Jelena Karleuša petak je u Crnoj Gori završila ekranizaciju numere "So". Sledeći na redu spot za numeru "Sodoma i Gomora", koji će 10. avgusta nastati na Gej paradi u Cirihu
PEVAČICA Jelena Karleuša predstavila je krajem prošle nedelje spot za pesmu "Krimi rad", koji je za samo nekoliko dana pregledan više od 300 hiljada puta na "Jutjubu", a već u petak je u Crnoj Gori završila ekranizaciju numere "So".
Mada je radnja spota prvobitno zamišljena na Majorci, Džej Kej je pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića ekranizovala ovaj letnji hit u Budvi. Karleuša ima u planu da snimi spotove za sve pesme sa novog albuma "Diva", a sledeći na redu je za numeru "Sodoma i Gomora", koji će 10. avgusta nastati na Gej paradi u Cirihu.
Intrigantna pevačica će, inače, u subotu emisiji "Život u trendu" prvi put za medije otvoriti vrata nove kuće na Dedinju. U okrilju porodičnog doma, o kojem je, kako kaže, maštala ceo život, pevačica će govoriti o tome kako je "izmislila Jelenu Karleušu", kako je njen stil i novu frizuru okarakterisao njen suprug Duško Tošić i kako sa njegovim negodovanjem izlazi na kraj.
Jelena u petak u budvanskom klubu „Trokadero“ nastupila u tesnom bodiju i pokazala seksi pozadinu
Do gole kože! Nastup Jelene Karleuše u budvanskom klubu „Trokadero“ preksinoć bio je više nego vreo. Kako za publiku, tako i za Karleušu, koja se propisno preznojila u želji da napravi što bolji šou. Opremljena tesnim bodijem s leopard printom i mrežastim čarapama, JK je napravila mali spektakl. Naročito zanimljivo bilo je kad je uz pesmu „Ide maca oko tebe“ jednog momka iz publike skinula. Doduše, do pojasa. Publika je uživala, a pogotovo muškarci, koji nisu skidali poglede sa Karleuše, a naročito u momentima kad im je okretala leđa. Ili, kao što je u naslovu rečeno - Karleušina guza, za umetnike muza!
Nebrojeno puta su se čule kritike na račun pevanja Jelene Karleuše, a onda se pojavio i doakz - na Intrnetu je osvanuo snimak iz studija na kojem smo čuli kako uživo Jeca peva "Tihog ubicu". Na Jutjubu je sada postavljen nastup u ppolupraznom klubu na kome je pevačica pokušala da peva i na engleskom. Ko planira da ovaj materijal sluša više od 15 sekundi neka pripremi tabletu protiv glavobolje.
Ma, bitno da je ona Diva: Jelena Karleuša
JK je pored falširanja pokazala i da ne barata baš tako dobro engleskim jezikom jer je u jednom trenutku delovalo kao da joj je neko napisao kako se tekst pesme čita na srpskom, pa je napamet naučila reči.
Možda je pevačica procenila da se neće pred puno ljudi obrukati ako se upusti u pevanje ove pesme ili kako to već neki muzičari kažu: "Nije bila dobra akustika sale i ozvučenje", tačnije u prevodu krivac je uvek neko drugi.
Jelena Karleuša i Bojan Karić odavno su razvedeni pred državom, ali ne i pred bogom. Naime, pevačica i potomak Karića loze razveli se se još 2005. godine, posle braka koji je trajao svega tri meseca, i kasnije izgovorili sudbonosno “da” drugim partnerima - Jelena Dušku Tošiću, a Bojan Maši Nikolić - no, brak koji su sklopili u crkvi nikada nisu okončali, saznaje “Alo!”.
Poznata kao "Mala od skandala": Jelena Karleuša
Podsećanja radi, Jelena i Bojan venčali su se pred matičarem, ali i pred sveštenikom, 23. septembra 2004. godine, posle burne veze, koja je više puta raskidana, pa obnavljana. Na večnu ljubav pred bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u „Vili Jelena” sklopili i građanski brak, nakon čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, brak je pukao već u martu 2005. godine, a moglo se čuti i da je Jelena supruga navodno prevarila sa telohraniteljem, što je ona demantovala.
Pravila za razvod crkvenog braka
Da bi se crkveni brak razveo, mora se utvrditi koji supružnik je odgovoran, odnosno kriv za prekid bračne zajednice. Dakle, ništa od sporazumnog razvoda! Doduše, procedura nije previše komplikovana: potrebno je da bračni par koji više ne želi da živi zajedno podnese nadležnom parohijanu molbu, rešenje o razvodu građanskog braka i izvod iz crkvene knjige venčanih. Ova dokumenta potom se prosleđuju u episkopski sud, koji donosi rešenje o razvodu crkvenog braka, ali tek nakon što na osnovu izjava muža i žene utvrdi ko je kriv za njegov krah. “Krivac” za eventualni novi crkveni brak mora dobiti dozvolu crkvenih organa, dok druga strana automatski dobija blagoslov za naredni pokušaj. - Udala sam se za Bojana, ali me je razvela njegova mama Slavica (Bojan je sin Slavice i Sretena Karića, rođenog brata Bogoljuba Karića). Ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do našeg razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina. On nije imao snage da se suoči sa mnom. Prvih nekoliko dana bila sam u šoku, nisam znala šta da radim. Situacija je bila sledeća: moja reč protiv reči telohranitelja, ali tu moju reč nisu želeli da čuju. Tražila sam od Bojanove majke samo jedno - da ga zamoli da se obrati javnosti i kaže šta se zaista dogodilo, da mi opere obraz. Ali on to nije želeo - jadala se Karleuša u intervjuu za jedne dnevne novine, dok Bojan Karić nikada nije javno govorio na ovu temu.
- Prolazile su godine i brak i razvod bivšeg para padali su u zaborav, a dolazile su nove ljubavi i nove svadbe: Bojan se 2007. oženio Mašom Nikolić, koja mu je rodila dvoje dece, a Jelena se 2008. udala za fudbalera Duška Tošića, sa kojim je dobila dve ćerke. Jelena i Bojan nikada posle razvoda građanskog braka nisu kontaktirali, ali se u SPC i dalje vode kao supružnici! Inače, kontroverzna pevačica izjašnjava se kao ateista, a davnašnje crkveno venčanje objasnila je kao ispunjavanje želje Bojanu i njegovoj porodici. Tim je čudnije što mladi Karić nije tražio raskid crkvenog braka. Izgleda da mu je jedan razvod sa Karleušom bio više nego dovoljan - rekao je za naš list izvor blizak nekadašnjem paru.
Kako bi saznali zašto se Jelena Karleuša i Bojan Karić nisu razveli i pred crkvenim organima, novinari su kontaktirali sa pevačicinim PR-om Zoranom Birtaševićem. - Nemam komentar na temu iz 2004. godine - izjavio je Birtašević za “Alo!”, dok je portparolka Karića stranke Pokret snaga Srbije Jadranka Tasić rekla: - Zaboravite na tu priču, Bojan to neće komentarisati, a i trenutno je van zemlje - rekla je Jadranka.
Snimalo se na Crnogorskom primorju, nastavak sledi na Ibici, premijera do sredine avgusta
Nestvarna! Posle mlevenja mozgova i ostalih organa u blenderu, Jelena Karleuša je nastavila da šokira publiku! Ovoga puta više nego pozitivno! Nakon ovih fotki sa snimanja njenog novog spota za pesmu „So“, koje Kurir ekskluzivno objavljuje, JK će garantovano dobiti nove fanove. Uglavnom muške. Vruće scene, u kojima Karleuša više otkriva nego što pokriva (čaršavom), nisu za one slabog srca!
Spot je sniman na Crnogorskom primorju, na više lokacija, a Jelena je scene radila pod vodom, na jahti i u predsedničkom apartmanu hotela „Avala“, a sve to pod režiserskom palicom Dejana Milićevića.
- Na snimanju je bilo veoma zabavno i pozitivno, sve je teklo veoma glatko. Jelena je u jednom kadru i sama sebe snimala kamerom, dok je bila pod vodom - kaže jedan od naših izvora, koji se zatekao na licu mesta.
Ali, tu nije kraj poslu, jer JK s ekipom odlazi na Ibicu, gde će nastaviti snimanje.
Premijera spota bi, kako saznajemo, trebalo da bude do sredine avgusta.
Kurir
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."
KARLEUŠA ZAPREPASTILA SUPRUGA: KAD SAM SE VRATILA KUĆI DUŠKO JE BIO ZGROŽEN (VIDEO)
Njeni fanovi nisu jedini koje JK uspeva da iznova iznenađuje. Ni njen suprug uopšte nije pošteđen...
Drastična promena dužine njene kose bilo je nešto o čemu se danima pričalo. Obožavaoci Jelene Karleuše bili su podeljeni jer se nekima nova frizura dopala, dok su drugi i dalje žalili njenu dugu kosu. Pevačica otvoreno kaže kakav stav ima kad je njena kosa u pitanju:
- Kad sam otišla kod frizerke i rekla joj seci, saznala sam da kada treba da iseku šiške ili krajeve ima nekih žena koje plaču i da su žene sentimentalno vezane za kosu. Ja prema svojoj kosi ne osećam apsolutno ništa, rekla je Jelena gostujući u emisiji "U trendu".
Ona je objasnila da joj treba samo 5 minuta kako bi ponovo imala staru dužinu a da su za to zaslužni ekstenzija i nadogradnja. JK je otkrila i kako je njen suprug, Duško Tošić odreagovao kada se sa novom, kraćom frizurom pojavila na vratima.
- Njemu se isključivo sviđa dugačka kosa i bio je zgrožen kada sam došla kući. Rekao mi je da izgledam kao da imam šlem na glavi i ja po Dušku mogu da znam kad je nešto šik i pun pogodak a to je kad on kaže da mu se ne sviđa, rekla je pevačica.
Ona je objasnila da njen muž reaguje kao što bi i svaki 27-godišnjak i da voli da bude ono što je Karleuša na sceni. Sa druge strane, ona je, kako kaže, potpuno drugačija privatno od onoga kakva je u javnosti.
DANAS JE "MALA OD SKANDALA": A OVAKO JE IZGLEDAO NJEN PRVI TELEVIZIJSKI NASTUP! (VIDEO)
Sada je skandal majstorka. Oko nje se uvek diže prašina, ali.... Ako ste se ikada zapitali, ovako je izgledao njen prvi nastup na televiziji!
Bilo je to davne 1995. godine. Tada je pevala pesmu "Ogledalce" imala je dugi plavi umetak, gomilu šminke, nosila je kratku bundu i kožni šorts. Nedostajala joj je energija na sceni, ali zato danas, Jelena Karleuša "rastura". S novim albumom, čini se kako joj energije ne manjka!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu