|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Adam Levin kao voditelj: odmah je skinuo majicu na preporuku Kameron Dijaz
Adam Levin poslušao je savet iskusne holivudske glumice Kameron Dijaz i skinuo se usred emitovanja "Saturday Night Live" jer mu je ona preporučila da je to najbolji način da dobije neku filmsku ulogu.

Naime, frontmen benda "Maroon 5" učestvovao je u svom prvom komičnom skeču upravo u popularnom šou programu i tako pokazao da ima i glumačkog dara, a na radost ženskog dela publike pokazao je i svoj izvajani torzo. Pevač, koji se u subotu našao u ulozi voditelja "Saturday Night Live" otvorio je emisiju izražavajući svoju želju da postane glumac. Scenografija se zatim promenila i Adam, koji je ranije bio sudija u muzičkom šou "The Voice" sada se našao pred kobajagi žirijem koji su činili Džeri Sajnfeld, Kameron Dijaz i Endi Samberg.
 Svako od njih je imao po neki savet za pevača kako da postane poznati glumac, a Kameron mu je savetovala da će uloge najpre dobiti ako se skine, što je on i poslušao, na radost brojnih obožavateljki. Blic
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kris Braun se ponovo tuče
Policija intervenisala nakon tuče pevača i Frenka Oušna.

Kris Braun i Oušn navodno su se potukli ispred jednog studija u Los Anđelesu, i to zbog parking mesta, piše američka štampa.
Incident se odigrao u nedelje uveče ispred Vestlejk studija, gde je Braun došao da posluša snimke nekih mladih izvođača, a kada je krenuo, shvatio je da se Oušn tako parkirao da ne može da izađe od njega. Oušn je na Twitteru napisao "izveštaj" o incidentu, i dodao da zbog povrede prsta neće moći da svira klavijature na dodeli Gremija.
Prema policijskom izveštaju, Braun se vodi kao napadač, a Oušn kao žrtva. Braun nije sačekao policiju, već je nakon "fajta" napustio parking.
Ovo nije prvi put da se Braun i Oušn pokače. Kada je prošle godine Frenk objavio da je gej, Kris je javno za njega upotrebio pogrdan izraz, uvredu na račun seksualne orijentacije.
Braunova nasilna strana nije tajna. Prebio je Rijanu pre četiri godine, a prošle godine su se on i Drejk potukli u jednom klubu, mada su njihovi pripadnici obezbeđenja zvanično preuzeli krivicu na sebe.
(MONDO, foto AP)
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11 Postovi: 847
|
Viktorija Bekam: Ne znam ko je Đoković!? Onaj visoki crni? Voditelj je bio preneražen kada je čuo da ona nema pojma ko je prvi reket sveta. Viktorija se izvinila gledalištu i sa osmehom konstatovala da bolje pamti lica nego imena.
 Žena fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija, gostovala je na televiziji “E” i pokazala nezavidno znaje vezano za tenis. Voditelj joj je pokazao slike Federera, Nadala I Đokovića, ali ona nije “prepoznala” Noleta, ali to nije bio kraj njenim “biserima".
Voditelj joj je ponudio da učestvuje u malom sportskom kvizu i prvo pitanje je bilo ko je osvojio prošlogodišnji Vimbldon. Da joj olakšaju zadatak, voditelji su Viktoriji ponudili i tri odgovora: Rodžer Federer, Endi Marej i Novak Đoković.
- Endi mislim da nije pobedio jer bi o tome brujala sva štampa na ostrvu, verovatno je u pitanju Federer, a za ovog trećeg nikada nisam ni čula - rekla je Viktorija misleći na Noleta.
Voditelj je bio preneražen kada je čuo da ona nema pojma ko je prvi reket sveta. Viktorija se izvinila gledalištu i sa osmehom konstatovala da bolje pamti lica nego imena.
- Da, da, sad se sećam kako izgleda, visok i crn, jel da? Ali ne pamtim imena, posebno ta teška ruska - odvalila je još jedan „biser“ bivša spajsica.
Svet Plus
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Lana del Rej snima novi album?
Strani mediji pišu da je poznata pevačica u studiju blizu Los Anđelesa i da snima novi album.

Prošlog novembra del Rej je objavila album "The Paraide Edition", na kome su se izdvojili hitovi poput "Blue Velvet", "Body Electric", "Ride"...
Strani muzički časopisi najavljuju nešto novo i potpuno drugačije od mlade pevačice koja je uradila i obradu pesmu još uvek popularnog benda Nirvana.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Džastin Biber izdao novi album ! (FOTO)
Mladi pevač objavio remiks verziju prošlogodišnjeg albuma i tri nove pesme, uključujući baladu koju je posvetio raskidu sa Selenom

Kanadski pevač Džastin Biber objavio je danas novi album pod nazivom “Believe Acustics” koji sadrži akustične verzije pesama sa prošlogodišnjeg albuma “Believe”. Na njemu su se našle i tri nove numere koje je mlada muzička zvezda sama napisala, uključujući i srceparajuću baladu koja je, navodno, posvećana njegovom raskidu sa Selenom Gomez.
Dinamične numere ”Boyfriend” i ”Beauty and the Beat”, koje su propraćene električnim zvukom, usporene su, a pevač koristi snagu svog glasa kako bi vladao numerom:
- Mnogo pisanja i novih stvari… Sada sam objavio akustični album sa novim aranžmanima – rekao Biber.
Džastin Biber ove godine nije nominovan ni u jednoj kategoriji za nagradu Gremi i iako do sada još nijednom nije osvojio tu prestižnu nagradu, mogao bi da uđe u istoriju sa novim albumom ako se “Believe Acoustic” nađe na mestu broj jedan “Bilbordove liste” 200 najboljih albuma naredne nedelje.
(Anastasija Čanović / Tanjug)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Lejdi Gaga i Bijonse lažirale preglede na Jutjubu
Poznati sajt utvrdio je da broj pregleda muzičkih spotova nije nimalo realan, i okrivljuje producentske kuće koje su angažovale hakere u ovu svrhu

Popularnoj pevačici Lejdi Gaga oduzeto je 156 miliona “lajkova” na Jutjubu zbog lažiranja. Naime, poznati sajt je utvrdio da broj pregleda njenih spotova nije nimalo realan, a ove velike cifre pripisuju se hakerima koje rade za velike zvezde.
Bez klikova ostala je i Bijonse, ali i pokojni kralj popa Majkl Džekson. Iz Jutjuba su naglasili da za “nabacivanje” klikova nisu krive zvezde, već producentske kuće koje su angažovale hakere u tu svrhu.
Da podsetimo, apsolutni rekorder po broju pregleda na Jutjubu je južnokorejski reper PSY , a njegov spot za pesmu “Gangnam stajl” zasad je pregledalo 1,25 milijardi ljudi. Samo na reklamama koje se emituju za vreme spota, kompanija Gugl je zaradila više od osam miliona dolara.
(Telegraf.rs / 24sata.hr)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
PEH: Ana Bebić slomila nogu na Kopaoniku!
Hrvatska pevačica koja je učestvovala u rijalitiju "Operacija trijumf" pala je na skijanju na ovaj planini i istegla ligamente

Hrvatska pevačica Ana Bebić povredila je meniskus i istegla ligamente na skijanju na Kopaoniku. Bivša učesnica rijalitija “Operacija trijumf” doživela je peh kada je sa dečkom Filipom Miletićem silazila sa žičare, gde je proklizala na ledu i nezgodno pala, istegavši ligamente.
Ana svakodnevno ide kod doktora Milana Mileusnića na terapije, a za Telegraf je izjavila:
-Pala sam jer sam sa žičare sišla direktno na led i skija mi je proklizala. Inače jako volim da skijam i upozorila bih sve koji idu da skijaju da pre svega ojačaju mišiće nogu. Rekli su mi da moram na atroskopiju za mesec dana, to je operacija u kojoj vam ubacuju tri šipke u nogu i kamericu kako bi isprali delić koji mi “šeta” po kolenu. Svaki dan idem na terapiju i sad sam bolje, ali kada sam pala jako sam se bila uplašila pogotovu zato što oporavak traje mesec dana, a imam puno obaveza. Pravimo i novu pesmu za FM bend, pa ću period oporavka provoditi u studiju, kaže Ana koja već hoda i bez štaka.
Pevačica, koja je sa Severinom otpevala numeru “Italijana”, trenutno boravi u Srbiji zbog nastupa, ali i obaveza na fakultetu.
(Anastasija Čanović / Večernji list / foto: Opetacijutrijumf.net)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Rijana: Da, Kris i ja jesmo zajedno
Pevačica je konačno i zvanično potvrdila da je opet u vezi sa Krisom Braunom i kaže da je sada srećnija nego ikad.

Iako je i "pticama na grani" bilo jasno da se Rijana vratila u zagrljaj dečka koji ju je brutalno pretukao 2009. godine, njih dvoje su prvo sve demantovali, zatim počeli da objavljuju zajedničke fotografije, a sada je pevačica "otvorila dušu" za magazin "Rolling Stone".
"Ako sam pogrešila, ja sam pogrešila i to ne treba nikoga da se tiče. Sada smo svesni šta imamo i znamo šta ne želimo da izgubimo. Ono što se desilo pre četiri godine je sada iza nas i u ovom periodu između mi smo promenili i da postoji i najmanja mogućnost da se desi nešto slično mi sada ne bismo bili zajedno", izjavila je Rijana za prestižni magazin na čijoj je naslovnici.
Međutim, njen dragi je pre samo nekoliko potukao sa muzičarem Frenkom Oušnom i ukoliko se dokaže da je kriv mogao bi da opet završi iza rešetaka...
(MONDO)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Barbara Strajsend nastupa na uručenju Oskara
Barbara Strajsend pevaće na ovogodišnjoj ceremoniji uručenja filmskih nagrada Oskar koja se održava idućeg meseca, što će biti njen prvi nastup na toj svečanosti za 36 godina.

Sećate se njenog glasa? Strajsend (70) je dobila Oskara za najbolju originalnu pesmu za "Evergreen" 1977. godine, a tada je, takođe na dodeli, izvela glavnu pesmu iz filma "A Star Is Born".
Dobila je Oskara i za najbolju žensku ulogu - u filmu "Funny Girl" 1968. godine. Američka Akademija filmske umetnosti takođe je danas objavila da će i britanska pevačica Adel nastupati na uručenju ovgodišnjih Oskara. Pesma iz najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, "Skyfall" pevačice Adel i producenta Pola Epvorta, nominovana je za najbolju originalnu pesmu. Osamdeset peto uručenje Oskara održava se 24. februara. Vesti
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11 Postovi: 847
|
Penelope Kruz trudna Lepa Španjolka i njen dragi Havijer Bardem ove godine će postati roditelji drugi put  Penelope (38) i Havijer (43) imaju dvogodišnjeg sina, a "New York Post" piše da par čeka i drugo dete. Iako se nisu zvanično još uvek oglasili, vest o trudnoći je potvrđena za magazin "People".
Par se venčao u julu 2010. u kući zajedničkih prijatelja na Bahamima i o svom braku jako malo govore u javnosti.
Zanimljivo je da je i Monika Kruz trudna i sestre bi trebalo da se porode u skoro istom periodu.
A dok stomačići ne počnu da rastu, sestre marljivo rade. Penelope je nedavno sa Gremijem nagrađenim pevačem Miguelom Boseom snimila duetsku pesmu koja je dobila i spot u kojem je glavna uloga pripala njoj.
Da Penelope Kruz ume da peva dokazala je u filmovima "Volver" i "Nine", a ovo je prvi put da se oprobala kao prava pevačica u pesmi "Decirnos Adios", koja je prvi singl sa pevačevog novog albuma.
"Ona peva odlično sa mnogo emocija koje ume da prenese. Ne može to svako. Ja sam u stvari oduševljen njenim pevanjem", izjavio je Miguel, a prenosi "The Sun".
MONDO
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|