Osim plesačica i plesača koji su za snimanje odabrani, ovim putem pozivamo i sve ostale koji žele da sarađuju na snimanju letnjeg ludila kojeg donosi Severinin novi hit
Putem svog službenog kluba obožavatelja sevefanclub.com i “Facebook” stranice www.facebook.com/severina Severina poziva svoje obožavaoce na snimanje scene za spota za hit pesmu “Italiana”.
Snimanje će se odvijati pod redateljskom palicom Severininog dugogodišnjeg saradnika, Darka Drinovca - na glavnom zagrebačkom trgu, ove nedelje, tačnije 8.7. 2012. u 18 sati.
Osim plesačica i plesača koji su za snimanje odabrani, ovim putem pozivamo i sve ostale koji žele da sarađuju na snimanju letnjeg ludila kojeg donosi Severinin novi hit nastao u suradnji sa “FM bendom”. “Italiana” će biti snimana na nekoliko lokacija, u nekoliko gradova, a jedna od prvih snimljenih scena biće upravo na zagrebačkom Manduševcu.
Hit koji je poharao internetom u rekordnom roku i u mesec dana premašio 7 miliona pregleda tako će uskoro dobiti i svoju ekranizaciju u obliku atraktivnog video spota, a obožavatelje uskoro očekuju i dodatna iznenađenja.
SEVERINA O SNIMANJU SPOTA ZA ITALIANU (RTL EXKLUZIV)
Mjesec dana nakon što je u finalu Survivora Severina premijerno izvela "Italianu", došlo je vrijeme i za snimanje spota. Severina će sa svojom veselom ekipom proputovati cijeli Balkan, pa gotovo svi imate priliku završiti u njezinu novom spotu.
ITALIANA: SEKSI SEVERINA NA SNIMANJU SPOTA! (FOTO)
Pogledajte kako napreduje snimanje spota za veliki letnji hit Severine i Ane Bebić "Italiana"
Severina Vučković (40) i Ana Bebić (26) danas uveliko snimaju kadrove za novi spot za pesmu “Italiana” na zatvorenom auto-putu nedaleko od Velike Gorice. One su odglumile scenu iz kultnog filma “Telma i Luiz” za novi spot i dok je Splićanka igrala Telmu, Metkovka je bila Luiz.
- Uživala sam. Inače, drugi me voze, pa mi je ovo bila dobra prilika da se malo izdivljam za volanom – našalila se Severina, koja je za snimanje obukla vruće pantalonice i top, kojim je istakla grudi.
Iako je rodila pre samo četiri meseca, pevačica je u vrlo kratkom roku vratila svoju liniju u red. Uz Severinu i Anu, u spotu se pojavljuju i hitmejkeri Filip Miletić (31) i Miloš Roganović (36), zaslužni za Severinine hitove “Bred Pit” i “Grad bez ljudi”. Muzičari u spotu glume autostopere, koje vesele devojke pokupe na putu.
Snimanje spota za “Italianu” nastavlja se danas od 18 časova na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Severinin spot snimaće se po celoj bivšoj Jugoslaviji, gde god ima Severininih fanova. Tako se očekuje da će ekipa, osim Zagreba, posetiti i Split, Beograd, Sarajevo, Skoplje, Novi Sad, Ljubljanu…
Severinin spot za ‘Italianu’ snimaće se po celoj bivšoj Jugoslaviji, gde god ima Severininih fanova
Draga mi je Thelma i ne mislim da je film ‘Thelma i Louise’ mračan, rekla je Severina Vučković za 24sata, koja je s pevačicom Anom Bebić (26) na zatvorenom autoputu nedaleko od Velike Gorice odglumila scenu iz kultnog filma za novi spot ‘Italiana’.
Splićanka igra Thelmu, a Metkovka Louise. Koleginice su jurcale automobilom, pevale iz petnih žila i pokazivale raskošna tela.
- Uživala sam. Inače me drugi voze pa mi je ovo bila dobra prilika da se malo izdivljam za volanom – našalila se Severina, koja je za snimanje obukla vruće pantalone i top kojim je istaknula grudi.
Iako je rodila pre četiri meseca, pevačica je u vrlo kratkom roku dovela liniju u red. Uz Severinu i Anu, u spotu se pojavljuju i srpski ‘hitmakeri’ Filip Miletić (31) i Miloš Roganović (36), zaslužni za Severinine hitove ‘Brad Pitt’ i ‘Grad bez ljudi’. Muzičari glume autostopere koje vesele devojke pokupe u auto.
Severinin spot za ‘Italianu’ snimaće se po celoj bivšoj Jugoslaviji, gde god ima Severininih fanova. Tako se očekuje da će ekipa, osim Zagreba, posetiti Split, Beograd, Sarajevo, Skoplje, Novi Sad, Ljubljanu…
Kurir
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."
Popularna pevačica Severina konobarisala je u jednom kafiću koji drži njen suprug srpski biznismen Milan Popović.
Severina je tom prilikom rekla kako je od malena želela da bude konobarica i da joj je to bio životni san, jer je i njena majka bila konobarica i da joj se sada pružila odlična prilika.
Dok je bila za šankom, njen verenik Milan poručio je: - Mala, jel može jedna kokta? - Može, može, sa ledom ili bez, uzvratila je Seve.
Na pitanje da li dobija bakšiš popularna Seve je odgovorila da ne dobija i našalila se da se u to uspustila zato što joj se sviđa gazda kafića.Tako to izgleda ide kod nji, ona služi on naručuje i milina.
Severina planira proširenje porodice: Kajem se što ranije nisam rodila!
Severina Vučković želi što pre da dobije još jedno dete! Majka četvoromesečnog Aleksandra poručila je da se kaje što je tek u 40. godini postala majka. “Sanjam o drugom detetu, volela bih… Prekasno sam počela, sada mi je žao”, bila je iskrena Seve za „Ekskluziv” i dodala da zbog sina nema mnogo vremena za sebe jer ne želi da propusti nijedan trenutak njegovog odrastanja: “Snimam ga od prvog dana. Baš je narastao, visok je. Na tatu je i pametan i zgodan, iako svi kažu da je isti ja. Mislim da je on nas odabrao, rekao je samo – ti mama, ti tata. Doduše, pokazuje naznake frajera već sad, onako baš me gledao kad sam izlazila iz kuće, sviđa mu se valjda ova narandžasta boja!” Seve je otkrila da bake imaju prednost da brinu o Aleksandru kad ona mora da radi i da je u dobrim odnosima sa budućom svekrvom. “Moja svekrva je dobra, živi na Kipru i kod nje smo išli na odmor”, rekla je pevačica, koja priželjkuje da se sa sinom i verenikom Milanom Popovićem skrasi u kući na moru. “Volela bih da smo negde na moru, mislim da će tako i biti”, izjavila je Seve. Iako bi joj mnoge majke pozavidele na liniji, pevačica je otkrila tajnu – nigde ne ide bez steznika. “Steznik me veoma steže, jedva pričam. Ne morate ništa da režete u montaži, sve je u redu, majke to znaju”, kroz smeh je priznala pevačica na snimanju spota za pesmu „Italiana” i dodala da će ovog leta održati nekoliko koncerata. “Imaću pet-šest koncerata, tek toliko da ne zarđam, da ne ispadnem iz štosa. Htela bih da čujem kako „Grad bez ljudi” i „Italiana” zvuče sa publikom”, zaključila je Severina.
Srpski kralj bakra nije platio izvođačima radova više od deset miliona dinara
Vila u Čeneju vredna tri miliona evra
Ni kod babe nema džabe. Srpski kralj bakra Milan Popović, koji za nevenčanu suprugu i pevačicu Severinu Vučković i sina Aleksandra na salašu u Čeneju gradi velelepnu vilu vrednu skoro tri miliona evra, nije isplatio izvođače radova, zbog čega su majstori najavili da će obustaviti radove. Oni su još juče hteli da stupe u štrajk, ali su to odložili do sledeće nedelje jer im je Milan obećao da će isplatu dugovanja. Popović firmama koje za njega već mesecima rade na luksuznom imanju duguje više od deset miliona dinara (100.000 evra).
Salaš na kom će Milan i Severina živeti uređen je poput najluksuznijih svetskih džet-set vila, s ogromnim dvorištem, sportskim terenima i bazenom. Luksuzni nameštaj kupljen je u Italiji, a reč je o limitiranim kolekcijama poznatih brendova.
U okviru vile nalaze se teretana i sauna, a sva kupatila imaju džakuzi. Dok je izvođačima radova objašnjavao kako želi da izgleda njegov budući dom, Milan je vodio računa i o svakom detalju na zidovima, plafonu, podovima i kaminu.
Nakon desetomesečne pauze od poslednjeg koncerta u Vinkovcima, prvi veliki koncert održaće u Vodnjanu u popularnom “Lighthouse Music Clubu"
Svega pet meseci posle porođaja Severina se vraća koncertnim angažmanima. Kako bi se zahvalila i razveselila svoju vernu publiku, odlučila je da održi nekoliko koncerata po Jadranskoj obali.
Nakon desetomesečne pauze od poslednjeg koncerta u Vinkovcima, prvi veliki koncert održaće u Vodnjanu u popularnom “Lighthouse Music Clubu” . Koncert je zakazan za 27. jul.
Ovo će ujedno biti i prvi koncert na kojem će Severina po prvi puta sa svojim live bendom na najvećoj pozornici u Istri uživo izvesti svoja dva velika hita - “Grad bez ljudi” i trenutno najveći hit na ovim prostorima - “Italiana”, koji trese sve klubove i etere radijskih stanica, a u svega mesec dana na YouTubeu je preslušan preko 9 miliona puta.
Zbog velike popularnosti “Italiane” Severina je odlučila da snimi videospot u kojem će učestvovati njeni obožavaoci. Određeni kadrovi već su snimljeni u Zagrebu.
Dok obožavaoci iščekuju novi videospot u režiji Darka Drinovca, Severina je odlučila da obraduje publiku kompilacijskim albumom “Severina - Top10, izabrao SeveFanClub”. U proteklih mesec dana obožavaoci su birali omiljene pesme iz Severinine karijere, a album će po prvi puta na ovim prostorima biti objavljen isključivo u digitalnom obliku i to po popularnoj
ceni. Osim deset pesama koje su odabrali putem Severinine službene Facebook stranice, Severina na albumu poklanja i download pesme “Italiana”.
.
Spomenuti album sa 11 pesama će od idućeg ponedeljka.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu