|
Autoru |
Poruka |
Nora
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35 Postovi: 539
|
Madonin najveći strah je… Da će neko ukrasti njen DNK (?!)... Madona svoju titulu kraljice popa ponosno nosi već nekoliko decenija, a samim tim što je diva, njena rajder lista je poprilično komplikovana. Ali, Madona je na novoj turneji nadmašila samu sebe kada su bizarni zahtevi u pitanju.
Pevačica se navodno jako boji da će neko od njenih mnogobrojnih fanova pokušati da ukrade njen DNK i zato je angažovala tim "sterilizatora" koji nakon svakog njenog nastupa temeljno očisti njenu garderobu i sve što je zvezda koristila ili dodirnula, prenosi britanski "Miror".
Ulazak u Madoninu garderobu, na turneji koja je nedavno počela kontroverznim nastupom u Tel Avivu, a nastavila se serijom provokacija u Turskoj, dozvoljen je samo određenom, probranom krugu ljudi jer je pevačica izrazito paranoična po ovom pitanju.mondo
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO." SOPENHAUER
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Džulijen Mur: Zelena oaza u srcu Njujorka Da nije postala glumica Džulijen Mur bi definitivno bila dekorater, i to vrlo uspešan. Nameštaj, projektovanje, izgradnja, renoviranje, samo su neke od njenih opsesija. - Ljubičasta, crna, siva, bela i zelena, to su jedine boje sa kojima se snalazim - kaže Džulijen, dok ponosno provodi novinare i fotografe kroz svoj Njujorški dom, u kojem živi sa svojim suprugom, rediteljem Bartom Frojndlihom, njihovo dvoje dece i crnim labradorom po imenu Čeri. Iako bi mnogi dekorateri mogli da uče od Džulijen, njene hortikulturalne sopsobnosti dovode se u pitanje – barem ona tako tvrdi. - Nekoliko puta sam pokušala da sredim baštu i svaki put je nastala katastrofa – tvrdi ljubazna Džulijen, aludirajući na svoje 1000 m2 veliko dvorište. - Izgledalo je kao da ga je pas prekopao – samokritički tvrdi ona. Ipak, spas je stigao kada se prilikom nedavnog snimanja za jedan magazin upoznala sa radom Brajana Sojera. Vrlo brzo su Džulijen i Brajan stupili u kontakt, a rezultat međusobne saradnje je uprkos problemima oko navodnjavanja i manjka svetlosti bio fantastičan. Zeleno, zeleno, zeleno! Ovo je upravo ono što sam želela i što me podseća na kuću moje bake, u kojoj sam često boravila kao dete. Celokupno dvorište je u potpunom skladu i harmoniji, osim jednog košarkaškog obruča.
- U početku sam mislila da se nikada na njega neću navići, ali s’obzirom da živim sa dvoje sportista, počeo je da mi se dopada - objašnjava Džulijen i pogledom punim očiglednog zadovoljstva prelazi preko svoje zelene oaze. - Obruč čitavu scenu čini nešto realnijom, a što je najbitnije crne je boje. U tom trenutku pojavljuje se i Čeri koja svojim lavežom gazdarici stavlja do znanja da želi da ide u zadnji deo bašte, predviđen samo za njene potrebe. - Ona je takođe crna - napominje Džulijen. - Ima i ljubičastu ogrlicu! Vidite, rekla sam vam koliko sam konzervativna kad su boje u pitanju.  Hello
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
NE ZAUSTAVLJA SE NI U POODMAKLOJ TRUDNOĆI: SRPSKA SNAJKA U HUMANITARNOJ MISIJI Adriana Lima nikako ne može da nađe mir u kući, a to što je u drugom stanju nikako joj ne predstavlja prepreku da radi. Pre oko mesec dana Adriana Lima na Haitiju je predstavila humanitarni program koji ima za cilj da obezbedi negu trudnicama, a kako bi nastavila rad, otišla je u novu posetu. Bez obzira što je u poodmakloj trudnoći, supruga košarkaša Marka Jarića se ne zaustavlja.
- Idem na Haiti u porodilište "Sveti Damjan", da podržim sve majke i trudnice, obavestila je javnost putem "Tvitera".
Manekenka i dalje krije kog pola je dete koje očekuje, ali uskoro ćemo saznati i ovu tajnu s obzirom da Adriana broji sitno do porođaja. S media
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Seksi i u 39-oj: Dženi Mekarti pozirala za „Plejboj Iako joj je 39 godina, glumica Dženi Mekarti može da se pohvali da izgleda seksi. Kao što smo ranije najavili, atraktivna plavuša će krasiti naslovnicu „Plejboja“ za jul/avgust.
Ovo je Dženino sedmo „skidanje“ za renomirani magazin, a voditeljka rijaliti šoua „Love in The Wild“ kaže da je izuzetno ponosna na fotografije.
- Veoma sam ponosna. Slike su fenomenalne i imaju stila. Mogle bi da izađu i u časopisu za žene jer su jako elegantne. Volim da poziram za “Plejboj” jer se ne insistira na anoreksičnom izgledu. Tako da nisam uošte morala na dijetu, već samo malo u solarijum.Telegraf
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
"Spajs girls" na okupu u mjuziklu ''Viva forever''
Dizajnerka i supruga fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija sastaće se sutra u Londonu sa nekadašnjim koleginicama iz benda "Spajs girls" kako bi se dogovorile oko nastupa u pozorišnom mjuziklu "Viva Forever"

LONDON - Dizajnerka i supruga fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija sastaće se sutra u Londonu sa nekadašnjim koleginicama iz benda "Spajs girls" (Spice Girls) kako bi se dogovorile oko nastupa u pozorišnom mjuziklu "Viva Forever", prenosi britanski magazin ''San''.
Mjuzikl ''Viva Forever'', nazvan po popularnoj pesmi tog benda, premijerno će biti izveden u Londonu u decembru.
"Postojale su glasine da Viktorija neće učestvovati u predstavi, ali ona uvek postavi svoje prioritete'', rekao je magazinu neimenovani izvor, dodajući da je mjuzikl trenutak ponosa za sve njih i da će biti veoma emotivno.
Mjuzikl je praćen muzikom grupe "Spice Girls".
Ovaj bend, koji je prodao preko 75 miliona ploča širom sveta, svetsku slavu je stekao 1996. godine hitom ''Wannabe''. Novosti
|
|
Nora
|
|

rang

|
Nenadmašna - Lejdi Gaga Vrtoglavo visoke potpetice nisu nikakav novi detalj u izboru garderobe Lejdi Gage, ali ipak, svaki put kada prošeta o ovakvim cipelama - ne možemo da se ne zapitamo kako uopšte hoda u njimaa Kombinacija ne bi bila potpuna da Gaga nije stavila i crni upadljivi šešir. Impresivno, kao i uvek.Press
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Madonina 15-godišnja ćerka već zna kako da izazove skandal Lurd povukla na mamu! Jabuka ne pada daleko od stabla! To je potvrdila i Lurd Leon, 15-godišnja ćerka pop kraljice Madone, koja je na „tviteru“ objavila fotku na kojoj pozira u špicastom brushalteru, koji je već godinama zaštitni znak njene majke.
Lurd sa isplaženim jezikom pokušava da imitira majku, koja je tokom karijere često rušila tabue slobodnim ponašanjem. Uz fotku je objavljen i tekst: „Lola u bekstejdžu“. Zanimljivo je da je fotka u međuvremenu skinuta sa „tviter“ profila „Material Girl“ , koji je službeni profil Madonine i Lurdine odevne linije. Izgleda da je mama procenila da je ćerka preterala. Lurd je ranije uhvaćena sa cigaretom u javnosti, što je takođe izazvalo majčin bes. „Ne odobravam da neko puši, a naročito ne moja ćerka“, rekla je Madona. Ona je prvi put nosila špicasti korset koji je dizajnirao Žan-Pol Gotje na turneji 1990. Madona će turneju završiti 2013. u Australiji, gde nije nastupala 20 godina.
Alo
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Adel: Trudna sam i srećna
Pevačica anđeoskog glasa svoje prvo dete očekuje sa dečkom Simonom Koneckim

Jedna od najpopularnijih britanskih pevačica Adel saopštila je vest da je trudna. Pevačica anđeoskog glasa svoje prvo dete očekuje sa dečkom Simonom Koneckim.
- Oduševljena sam što mogu sa vama da podelim vest da Simon i ja očekujemo naše prvo dete. Moja želja je da ovu vest čujete prvo od mene. Očigledno je da smo veoma srećni, ali vas molimo da poštujete našu privatnost. Zauvek vaša Adel – napisala je pevačica na svom sajtu.
Ovaj par, koji je potvrdio svoju vezu u januaru nedavno je otpočeo zajednički život. Novosti
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Karla Bruni čeka drugo dete
Nekadašnja manekneka je više nego svesna da trudnoća u 44. godini može da bude rizična, ali francuski mediji javljaju da je ona presrećna

Žena bivšeg predsednika Francuske Nikole Sarkozija, Karla Bruni, opet je trudna. Nekadašnja manekneka je više nego svesna da trudnoća u 44. godini može da bude rizična, ali francuski mediji javljaju da je ona presrećna.
Karla i Nikola su svesni rizika, a njen lekar joj je savetovao da se odmara i ne nervira. Iako imaju ćerku Đuliju, koju su dobili pre nepunih godinu dana, par nema posebnih želja kada je u pitanju pol drugog deteta.
Bruni iz veze s francuskim filozofom ima sina, a Sarkozi ima tri sina iz prethodna dva braka. Novosti
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|