Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46207
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Moja omiljena igrica. ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Zlobni je napisao: Svecano se zavrsio treci dan od kada mi je Just zadala zadatak da muvam sve zene na forumu i budem fin. Eto i to sam odradio i ako nisam uzeo ni jedan broj telefona i moze se reci da sam popusio kod svake ali bar sam obavio zadatak Justinka za ovo mucenje, sto sam morao da patetisem danima po spomenarima, ima da ti smislim nesto uskoro da neces znati gde se nalazis ![[shifty.gif] [shifty.gif]](./images/smilies/shifty.gif) Hahah, samo enmoj nesto da moram pisati kao ovo Danijelino, psovka i kletva..izludicu vise Zlobni, dabogda postao patetičan ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Ne znam ko je dao Moleni onaj zadatak ali hvala mu na tome, stvarno me napalila ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zlobni je napisao: Ne znam ko je dao Moleni onaj zadatak ali hvala mu na tome, stvarno me napalila ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) imas pravo jednom da pogadjas ko mi je mogao dati tako 'zloban' zadatak  hvala na odgovoru he he ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Molena je napisao: imas pravo jednom da pogadjas ko mi je mogao dati tako 'zloban' zadatak  hvala na odgovoru he he ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif) E sad da vidimo sta je bio izazov...dajte nammmmmmm pp-ove Molena, da Boga da se probudila u tuđem krevetu 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
samo moj pp da ne stavi,, joj mene ja vec seo u kola i upalio, kren'o na pumpu da sipam pun .. ipak su to kilometri ,, i onda odustanem, ono, pasosh mi istek'o i to
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..jel' ti to bio izazov.. ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Tvoj, tvoj obavezno..i od svih ostalih, ne znam sta je pisala, al me ne bi cudilo ni da si kuci vodu nasuo u rezervoar  Da Bog da ti mis pojeo pasos
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|