Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46101
|
Ophisaurus je napisao: Ti Francuzi pravo onako...hihih...i zimi se vozaju biciklima... 
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Pre par meseci slikano iz auta u pokretu na mostaru prema N Beogradu, nebo se otvorilo provala oblaka, a na sred mosta decko i devojka pokisli, mokri skroz stoje i ljube se na pljusku  Ova crna fleka, to su njih dvoje ne vidi se dobro ali morao sam da ih uslikam  Ljubav, blago njima  
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46101
|
Lijepa slika Cas...evo,malo sam je povećala... 
|
|
casual
|
|

*

|
Ako si, ja sam se nesto upetljao i jedva sam je nalepio.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual je napisao: Pre par meseci slikano iz auta u pokretu na mostaru prema N Beogradu, nebo se otvorilo provala oblaka, a na sred mosta decko i devojka pokisli, mokri skroz stoje i ljube se na pljusku  Ova crna fleka, to su njih dvoje ne vidi se dobro ali morao sam da ih uslikam  Ljubav, blago njima   pa i ovo je ljubav ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) ... ne mogu se oteti dojmu da si garant na mene mislio kad si ovo pisao  a i nisi ti bezveze isao u tom smijeru hihi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ma ja i kada idem u suprotni kraj grada, ja moram preko mostara 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
priznaj da ti je Mostar u btw, slika je bezveze jer se nista ne vidi, ali je fina prica, romanticna...fino ih je bilo i vidjeti, pomalo filmski a tebe pucaju emocije...pa opalio po aparatu ..barem po necemu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Molena, nadrealna je situacija, most je dugacak nekoliko kilometara, tu gradski prevoz ne staje, kisa pada kao da si zaronila u more a oni stoje zagrljeni i ljube se voda se sliva niz prozor koliko je jako padala i zato se slabo vidi. Ali taj nestvaran trenutak zasluzuje da se ovekoveci.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
 samo da se zna da sam pomagao kad se pravio ajvar. ovakvih dvadeset tura paprika sam ispekao. i sav ajvar samo pojeo do polovine novembra 
|
|
|
|
|
|