pričala je Nevena. Dan posle dogodio se incident i izbacivanje.
Ukućani na strani Nevene
Iako zaprepašćeni zbog tuče, svi ukućani, osim Soraje, stali su u Neveninu odbranu. Oni smatraju da je Sindi preterala sa provokacijama i nisu želeli da Nevena napusti kuću. Slavko je rekao da je Nevena ispravno postupila, Ava je par puta jauknula, ali joj je Aneta rekla da ne plače i da ne unosi nervozu. Maja Volk je rekla da se javi njenoj deci, a Maja Nikolić da i ona treba da se fizički obracuna i da ne da na sebe.
Majka i sestra brane Sindi
Nevena je trebalo da prestane da provocira moju ćerku jer je prevršila svaku meru. Počela je da olajava i Ivanino okruženje i da joj blati mlađu sestru - rekla nam je Vera Stamenković, Sindina majka.
Vera kaže da je Sindi mirna i lepo vaspitana devojka koja nikoga ne izaziva. „Ta Nevena očigledno ima opasan problem u glavi, čim proganja Ivanu, iako ona pokušava da je smiri i ućutka“, kaže Vera. Ivanina sestra, narodna poslanica Nevena Adžemović, rekla nam je kratko: „Ne želim da komentarišem ništa u vezi s Velikim bratom.“ Inače, nju je izbačena Nevena pred kamerama nazvala glupom: „Cela Srbija zna kakva je Nena antena, koja je u skupštini zahvaljujući mužu.” A.P.
Izvor: blic.rs
Slavkove robinje na zadatku: Pogledajte kako Ava, Sindi i Soraja “mešaju”!
Ova nedelja u kući “Velikog Brata” posvećena je zadatku po ugledu na tursku seriju “Sulejman Veličanstveni” pa su i pojedinačni zadaci na tu temu. Ava, Sindi i Soraja dobile su zadatak da za Sulejmana Veličanstvenog, odnosno Slavka, odigraju trbušni ples. Soraja je rekla da je do sada imala priliku da jednom igra na ovaj način na rođendanu njene drugarice, ali da je to bio jedini put. Pogledajte kako su se Sulejmanove robinje snašle sa trbušnim plesom, koji su izvele pred stanarima.
Izvor: svet.rs
Vučelićka pre osam godina izgleda priželjkivala da postane striptizeta, tada je bila bez ijedne operacije, pa ne liči na ovu koju sada znamo
Soraja Vučelić pre osam godina, dok još nije imala brojne operacije na sebi, u jednoj sobi u Crnoj Gori slikala se ni manje ni više već kako je prigrlila šipku! Skoro skroz gola, u nekim jedva vidljivim gaćicama i belim lakovanim čizmama, kakve su joj svojstvene, Saru je, kako saznajemo, uslikao njen tadašnji dečko.
- Očigledno je još tada priželjkivala da svoje telo pokazuje svima, a verovatno je u to vreme želela i da bude striptizeta. Ono što ne može da se ospori jeste da je i tada bila zgodna, ali bez silnih operacija koje je izvela tokom prethodnih godina - kaže izvor Kurira.
Kako naš sagovornik navodi, Soraja je još tada imala silnu želju da joj telo bude glavni adut, sa čime su upoznati mnogi meštani crnogorskog primorja, gde je i te kako poznata. Bravo, Saro, ispunila si svoj san!
Soraja Vučelić je imala tri operacije, a više puta je stavljala botoks i time podigla jagodice.
- Grudi je povećala za dva i po broja (od slabe trojke do jake petice) - U gornju i donju usnu stavila je po tri kubika silikona - Smanjila nos
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu