Severina Vučković će sledećeg utorka scene za spot svog letnjeg hita "Italijana" snimati i u Vršcu, u luksuznom hotelu "Vila Breg", čiji je vlasnik njen nevenčani suprug Milan Popović
SEVERINA Vučković će scene za spot svog letnjeg hita "Italijana" snimati i u Vršcu, u luksuznom hotelu "Vila Breg", čiji je vlasnik njen nevenčani suprug Milan Popović. Posle Trga bana Jelačića u Zagrebu, gde se na snimanju spota okupilo oko 300 pevačicinih obožavalaca, Seve očekuje da će i na bazenu "Vile Breg", odakle se pruža pogled na ceo grad, okupiti isto toliko Vrščana, koji će zajedno sa njom i koleginicom Anom Bebić plesati u zavodljivom ritmu "Italijane". Snimanje će biti narednog utorka, od 17 do 21 sat, a svi zainteresovani treba da se obuku u letnju garderobu ili kupaće kostime.
Najavljeno je i da će vršačka snajka, kako je u tom gradu sa ponosom zovu, pevati na otvaranju jubilarne manifestacije 55. dani berbe grožđa u Vršcu (14-16. septembar). Severina je prošle godine takođe bila najavljena kao najveća zvezda ove manifestacije, ali je nastup otkazala zbog poodmakle trudnoće. Vrščani se nadaju da ovoga puta neće ništa da je spreči da prvi put nastupi na bini u centru grada.
Posle porođaja liniju je stesala pa joj odlično stoje providne majice
Seve kao avion! Vreme je za novi spot, za šta je Severina Vučković pojačala imidž. Posle porođaja liniju je stesala pa joj odlično stoje providne majice. Na slikama se vidi da je na snimanju odlična atmosfera, nadamo se da će spot biti isti.Snimanje spota "Italijana" je pri kraju
Reprezentativci Srbije nisu mogli da se odmaraju u hotelu „Vila Breg“ jer je Vučkovićeva na bazenu snimala spot
Ne vodi računa. - Kume, kakva je ovo galama napolju? - napisao je košarkaški reprezentativac Marko Kešelj poruku na Tviteru Nenadu Krstiću.
A Krle je odmah obznanio svima o čemu se radi:
- Nemamo mira, Severina snima spot!
Srpski basketaši su na pripremama u Vršcu i smešteni su u Sevkinom hotelu „Vila Breg“.
Ali tokom jučerašnjeg popodnevnog odmora nisu mogli oka da sklope jer se s bazena orila njena nova pesma „Italijana“. Seve je okupila svoje obožavateljke i s njima je đuskala pokraj vode. A kad već nisu mogli da se odmaraju, nekolicina reprezentativaca izašla je iz svojih soba i uživala u pogledu na zgodne devojke.
I ekipa Kurira bila je u blizini hotela, ali nije mogla da ovekoveči te prizore. Vučkovićka je vešto izbegavala novinare. U tome su joj mnogo pomogli momci iz obezbeđenja, koji nisu dozvoljavala ni da im se primaknemo.
Kurir
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."
Milan Popović gradi dvorac u mestu Straža, devet kilometara od Vršca! U njemu će živeti sa Severinom i sinom Aleksandrom. Velelepna građevina uskoro će dobiti svoje temelje, a trenutno je u fazi pripreme terena. Milan je imanje kupio pre tri godine, a nekoliko manjih prizemnih kuća koje su tu bile već je srušio. Stari mlin će, po svemu sudeći, morati da renovira, pošto je, zaštićen državom.
Kad gradnja bude okončana, kroz luksuzni kompleks proticaće, naravno uređena, rečica Karaš, a nju će krasiti i drveni mostići, kojima će srpski biznismen i hrvatska pevačica sa svojim naslednikom odlaziti u šetnje ka šumi koja okružuje ceo posed. Bujnim krošnjama drveća biće zaštićeni od radoznalih pogleda, a ova vojvođanska idila nadmašiće i vile holivudskih zvezda. Popović svoj dvorac planira da opremi spa centrom, otvorenim bazenom, neizbežnom teretanom i igralištima za basket. Na ulaznoj drvenoj kapiji, iza koje će uskoro započeti opsežni radovi, sada se nalazi veliki i sasvim jasan natpis na tabli: “Zabranjen ulaz, privatan posed”, uz poruku znatiželjnicima da se čuvaju psa.
Severina sa sinom pozirala za naslovnicu hrvatskog časopisa!
Pevačica Severina Vučković u intervjuu za hrvatsku Gloriju ispričala je sve o životu sa svoja dva omiljena muškarca. Kaže kako joj život izgleda poput lepog sna, a dane provodi na relaciji Split, Zagreb, Beograd, Vršac i Čenej, gde joj je dragi uredio muzički studio u kome se priprema za letnu turneju. “Najsrećnija sam žena na svetu jer sam postala mama”, kaže Severina koja nema razloga da sakrije svoje uzbuđenje i sreću. Ova 40-godišnja pevačica pozirala je za Glorijinu naslovnu stranu upravo sa sinom Aleksandrom koga je prvi put predstavila javnosti. “Budim se već u 6 sati. Aleksandar je živahna beba: nakon što se najede, odmara se pola sata, a onda kreće akcija u kojoj prepešačimo stan sto puta. Sve gleda, istražuje, a kad mu dosadi šetnja, puštam mu pesme s Youtubea pa igramo”, ispričala je Severina koja priprema malu turneju na koju će krenuti sa sinčićem i u pratnji svog verenika Milana Popovića. “Ono ‘ja’ više ne postoji. Dobro, ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista, možda je jedan konfekcijski broj veća, ali sadržaj je kvalitetniji, nežniji”, ispričala je popularna pevačica. Ipak, Seve priznaje kako su joj prva dva meseca bila najteža jer nije spavala i bila je potpuno izgubljena. Milan joj je najveća podrška i podržava je u svemu što odluči. “Srećna sam što će naše dete odmalena upoznati različite kulture i običaje, što već postaje stanovnik sveta, počevši od toga da mu je tata Vojvođanin, a mama Dalmatinka”, kaže, ali na pitanje da li će ona i Milan stati pred oltar odgovara: “Ma mi smo već stari bračni par”.
Vučkovićeva kaže da joj materinstvo ne pada teško iako ustaje u šest ujutro
Ponosna mama. Severina Vučković prvi put sa sinom Aleksandrom pojavila se u hrvatskoj Gloriji. U razgovoru za pomenuti časopis mlada mama otkrila je da joj je drago što joj je sin polu-Srbin, a polu-Hrvat, i da joj majčinstvo ne pada teško iako ustaje već u šest sati ujutru.
- Budimo se oko šest sati. Aleksandar je živahna beba, posle jela odmori pola sata, a nakon toga kreće akcija, tokom koje prepešačimo stan sto puta. Sve gleda i istražuje, a kada mu dosadi šetnja, puštam mu muziku sa Jutjuba pa plešemo - izjavila je Severina.
Kurir
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."
Seve: Volela bih da moj sin bude i pravoslavac i katolik
Severina je ispričala sve o životu sa svoja dva omiljena muškarca, Aleksandrom i Milanom, šta joj je bilo teško i kako se snašla u ulozi majke
Severina sa sinom na naslonoj strani Glorije
- Najsrećnija sam žena na svetu jer sam postala mama –rekla je za Gloriju.hr. Pevačica je prvi put pozirala za naslovnu stranu sa sinom Aleksandrom koga je prvi put predstavila javnosti.
Severina je ispričala sve o životu sa svoja dva omiljena muškarca, Aleksandrom i Milanom, šta joj je bilo teško i kako se snašla u ulozi majke.
- Budim se već u 6 sati. Aleksandar je živahna beba: nakon što se najede, odmara se pola sata, a onda kreće akcija u kojoj prepešačimo stan sto puta. Sve gleda, istražuje, a kad mu dosadi šetnja, puštam mu pesme s Youtubea pa igramo - ispričala je Seve koja priprema malu turneju na koju će krenuti sa sinčićem i u pratnji svog verenika Milana Popovića.
- Ono „ja“ više ne postoji. Dobro, ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista, možda je jedan konfekcijski broj veća, ali sadržaj je kvalitetniji, nežniji –rekla je popularna pevačica.
Ipak, Seve priznaje kako su joj prva dva meseca bila najteža jer nije spavala i bila je potpuno izgubljena. Milan joj je najveća podrška i podržava je u svemu što odluči pa je tako nagovorio da napravi nekoliko koncerata.
- Nisam spavala, bila sam izgubljena, ali niko ti o tome ne priča verovatno zato što ti dani brzo prođu i, hvala Bogu, zaborave se. Srećna sam što će naše dete odmalena upoznati različite kulture i običaje, što već postaje stanovnik sveta, počevši od toga da mu je tata Vojvođanin, a mama Dalmatinka.
Vlasnica trenutno najpopularnije pesme „Italiana“ je otkrila da joj je veoma simpatično to što je Milan postao član fudbalskog kluba Hajduk i Crvena zvezda.
- To sa članskim karticama fudbalskih klubova bilo mi je jako simpatično. Milan je iskreni navijač Crvene zvezde, a ja sam navijačica Hajduka. Čak i u tom naoko divljem navijačkom svetu moguće je biti i hajdukovac i zvezdaš. Bilo bi lepo kada bi takav liberalan stav delile i verske ustanove, budući da ga ovih dana nameravamo krstiti. Pretpostavljate da razmišljam o tome je li moguće da bude i pravoslavac i katolik.
Pevačica je dodala i ko joj najviše pomaže oko Aleksandra, ali i da će biti opuštena mama.
- Biću vrlo kul mama. Kao Tina Tarner, i sa sedamdeset ću u miniću i s osmehom skakati po pozornici jer duh i energija nemaju godine. Što se tiče pomoći tu imamo podršku rodbine koja je tu kad nam god zatreba, iako smo mi stalno kod kuće jer ne možemo da se odvojimo od njega. Svaki dan je drugačiji, čini mi se da naočigled raste i bojim se da ću nešto propustit. Stalno ga fotografišem jer on pravi najslađe grimise na svetu - rekla je srećna mama.
O MILANU
- Milan i ja smo ok likovi. Razgovarali smo samo o tome da sve što mu Milan kaže, ja poštujem – i obratno. Želimo da on shvati da se mama i tata uvek drže zajedno, da je zajedništvo važno i da ga mora poštovati. Nadam se da će iz naših primera učiti kako da se uhvati u koštac sa životom i da će izrasti u dobrog i poštenog čoveka. Milan me podržava u svemu što odlučim jer želi da sam srećna i zadovoljna. On mi je rekao: „Hajde, napravi nekoliko koncerta, treba ti.'' - opisala je pevačica svoj odnos sa verenikom.
Na snimanju spota za pesmu „Italijana“ u Beogradu organizatori sklanjali predstavnike medija, koje su danima pozivali da dođu
Sklonite novinare! Sklonite novinare!, siktala je Ivana Bajić iz Severininog PR tima
Umislila da je na salašu. Severina Vučković je preksinoć, na snimanju spota za pesmu „Italijana“ na beogradskom splavu „Plej“, pokazala da nije profesionalac! Prvo je kasnila skoro čitav sat, a zatim, nepoštujući tuđe vreme, ali izuzetno poštujući svoje, ponašala se kao da su oko nje samo fanovi. Uključujući i novinare i foto-reportere!
U više navrata medijima su stizali pozivi da dođu na snimanje. Zatrpavani smo mejlovima, a kad smo otišli na snimanje - šikanirali su nas. Seve je novinare ignorisala kao da su deo scenografije. Žena došla, snimila svoje i otišla. Ni „dobar dan“, ni „bok“, ni „pomoz’ bog“! Organizatori su nas udaljavali, a Ivana Bajić, voditeljka šoua „Ja imam talenat“ i sad članica Severininog PR tima, ničim izazvana počela da vrišti:
- Sklonite novinare! Sklonite novinare!
Po završetku snimanja menadžer Tomica Petrović prišao je pevačici i odveo je sa splava. Ako vas neko pozove negde, onda je red i da vas ispoštuje. Ovako... Bruka.
Fanovi su okružili Severinu
Izgrebana
Seve je na snimanju pokazala zavidnu liniju. Zgodna, preplanula... Ali, pažnju nam je privukla velika ogrebotina na njenom kolenu. Crven konac protiv uroka
Što je sigurno, sigurno je! Bolje na vreme vezati crven konac protiv uroka, nego se posle boriti sa urocima. Tom logikom vodila se Severina dok je prihvatala narodne običaje iz muževljevog kraja. Pa nije odolela ni sujeverju!
Vučkovićeva i Popović odmerili snage s Garijem Kasparovim
Seve i Milan igrali šah sa srbomrscem!
Iako je Srbin, biznismenu Milanu Popoviću nije bio problem da u paru s verenicom hrvatskom zvezdom Severinom zaigra šah sa osvedočenim srbomrscem Garijem Kasparovim.
Bračni par je u subotu otputovao u Split kako bi učestvovali u humanitarnoj simultanoj partiji šaha, a Milan se s neskrivenim zadovoljstvom našao u društvu Kasparova. Iako mnogi Srbi ne bi nikada poželeli da se nađu u ovakvom društvu, Popović i Seve su sa osmehom vukli poteze. - U igri protiv Garija Kasparova okušale su se brojne poznate ličnosti, a među njima su se našli i Milan i Seve. Njih dvoje su sve vreme sedeli zajedno, grlili se i ono što se moglo primetiti jeste da se par veoma zabavljao na ovoj humanitarnoj akciji - rekao nam je izvor koji se našao na licu mesta. U želji da saznamo da li Milan nije znao da igra sa osobom koja je podržala bombardovanje njegovog naroda, ili mu to naprosto nije smetalo, kontaktirali smo s njim, ali Popović nije ni saslušao pitanje. - Nemojte više nikad da me zovete, đubrad jedna. Mrš - urlao je Milan, kome ljubaznost i kultura komunikacije očigledno nije jača strana. Do Severininog komentara nismo uspeli da dođemo jer se njen menadžer Tomislav Petrović nije javio do zaključenja ovog broja. Inače, Kasparov je 1985. postao najmlađi svetski šampion u šahu i držao je titulu sve do 1993. Tokom ratova na prostoru bivše SFRJ Kasparov je podržavao Hrvatsku i BiH, gde je igrao i za klub Bosna, a zbog lobiranja je dobio i pasoš BiH. Na Evropskom prvenstvu u šahu 1992. u Debrecinu, kako se pisalo, zbog njegovih pretnji da će napustiti takmičenje, izbačena je ekipa SRJ, što je zvanično objašnjeno kao primena sankcija, a podržao je i bombardovanje Srbije 1999. Lepo društvo, nema šta!
Igor Štimac najavljivao rat protiv Srba!
Za stolom pored Severine i Milana sedeo je i selektor Hrvatske reprezentacije Igor Štimac, koji je nedavno našem selektoru Siniši Mihajloviću poručio da svoj tim priprema za rat, što su preneli mnogi mediji. - U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu morate da budete kao naši vojnici u ratu! Posebno u duelima sa Srbijom! Naš nacionalni naboj ne sme biti slabiji ni protiv ostalih - rekao je Štimac, posebno se osvrnuvši na ratna zbivanja na prostorima bivše SFRJ, i dodao. - Dok nosimo dres, moramo biti svesni sećanja na one koji su bili na prvim linijama u ratu. Moramo se boriti kao oni. Ovo je najteža grupa otkako nastupamo u kvalifikacijama. Favoriti smo i tako ćemo se ponašati. Svi znamo šta nose mečevi sa Srbijom, tu ćemo pokazati kvalitet, ne potencijal - kazao je Štimac.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu