|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Naopak je napisao: Julia je napisao: Naopak je napisao: imao sam ja iskustva sa njegovim salama, tako da....ma nije vazno i moje je sala e bez veze kvarim ovu divnu temu pisanjem...ali ne mogu da odolim..  jbt..Naopki ti ko da si dodo na cetresnicu a ne na forum..al stvarno..sto si tako osetljiv, a pogotovo ako neko i u sali se dotakne tvoje ''muskosti'' ili sex,opredeljenja.. pa stvarno... E sad i ja kvarim ovu predivnu temu... Pa stvarno, da, stvarno...Julija nisi u toku i ovaj komentar je vise nego suvisan. Da ti razjasnim malo... Postoje ljudi na forumu sa kojima imam salu, sa kojima nemam salu, ljudi koje obozavam i ljudi koje ne podnosim... Ako se sa nekim salim, prihvatam njegovu salu, ali ako nekog ne *ebem ni strucno niti ga spominjem u bilo kakvom kontekstu ne zelim ni njegove sale niti njegova podjebavanja.TACKA. 1.Od kud znas da nisam u toku? 2.I posle razjasnjavanja i dalje me pisanjem ponekad podsecas ko da si na nekom ozbiljnom skupu (aj da ne kayem cetresnici).ali to je samo MOJE misljenje..sto ne mora da znaci i da je ispravno i da svi moraju da se sloze... 3.A ciji je komantar suvisan a ciji ne, to je SAMO tvoje misljenje...sto ne mora da znaci i da je tacno.. i na kraju,..da ipak umesto tacke stavis zarez...nikad se ne zna.... PS..a vezano za temu....Utherrrrrr...lepa slicica..lepa pririda..a ne sumnjam i da je ''postavljac-- slike nista manje lep... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
 Da ne spamujem temu evo slike, a ujedno da odgovorim i zaista, bila si u pravu nije bila tacka vec zarez iz razloga sto ne citas sta pisem vec teras po svom Julija. Elem ovo sam napisao: "Postoje ljudi na forumu sa kojima imam šalu, sa kojima nemam šalu, ljudi koje obožavam i ljudi koje ne podnosim... Ako se sa nekim šalim, prihvatam njegovu šalu...itd, itd"Sa nekima cu uvek biti kao da sam na "četresnici" (pretpostavljam da je to pomen ili nesto slicno)jer drugacije ne ide...sto bi rekli stariji ljudi ne biva, a sa nekima cu se šaliti, zezati i nikada se necu uvrediti ma sta da napišu.Dobro poznajem razliku izmedju šale i podjebavanja. I na kraju bih zamolio da ne ostavljas tvoja misljenja iza mojih komentara iz jednostavnog razloga jer ne zelim da citam tvoja misljenja i saveti mi nisu potrebni, a ako ne mozes da izdzis i moras to da radis, onda je to jaca sila i tu nista ne mozemo. E sad je TACKA.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ih ubilo se, ne smem nista drugo reci ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
Komsinica je napisao: ha..koliba za ritualni sex...ponesi vrece za spavanje..nesto za pojesti..i povedi cika meda da sastavi vrece..dolazim..
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Sve ti znas, kao mator. Skraticu ti ja taj jezik ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|