|
Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
rekao si više pomoćno sredstvo?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
требало би да је чекић са дрвеном или гуменом главом е сад, могуће је и неко друго значење.
Poslednji put menjao Вучица dana 14 Dec 2012, 12:30, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
МАЛШТОК Der Malstock (nem) Штап који користе сликари, приликом сликања детаља на слици. Малшток се ослони једним крајем на ивицу слике, а левом руком се држи и може да се помера. Бридом длана десне руке сликар се ослања на малшток, тако да је онда десна рука учвршћена и може да кичицом прецизно слика сасвим ситне детаље на слици. Малшток на Вермеровој слици:
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Бравооо М има и тој значење е сГ би ме уметник ошошо на ћелаФо ал плавуша може саЖваче само ено ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ama ovo googlanje bilo nidje veze ha ha ne priznajem.... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ako je bez gugla svaka čast ako s guglom, stid i sram vas bilo
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Molena je napisao: ama ovo googlanje bilo, nidje veze ha ha, ne priznajem....  Кћери, Матор сам ти ја и много памтим. Са сликарима сам се дружио још пре Фотошопа (ауууу, праисторија) и одатле знам терминологију. Још имам и лошу навику да нешто желим да објасним до краја, а то је најбоље сликом. Одатле (са Википедије) је овај Вермер, као илустрација. За оне који не знају ко је Уријел (у православљу Урило) само мало објашњење: Анђелима, као небеским силама, надстоје (руководе) арханђели. Најпознатији су: Михаило, архистратиг, војсковођа анђеоске војске Гаврило, Божји гласник, донео благу, добру вест девојци Марији, да у себи носи Исуса Рафаило, Божје исцељење Урило, огањ или светлост Божја Извини Уријеле, професионална деформација, шта ћеш...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MAD BOOKSELLER je napisao: За оне који не знају ко је Уријел (у православљу Урило) само мало објашњење: Анђелима, као небеским силама, надстоје (руководе) арханђели. Најпознатији су: Михаило, архистратиг, војсковођа анђеоске војске Гаврило, Божји гласник, донео благу, добру вест девојци Марији, да у себи носи Исуса Рафаило, Божје исцељење Урило, огањ или светлост Божја
НараФски ово ја нисам знала ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) иако сам три дана, сад и бројЧано 3 дана листала тупави гоогл и нисам нашла ништа нормално па да скаЧим ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) и на крају одустала ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) од трагање сморета Фала ти на диФноо објашњење М ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|