| Autoru | Poruka | 

| Senka |  | 

| 

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Bubi |  | 

| 

Black Woman

Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20

| 

| Moja omiljena igrica.  ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Just |  | 

| 

Persa from the Mahala

Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08

| 

| Zlobni je napisao: Svecano se zavrsio treci dan od kada mi je Just zadala zadatak da muvam sve zene na forumu i budem fin. Eto i to sam odradio i ako nisam uzeo ni jedan broj telefona i moze se reci da sam popusio kod svake ali bar sam obavio zadatak   ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)  Justinka za ovo mucenje, sto sam morao da patetisem danima po spomenarima, ima da ti smislim nesto uskoro da neces znati gde se nalazis   ![[shifty.gif] [shifty.gif]](./images/smilies/shifty.gif)Hahah, samo enmoj nesto da moram pisati kao ovo Danijelino, psovka i kletva..izludicu vise Zlobni, dabogda postao patetičan   ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)_________________Micho, nedostajes mi 

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Zlobni |  | 

| 

YANG

Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21

| 

| Ne znam ko je dao Moleni onaj zadatak ali hvala mu na tome, stvarno me napalila   ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Molena |  | 

| 

*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

| 

| Zlobni je napisao: Ne znam ko je dao Moleni onaj zadatak ali hvala mu na tome, stvarno me napalila   ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)  ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)  imas pravo jednom da pogadjas ko mi je mogao dati tako 'zloban' zadatak   hvala na odgovoru he he   ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif)_________________
 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Just |  | 

| 

Persa from the Mahala

| 

| Molena je napisao: imas pravo jednom da pogadjas ko mi je mogao dati tako 'zloban' zadatak   hvala na odgovoru he he   ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif)E sad da vidimo sta je bio izazov...dajte nammmmmmm pp-ove Molena, da Boga da se probudila u tuđem krevetu  _________________Micho, nedostajes mi 

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Trile |  | 

| 

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

| 

| samo moj pp da ne stavi,, joj meneja vec seo u kola i upalio, kren'o na pumpu da sipam pun .. ipak su to kilometri ,, i onda odustanem, ono, pasosh mi istek'o i to

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Minnie |  | 

| 

FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

| 

| ..jel' ti to bio izazov..  ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Just |  | 

| 

Persa from the Mahala

| 

| Tvoj, tvoj obavezno..i od svih ostalih, ne znam sta je pisala, al me ne bi cudilo ni da si kuci vodu nasuo u rezervoar   Da Bog da ti mis pojeo pasos_________________Micho, nedostajes mi 

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Trile |  | 

| 

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

| 

| nemam ja izazove, samo mene izazivaju _________________
 Omnia Tempus Habent

|  | 

|  |  |