|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Pola sata sa… Nebojša Glogovac
Karijera renomiranog glumca Nebojše Glogovca traje gotovo dvadeset godina, a njegove vrsne uloge osvojile su srca brojnih ljubitelja domaće kinematografije. Četrdesettrogodišnji Nebojša je već petnaest godina u skladnom braku sa suprugom Minom, sa kojom ima dva sina, četrnaestogodišnjeg Gavrila, koji nosi ime po dedi priznatog glumca, i dvanaestogodišnjeg Miloša. Nebojša je veoma posvećen porodici i kada nije predan poslu i svojim ulogama, zbog kojih su mnogi filmovi, poput „Munje“, „Do koske“, „Nebeske udice“, postali antologijski, vreme provodi u prirodi sa sinovima i u šetnji kućnog ljubimca, psa Mece. Po završetku gimnazije Nebojša je upisao psihologiju, ali je ubrzo shvatio da je, ipak, gluma ono čime zaista želi da se bavi. Osim posla, voli motore i vožnju dvotočkaša, koja je njegov ventil od svakodnevnih obaveza. Talentovani glumac trenutno snima seriju „Ravna gora“, a nedavno je održana premijera njegovog filma „Artiljero“, u kome igra jednu od glavnih uloga sa mladim kolegama.
Kakva je vaša uloga u filmu Artiljero? - Film je odličan, ovo nije prvi put da sarađujem sa rediteljem Srđom Anđelićem, a ovim ostvarenjem želimo da publiku vratimo u bioskope. U „Artiljeru“ igram Zlaju, starijeg brata glavnog junaka, koji je bio vođa navijača “Crvene zvezde”, kada je ovaj fudbalski klub došao do evropskog i svetskog trona, i to je ono što on pamti i što je bio njegov život. Zlaja ima mlađeg brata koji gleda ovo “igranje po pesku” i gubi nadu i nekako mu sve to nije dovoljno vredno pažnje, ali pošto je mlad, hormoni ga teraju da pokuša da nađe smisao u životu, da nađe neke uzore, nešto čemu bi se divio. Ovaj film se obraća dvema generacijama, mojoj koja pamti sve uspehe “Zvezde”, koji će teško biti prevaziđeni, i klince koji traže svoj prostor i svoje idole. Momenat kada shvatate da starite je upravo taj kada, kao ja, pamtite ono najbolje i tih uspomena ne želite da se odreknete.
Da li privatno navijate za klub sa “Marakane”? - Navijam za “Zvezdu”, ali sam jedan od onih navijača koji sede na zapadnoj tribini, što govori poznavaocima koliko sam vatreni navijač. Moj mlađi sin Mihajlo voli “Zvezdu” i fudbal i sa bratom od tetke Đorđem prati utakmice, dok starijeg Gavrila fudbal toliko ne zanima. Kako objašnjavate pojavu da glumci veći deo slobodnog vremena provode u kafanama i pozorišnim bifeima? - Neka vrsta boemštine i bežanje od emotivnih napora posle predstave neophodni su svakom glumcu. U francuskom zakonu čak postoji odredba koja trudnice i glumce, u nekom periodu posle predstave, oslobađa odgovornosti od iyvesnih prekršaja. Kad nastupaš, izazivaš emocije koje realno ne postoje u tebi. To prođe, završi se ta izmišljena drama i ti se opet vratiš, i može da bude teško osloboditi se toga. Otuda svi ponekada svratimo u kafanu.
Šta vam je najvažnije u vaspitanju vaših sinova? - Želim da sinovima prenesem prave vrednosti, poštenje i iskrenost pre svega. Važno je da budu samostalni i da imaju zdrav odnos prema životu.
Kako se opuštate i odakle crpite energiju? - Volim da pobegnem u prirodu gde su dobri i nasmejani ljudi, često idem na Divčibare. Kada sam u gradu, šetam se sa porodicom i vreme provodim u igri sa svojom decom. Naravno video-igrice i druženje sa bliskim prijateljima se podrazumevaju. Da li ste svesni da ste miljenik ženskog dela publike? - Naravno da takva pažnja prija, ali sva moja pažnja usmerana je na moju Minu.
Izvor: Life Content, Jelena Vlahović
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Severina Vučković: Treba mi mnogo nežnosti, zagrljaja i ljubavi 22 Dec 2012 Njena ljubavna priča i dalje intrigira i inspiriše na razne glasine. Ona se na to ne obazire i o ocu svoga deteta damski ćuti, ali rado ističe kako je najvažniji muškarac u njenom životu desetomesečni sin Aleksandar. Blistava i uvek intrigantna, Severina Vučković o svemu iskreno govori za Story

Nijedna ljubavna veza poslednjih nekoliko godina nije toliko uzdrmala bivšu Jugoslaviju poput romanse regionalne pop zvezde, hrvatske pevačice Severine Vučković (40) i srpskog biznismena Milana Popovića (46). Njih dvoje su u februaru ove godine dobili sina Aleksandra, što takozvanog kralja bakra nije zadržalo u porodičnom okrilju, a zbog njegove odluke da ne posećuje sina, Severina je bila prinuđena da krajem leta i zvanično okonča romansu, kada je dete krstila u katoličkoj crkvi. Četiri meseca nakon poslednjeg susreta u avgustu ove godine, Milan je sina video tek prošle nedelje u beogradskom hotelu Hyatt dok je Severina u provokativnoj toaleti mamila uzdahe na dodeli nagrada za Ličnost godine magazina Hello, održanoj na Belom dvoru. Iako su pojedini mediji nagađali da je atraktivna Splićanka produžila boravak u srpskoj prestonici kako bi Milan proveo što više vremena sa sinom, Popović je, osim u četvrtak u popodnevnim časovima, dete video nakratko samo u petak kada je Severina otišla za Zagreb. U intervjuu za Story, pevačica govori o izazovima majčinstva i priča o tome koliko su pesme s njenog novog albuma autobiografske.

Story: Na novim fotografijama izgledate zanosnije nego pre perioda majčinstva. Imate li neki recept za dobar izgled nakon porođaja?
- Imam - uživam u svom detetu i radim posao koji volim. Obožavam život, vežbam tri puta nedeljno i jedem sve živo, ali umereno.
Story: Jeste li nakon Aleksandrovog rođenja patili od postporođajne depresije karakteristične za većinu porodilja?
- Nisam.
Story: Šta najlakše može da vas rasplače u ovoj životnoj fazi?
- Najlakše me rasplače kad mi neko prebaci program sa dečje televizije na neki drugi kanal. Toliko mi je super Baby TV da nemam pojma šta se događa u spoljnom svetu. Mislite li da sam nešto bitno propustila?

Story: Da li ste poslednjih meseci iskusili istinsku patnju ili vam Aleksandrov osmeh ne dozvoljava da se ni na trenutak ne predate?
- Očigledno sam nešto propustila čim me tako uvijeno pitate šta me rasplače i da li sam poslednjih meseci iskusila patnju? Od nečega što se moglo pretvoriti u, kako vi kažete, istinsku patnju naprosto odeš jer svi znamo da se ne beži od bombona. Ponekad pomislim, možda je moglo ispasti bolje, ali i još gore. Mnogo se pisalo o meni i mom životu, ali ja nemam ništa s tim. To su one priče, navodno je njegov prijatelj rekao ili iz izvora bliskog pevačici. Kada dobijete dete, nema patnje i ne mislite na sebe, već prvenstveno na njega, vi više niste bitni. Naravno, i dalje obavljate svoj posao, ali nemate pravo na svakidašnju jadikovku jer ste do kraja potrebni tom malom biću. Ko to ne shvati, pada na roditeljskom ispitu. Ništa nije bitnije nego detetu pružiti ljubav, emocionalnu sigurnost i prisutnost. Osim toga, kada svaki dan grlite svog mališana, to je neopisiva sreća. Patnja je kad imate dete, a ne grlite ga.
Story: Kako ste uspeli da završite album i istovremeno brinete o sinu? Jeste li ga ponekad nosili u studio ili ga sve vreme kod kuće čuva vaša rođaka?
- Uspela sam kao i sve žene koje su rodile i rade. Nisam ga vodila u studio, ni druge žene ne vode svoju decu u kancelariju. Mada, moj posao je zanimljiv i verujem da će mu u studiju biti zabavno kada poraste. Nedavno sam, recimo, Aleksandra vodila u Sarajevo gde sam kao gost pevala na koncertu Kemala Montena. Naravno, ne na koncert, tamo je buka, ali u Sarajevu imam mnogo prijatelja sa decom i želim da se on druži s njima.
Story: Da li osim vaše rođake imate i profesionalnu bejbisiterku koja se brinula o vašem sinčiću?
- Imam fantastičnu bejbisiterku.
Story: Od koje numere vam je u studiju zastala knedla u grlu i koju ste otpevali sa posebnim emocijama?
- Sve pesme pevam s emocijama.
Story: Poznato je da su vaši honorari na nastupima izuzetno visoki. Znači li to da nemate finansijskih poteškoća za odgajanje deteta?
- Novac nema nikakve veze sa odgajanjem deteta. Mnogi ljudi na ovim prostorima imaju finansijskih poteškoća i teško žive, ali uz roditeljsku ljubav i podršku koja je najvažnija, njihova deca izrastaju u psihički i emotivno stabilne pojedince. Moj sin ima svu moju pažnju, ljubav i ništa mi od njega nije važnije. Osim toga, dete ne zna šta je novac, ali i te kako zna šta je zagrljaj, poljubac, osmeh, mir, zadovoljstvo... Toga nema na policama i ne može da se kupi.

Story: Koje vaše osobine Aleksandar već poseduje?
- Pametan je, lep, sladak, zgodan…
Story: Vaš menadžer Tomislav Petrović nedavno je izjavio: Severina je samohrana majka i uspešna samostalna žena. Da li je to potvrda vaše spremnosti da se uhvatite u koštac sa svim izazovima koje nosi Aleksandrovo odrastanje ili će vam na tom putu biti neophodna i čvrsta muška ruka?
- Moj menadžer je divan momak, ali ponekad popije koje pivo više pa ne zna šta govori. (Smeh) Mada, on to uopšte nije rekao. Čvrstih muških ruku uvek ima samo njima ponekad nedostaje čvrsta muška pamet. Ali, ne možeš imati sve. (Smeh)
Story: Jeste li emotivno iščistili svoje srce i da li ste spremni za novu ljubav?
- Ja sam prava ženskica i uvek mi treba mnogo nežnosti, zagrljaja i ljubavi. Sada to imam od svog sina - najčistiju i najveću ljubav. Moj muškarac mora da bude vitez koji svoju ženu i decu treba da traži do kraja sveta i da se bori za njih.
Story: Kajete li se zbog nekih pogrešnih emotivnih izbora u prošlosti?
- Ima jedna divna pesma Edith Pjaf: Je Ne Regrette Rien. Ni za čim ne žalim ja, ni za dobrim što su mi činili, ni za lošim, potpuno svejedno je to! Briga me za prošlost!
Story: Hvata li vas euforija pred izlazak novog albuma Dobro došao u klub?
- O, da, poslednji album Zdravo Marijo snimila sam pre četiri godine, ako ne računam DVD Tridesete uživo sa beogradskog koncerta u Areni koji je objavljen krajem 2010. godine. Ovo je moj dvanaesti studijski album i smatram se privilegovanom što me istim žarom drži entuzijazam, kao kad sam snimala svoj prvi album...
Story: Zbog čega ovaj svoj album smatrate najboljim do sada?
- Uvek je sve novo bolje. Na albumu će osim novih pesama biti i singlovi Bred Pit, Italiana i Grad bez ljudi. Zahvaljujem publici što je zavolela te pesme i sve tri zajedno pregledane su više od 50 miliona puta na Youtubeu, što je veliki uspeh i za svetske izvođače. Danas je, na sreću ili na žalost, to jedini pokazatelj stvarnog dometa pesme, pre su to bile prodaje albuma. Na krilima te sreće i uspeha snimali smo album i zato mislim da će biti najbolji. Muzika je odlična, a tekstovi su životni i podjednako će ih zavoleti mladi i stari. Sve što sam dosad objavila, već je ispričana priča koja je odsvirana na mnogim koncertima i zato se uvek više radujem stvarima koje tek dolaze. Ove pesme studijski su snimljene, ali to je samo pola bajke. Drugi deo, onaj lepši deo priče, čeka me na koncertima kada ću ih pevati uglas sa svojom publikom. Turneju Dobro došao u klub počinjemo u martu 2013. godine i pevaćemo u svim dvoranama u regionu. Album će biti objavljen sredinom decembra.
Story: Koja nova pesma najiskrenije opisuje vaše trenutno emotivno stanje?
- Kada se bavite muzikom, svaka pesma uvek opisuje nečije emocije. Ljubav je opšte stanje za sve ljude koji su doživeli ljubav. Muzika je, kao i svaka umetnost, umeće da kroz sebe iznesete emociju, i pozitivnu i negativnu, na najbolji mogući način. To se zove dobra interpretacija. Zato nekom izvođaču verujete sve, a drugom ne verujete ništa pa sve da peva kao slavuj.
Story: U naslovnoj numeri, između ostalog, pevate: Prevarenih ima svud, zar to nisu dobre vesti. Smatrate li ovaj stih autobiografskim?
- Vidite, to je isto kao da pitate onu tetu J.K.Rouling koja je napisala Harija Potera da li i ona kao jaše na metli i u slobodno vreme vitla čarobnim štapićem. Sigurno ne! A da li bi htela? Sigurno da, kao i svi mi zajedno s njom jer volimo Harija Potera. Ali, dok gledam film ne zamišljam tetu Rouling. Ili da priupitate Balaševića o kojem strašnom petlu je on to pevao i da li je taj petao još živ? I pobogu, da li je mislio na svog ili komšijinog oroza? Sve to treba dobro preispitati, a naročito Miloša Roganovića, već mi je pomalo sumnjiv s tim tekstovima.
Story: Da li je bilo zabavno u studiju raditi sa Filipom Miletićem, Milošem Roganovićem i Dušanom Alagićem?
- Da, s njima je bilo jako zabavno. Dobri su to momci, iz finih kuća, uvek sveže obrijani, što im verovatno pomaže da rade tako dobre i kvalitetne pesme. Šta da vam kažem? Ko je njih poznavao, ni pakao mu neće teško pasti (smeh). Šaaaalim se! Odlični su saradnici i svrstavaju se uz bok sa velikim kompozitorima s kojima sam sarađivala. Ali, i ostali deo ekipe su ubice: Nikša Bratoš, Bejbi Duks, Fajo, Hari Varešanović, Branimir Mihaljević, Dule Bačić i ona mala iz Splita. Svi su vredno radili na ovom albumu i nestrpljivo čekamo da album napokon izađe jer je odličan. Jedva čekam da zaplešem uz pesme.
Story: Pojedini tabloidi tvrde kako su se tokom rada na albumu Dobro došao u klub između vas i kompozitora Filipa Miletića rodile ljubavne iskre. Pogađaju li vas ovakve tvrdnje budući da je on u srećnoj vezi s vašom koleginicom Anom Bebić?
- Pogađaju me ovakve tvrdnje jer sam ja u srećnoj vezi s Anom. Ona to želi da sakrije, nije sigurna u svoja osećanja prema Filipu, ali ja želim da se zna. Ana je moja riba, napokon sam sa poznatom pevačicom i sada ću biti u svim novinama.
U doba Galilea pojedini tabloidi tvrdili su da je on na samrti rekao: Ipak se okreće, mada je deset godina ranije spasao život jer se odrekao Kopernikovog učenja o heliocentričnom sistemu sveta. U doba Hitlera pojedini tabloidi, nemački naravno, morali su da tvrde kako je Hićo super, inače bi zasigurno oni bili smaknuti. U vreme interneta kad svako može da piše ono šta mu je volja, nema nam pomoći. Iz pouzdanih izvora bliskih Severini, jedan njen prijatelj navodno tvrdi senzacionalnu vest i neočekivan obrt: Između Ane Bebić i Severine pojavile su se ljubavne iskre na snimanju spota Italiana. Njihova ljubav rasplamsala se u hrvatskom šou-programu Ples sa zvezdama gde su se naočigled svih očevidaca pred malim ekranima čak i zagrlile ne mogavši da suzdrže emocije. To je strašno pogodilo njenog dugogodišnjeg dečka Filipa, toliko da je njegov prijatelj Miloš još pre dvije godine, naslućujući takav razvoj situacije, napisao:…prevarenih ima svud.... Miloš se zbog toga ubraja u svojevrsne proročanske fenomene kakvih nije bilo još od doba Tarabića. Ubrojimo li u ta proročanstva i njegov proročki stih: Videla sam sneg u maju... sve nam je jasno. Miloš je Eskim, svemirac...
Nikola Rumenić
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
INTERVJU, PEVAČICA Mia Borisavljević: Palim se na ružne muškarce!
Nisam od žena koje padaju na lepotane. Smirena sam, ali ne volim pravila ni stege. Volim da me muškarac voli isto kao prvog dana i posle pet godina

Kao nova. Punih godinu dana Mia Borisavljević bila je u svojevrsnoj medijskoj ilegali. A kada je iz nje izašla - bila je kao preporođena. Promenila je boju kose, izdavačku kuću, menadžera, pa na neki način čak i muzički pravac.
Crvenokosa Mia, koju mnogi porede sa Ledi Gagom zbog novog ekscentričnog stila, novi je član „Siti rekordsa“.
♦ Ofarbala si se u crveno, prestala da pevaš narodnjake... Otkud to? - Nikada moje pesme nisu bile klasični folk, uvek je tu imalo primesa aktuelnih trendova, baš kao i sada. Aktuelni su dueti sa reperima, te sam i ja uradila jedan sa reperom Ša i reakcije su fascinantne. Promenila sam menadžment, te sada moju karijeru vodi Marko Maksimović, koji je menadžer Saše Matića, a što se boje kose tiče, nju sam promenila iz hira. Poželela sam da budem vatrena i da takve stvari privučem u svoj život. Žene prvo krenu od boje kose, pa dalje promene dolaze spontano.

♦ Ipak kažu da je lova tamo gde su narodnjaci... - Lova je tamo gde se dobro radi. Opet kažem, nikada se nisam deklarisala tako da je moj muzički dijapazon širok i raznovrstan.
♦ Zašto medijska ilegala? - Od 2008. godine na svakih šest meseci izdavala sam po jedan singl i uvek me je bilo u medijima. Odlučila sam da se povučem iz novina, ali ne i sa nastupa... I evo vidim da je to pravi potez jer me je publika željna.
♦ Oduvek si dobro krila svoj privatan život. Zašto? - Daleko od toga da mislim da to nije interesantno medijima, samo sam realna i smatram da kada bih ja progovorila o svojoj intimi, više me niko nikada ne bi pitao ništa u vezi sa pesmama (smeh). Zato što je moj emotivni život uvek haotičan i turbulentan... Jednostavno uopšte ne želim da načinjem tu temu.
♦ Stalno izjavljuješ da se nikada nećeš udati? - Mislim da nisam zrela za taj potez, niti ću ikada biti. Nisam tolerantna i ne znam šta znači trajati udvoje, praviti kompromis.
♦ Druge pevačice svoje živote uvijaju u celofan, a ti si mi jednom prilikom bez pardona rekla - varala sam i bila prevarena! - Nisam jedina koja je varala i bila varana, ali izgleda da jesam jedina koja to priznaje.
♦ Da li postoji vernost na estradi? - Ne razlikuje se to mnogo od drugih profesija. Emocije su emocije... Međutim, za naš posao ima najmanje razumevanja. Vernost je definitivno nešto što čovek nosi u sebi.
♦ Da li bi mogla da se zabavljaš sa kolegom? - Ne, nikada! Bili bismo ko rogovi u vreći.
♦ Znam da te muvaju kolege, kako reaguješ? - Imam kolegijalan odnos i ne pridajem tome značaj. Odmah se postavim drugarski i ne ostavim prostor da mu bude neprijatno.
♦ Kakav muškarac treba da bude da bi zarobio Miu Borisavljević? - Ne, ja bežim od toga! Svi se trude da me ukrote i zarobe, a ja bežim od toga. Treba da bude tolerantan i da mi ostavi dovoljno prostora za moju slobodu i onda neću nigde. Jesam smirena i stabilna, ali ne volim „zavrtanje slavine“, ne volim pravila ni stege. Volim da me moj muškarac voli isto kao prvog dana i posle pet godina.
♦ Misliš da je to moguće? - U mom slučaju jeste, jer ne dozvoljavam sebi da uđem u kolotečinu.
♦ A fizički? - Nisam od onih žena koje padaju na lepotane. Baš naprotiv, uvek su me privlačili pomalo ružnjikavi muškarci.
♦ Koliko ti je bitan seks u vezi? - U vezi je sve bitno, strast, razumevanje, sve...
♦ Mnogi su primetili da si počela da furaš stil Ledi Gage? - Ma ne, nije u pitanju stil Ledi Gage, to je stajling za „artvork“ koji se vrti na video-bimovima u toku spota i kao takav morao je biti malo više u umetničkom maniru. Gaga se uopšte ne uklapa u koncepciju.
♦ Mnoge tvoje koleginice vade silikone, da li bi i ti to uradila? - Nije mi toliko dosadno.
♦ Da li si se ikada pokajala sto si stavila silikone? - Ne, moja korekcija je urađena perfektno, nema mesta popravci.
Kurir
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
"Nije Grand upropastio muziku u Srbiji"
Saša Popović, direktor "Grand produkcije", nesumnjivo je najmoćniji čovek u šou-biznisu. Jedni kažu da je upropastio muziku u Srbiji, a drugi da je dobar primer kako se radom bez učešća u politici i kriminalu može postati uspešan poslovan čovek.

Mi smo pročistili muziku od turcizama i arapskih melodija: Saša Popović Kakav je osećaj biti najmoćniji čovek u šou-biznisu?
- Ne znam da li sam najmoćniji čovek u šou-biznisu, ali ako ljudi tako kažu, onda to zaista prija. Iako radim posao koji volim, verujte da mi uopšte nije lako. Estrada se u poslednjih 15 godina toliko finansijski srozala da više od polovine pevača jedva preživljava. Diskografija je propala, nosači zvuka se više ne prodaju. Danas pevač može da zaradi samo na nastupu u nekom klubu, ali posla ima sve manje jer narod nema para. Ova naša branša je u veoma teškoj situaciji.
Pripisuje vam se da ste upropastili muziku u Srbiji. - (smeh) Ne bih rekao da sam upropastio muziku u Srbiji, već da je posao koji radim mnogo težak. Prvo nije na Saši Popoviću i jednoj privatnoj produkciji da određuje kulturnu politiku u Srbiji, to bi trebalo da rade Ministarstvo kulture, javni servis i državne institucije. Ali ipak svi upiru prstom u "Grand". Kada je naša produkcija ‘98. počela da radi, zatekli smo muzičku scenu puno turcizama, puno arapskih melodija, indijskih, obrada, krađa, svega... Nismo mogli da utičemo na muziku koju su pevači donosili da objavimo jer su oni snimali ono što im je obezbeđivalo dobre tezge. I tako je bilo sve dok nismo 2003. stvorili "Zvezde Granda". Kada smo napravili ugovor sa tom decom i kada smo mogli da kontrolišemo šta će oni pevati, kako će pevati i koje će pesme snimati, sve je krenulo drugim tokom. Očistiti muziku od svega što smo zatekli bio je jedan dalekosežan, odgovoran i pre svega težak posao. To je proces koji još traje. Kako će izgledati finalni proizvod? - Poput muzike 80-ih kada smo imali i kvalitetan i pop i rok i folk. Puno sam učinio da se izbaci turcizam i ostala muzika koja nema veze sa našom narodnom. Sada se stvorio jedan novi muzički pravac koji se omladini sviđa, ali možda se ovim starijima ne dopada.
Na koji način čistite muziku? - Uspeli smo preko "Zvezda Granda" da vratimo kvalitetnu narodnu muziku. U svakoj emisiji pevaju pesme Tome Zdravkovića, Tozovca, Kvake, Cuneta, Lepe Lukić, Silvane... pevaju i izvorne pesme. Ali kada danas snime novu pesmu u tom maniru, ona ne prođe kod publike ma koliko da je reklamiramo. A onda vidiš nekog MC ovog, MC onog, koji radi punom parom. Verujte da sam i ja u nebranom grožđu, jer niko više ne zna kakvu pesmu treba pevač da snimi da bi postala hit i obezbedila mu nastupe, posao i egzistenciju.
Kada bi se preko noći ukinule SMS poruke, šta bi se dogodilo sa vašom imperijom? - Posao sa SMS je odavno pukao. Nekada nam je stizalo stotine hiljada, pa i milioni poruka, ali ljudi su izgubili poverenje nakon brojnih igara na sreću u kojima su bili prevareni. Tu više nema zarade već nam te poruke više služe da vidimo kog kandidata narod hoće. Čak planiram da sledeće godine budu besplatne. aVesti
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Zdravko Čolić: U igri sam od 1972. godine
Pevač Zdravko Čolić već godinama božićne praznike dočekuje u krugu porodice na Zlatiboru. „Mnogo volim Božić i svake godine se radujem tom prazniku. Veliki sam tradicionalista i obožavam duh koji nosi najradosniji hrišćanski praznik“, priča u intervjuu za „Blic“ Čola.

Volim duh Božića- Zdravko Čolić Čolić je proslavio četrdeset godina svoga rada. - Svakako mi je lepo što sam proslavio četrdesetogodišnjicu svog rada. Od 1972. sam u igri. Ja sam narodni čovek. Pevam popularnu muziku. Trudim se da svojim ponašanjem i energijom uvek udovoljim publici od sedam do sedamdeset i sedam godina. Zaista me sluša i staro i mlado. Ja ih opet sve volim. Kada pevam na velikim koncertima, nikada se ne obraćam samo jednoj osobi. Trudim se da pevam za sve koji su došli, da ih primetim koliko mogu. U velikoj masi se često iznenadim kada mi se neko osmehuje, primetim na primer nekog čoveka u paraplegičarskim kolicima, pa pokušam da i njemu dam mali deo svoje pažnje i energije. Najviše me okružuju žene, njih najčešće vidim u prvim redovima. Nekada vidim neku erotiziranu ženu, fino obučenu i onda volim malo da koketiram, da joj se osmehujem. Uvek je jaka tenzija na koncertima.
Deluje da, kada pevate, uvek pokušavate da date maksimum? - Pre svega mi je važno da mi monitoring bude dobar. U velikoj masi sveta ima puno buke sa strane. Kada su tehnički uslovi zaista dobri, kada se sve poklopi, kontakt s publikom, bend koji nadahnuto svira, ja poželim da neke pesme otpevam još emotivnije, još bolje. Međutim, na osamdeset odsto koncerata imam problema s monitoringom. Tada se trudim da budem maksimalno pevački korektan. Biološki je nemoguće da uvek budem iste energije, nekad sam naspavan, nekad ne, nekad sam rasterećen, nekad ne. Od svih tih faktora zavisi i moj nastup. Pokušam da sve to zaboravim pred koncert uz neki konjačić ili šljivku kako bi mi se popravilo raspoloženje. Kad izađem na binu, trudim se da uvek budem dobar. Koncerti su uvek različiti. Nedavno mi je na koncertu u Slavonskom Brodu jedna devojka rekla da je prethodno bila na mom koncertu u Zagrebu i da sam tamo napravio bolju atmosferu jer sam više puštao publiku da peva. Ali to su zaista subjektivni doživljaji. Teško je udovoljiti svakome ili ponoviti uvek fantastičnu atmosferu s nekih koncerata.
Poznato je da vodite računa o svom fizičkom izgledu i da redovno trenirate. - Ovako kad dođe zima i padne sneg, malo se čovek ulenji. Manje vežbam. Leti igram košarku na Adi, trčim u Košutnjaku. Trudim se da svakog dana nađem za sebe dva, tri sata. Bilo da treniram nešto ili da sednem s prijateljima u kafani.
Porodicu ste uvek držali daleko od javnosti, ali uvek ističite da vam je značajna i da sve vreme posvećujete supruzi i ćerkama. - Volim da se opustim kod kuće. Upalim TV i gledam dokumentarne programe. Volim „Nešenel džiografik“ ili „Histori“, naučim nove stvari koje nisam mogao da saznam tokom školovanja. Uvek ima novih podataka. Uživam da gledam programe sa ćerkama. Starija ćerka ide u prvi razred, a mlađa samo što nije pošla u školu. One odrastaju u domu punom topline. Novih petnaestak pesama Čola je nedavno sa aranžerom Vojom Aralicom počeo da radi pesme za novi muzički projekat. - Imam nekih petnaestak pesama koje sam počeo da razrađujem sa Aralicom. Sve su to fine melodije koje pravim uz gitaru kod kuće. Poslednjih godina sam imao veće probleme sa dobrim tekstovima nego s muzikom. Ne mogu uvek da očekujem da će vrhunski tekstopisci kao što su Balašavić, Merlin i drugi imati pesme za mene. Blic
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
"I prijatelji podmeću nogu zbog posla"
Sanja Maletić (39) nedavno je na insistiranje supruga Ljubiše snimila pesmu sa dvosmislenim tekstom. Dugo se premišljala, jer važi za ozbiljnu pevačicu, ali je na kraju ipak pristala pa šta bude.

Luda vremena, pa poludeh i ja: Sanja Maletić - Imala sam frku, pokušala sam da izbegnem da je snimim, ali moj Ljubiša navalio, pa sam pristala. Ovo su luda vremena, pa poludeh i ja! Ili će me ova pesma sahraniti, ili će biti hit kao kuća. Tešim se da ću možda i preživeti, mislim - muzički. I Brena je karijeru pravila na dvosmislenim pesmama. U svakom slučaju, neka se narod uz nju malo smeje - kaže Sanja.
Zašto niste kupili neku pesmu od Dragana Brajovića Braje, već pevate suprugove pesme. Problemi sa parama...?
- Spremam album za proleće i pola pesama biće Brajine, a ostalo numere mog muža koji me tera da se kockam sa karijerom pevajući njegove vrcave pesme. Jeftina varijanta ne postoji! Braja jeste skup, ali mi nije žao ni pare koju sam mu dala za pesme koje koštaju između 3.000 i 6.000 evra, a skoro isto toliko treba dati Dejanu Abadiću za aranžman. Grehota je Brajinu pesmu dati nekom drugom, sem Abadiću koji je vrhunski majstor svog posla. Jedna pesma pevača može da košta i do 10.000 evra! Pokazala bih špajiz - Boli me što niko ne primeti i ne zaključi: "Čuj, ova žena ima nekad i nešto pametno da kaže! Daj da vidimo gde i kako živi!" Slatko bih pokazala svoj špajiz, da vide ljudi koliko sam zimnice ostavila. Rado bih otvorila vrata svoje kuće u Tuzli koja nije nikakva ekskluziva od koje normalnom čoveku zastaje dah. Ali, u mojoj kući se svako oseća prijatno. Što neko ne slika moju biblioteku, moje knjige, moje slike? Time čovek može da se pohvali, a ne donjim vešom i lupetanjem gluposti - smatra Sanja Maletić. Ali, to nije garancija da će proći kod publike?
- Nikad se ne zna šta će proći, a šta ne. Na albumu "Mlađi" imala sam četiri Brajine pesme, ali ih je sve poklopila pesma Steve Simeunovića koja je bila duplo jeftinija od Brajinih. Sve je to relativno i sve je čista lutrija na estradi.
Koliko pevaču treba vremena da isplati tako skupe pesme?
- Nikad se ne zna. Malo je onih kojima se to isplati, mnogi bace novac uzalud. Kažem vam, sve je lutrija. Postoje pevači koji trenutno mogu da uzmu 10.000 evra za veče, mada se takvi mogu izbrojati na prste jedne ruke, a već sledećeg dana možeš da budeš bivša zvezda koju niko neće. Ni u čemu nikakve garancije nema. Sve se svodi na golo kockanje sa parama i karijerom. Ja pokušavam da nađem neku sredinu. Malo skupih autora, malo jeftinih... Svako se bori na svoj način.
A, vi kako se borite?
- Borim se radom. Nemam astronomske honorare, zato imam posla. Surova je borba za svaku tezgu. Vremena su takva da čak i prijatelj prijatelju podmeće nogu kako bi se dočepao posla. S obzirom na to da nemam medijsku podršku ovo što radim pravo je čudo! Nas, suzdržanih koji ne pričamo bajke, ne lažemo čim zinemo i ne pokazujemo donji veš, nigde nema. Mnogi su mi predlagali da pokažem donji veš i eto mene u novinama. Hvala lepo, ja obraz i čast neću da gubim zbog trenutka medijske pažnje. Vesti
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Katarina Živković: Seks mi je veoma bitan
Ima dosta zanimljivih načina da se rasplamsa i održi strast. Bane i ja se svakodnevno međusobno zavodimo

Katarina Živković Strastvena. Katarina Živković poslednje dve godine spada u grupu pevača koji ne dižu glavu od posla. Otkako je učestvovala i pobedila u rijalitiju „Farma“, njen život se skroz promenio. Stekla je veliki broj fanova, radi svakog vikenda, a pored sebe ima verenika Branislava Jankovića, sa kojim jednog dana želi da zasnuje porodicu. Voditelj Jutarnjeg programa televizije Svet plus joj je velika podrška. I privatno i poslovno, pa već dugo obavlja funkciju i njenog menadžera.
Poznata Leskovčanka kaže da će 2012. godinu pamti samo po lepom, a da je u 2013. godinu ušla bez velikih želja. Srećna je i ponosna na sve što je postigla za svoje 23 godine. Ostvarila se u poslu, kao i na emotivnom polju. - Sebi i svojim bližnjima za Novu godinu pre svega sam poželela zdravlje. U 2013. želim da budem i dalje zaljubljena i voljena. Postoji još milion malih a lepih stvari o kojima maštam. O njima, ipak, ne mogu da pričam, nisu za javnost.
♦ Koji događaj iz prošle godine bi obrisala kao gumicom? - Ništa! Iz svake negativne situacije ili lošeg životnog perioda naučim lekciju i izvlačim pouke kako više nikada ne bih napravila iste ili slične greške. Moram priznati da sam grešila, kao i svi drugi. To je sastavni deo života.
♦ Zahvaljujući pobedi u“Farmi“ pre dve godine postala si jedna od popularnijih pevačica. Da li bi opet učestvovala u nekom rijaliti programu? - Učešće u „Farmi“ mnogo je doprinelo mojoj popularnosti. Tu priliku sam iskoristila na najbolji mogući način. Takav vid eksponiranja više mi nije potreban jer sam većinu ciljeva ostvarila. Sada je sve samo u trudu i radu.
♦ Tokom proslave Nove godine obeležila si i dve godine veze sa verenikom Banetom Jankovićem. Reklo bi se da ste miljenici medija. Da li te opterećuje toliko često pisanje o vašoj ljubavi? - Takvi tekstovi ranije su me mnogo opterećivali, sve dok nisam shvatila da nema ništa od nerviranja i da će novinari pisati neistine o mojoj vezi i privatnom životu sve dok se budem bavila javnim poslom. To je teret koji nosi estrada.
♦ Verili ste se prošle zime na Kubi. Kada će svadba? - Što se svadbe tiče, ne žuri nam se. Oboje smo mladi i lepo nam je ovako.
♦ Mediji pišu da Bane želi troje dece, a da ti nisi još spremna za majčinstvo. Da li je to tačno? - Kao što rekoh, sve će se dogoditi u svoje vreme. Nigde ne žurimo.
♦ S vremenom nestaje strast između parova. Kako zavodiš Baneta? - Ima dosta zanimljivih načina da se održi i rasplamsa strast, ali oni nisu za svačije uši. Zavodimo se međusobno svakodnevno.
♦ Koliko je seks bitan u vezi? - Smatram da je bitan, ali ne i najbitniji. Bar ne meni.
♦ Često ti se momci udvaraju, da li si padala u iskušenje da prevariš Baneta i kako odolevaš izazovima? - Nešto ne vidim da drugi momci lome noge trčeći za mnom (smeh). Šalim se, nije to baš tako. Ne ume svako da mi priđe, tako da sam, što se udvarača i iskušenja tiče, sigurna. Ne volim prevare i ne bih volela da budem prevarena. Uvek sam išla linijom većeg otpora i onda kada sam želela da budem sa drugim momkom, pre toga bih sigurno sve raščistila s onim s kojim sam u vezi.
Bane i Kaća nedavno proslavili dve godine veze Volkov često zapeva
♦ Nedavno si promovisala spot za pesmu „Da mi je“, a među gostima bio je i fudbaler Partizana Vladimir Volkov. Od kada datira vaše prijateljstvo? - Presrećna sam što su na promociju došli svi koje sam pozvala. Jedan od njih je Banetov i moj prijatelj Vlada, kog neizmerno volim i poštujem. Kod njega posebno cenim to što je veseljak i pozitivac. Njemu nikada nije problem da uzme mikrofon i od srca zapeva neku dobru staru pesmu. Uspešno sam se izborila s depresijom
♦ Iza sebe imaš težak period depresije. Kako si uspela da se oporaviš? - Mnogima se desilo da klonu duhom i posustanu. Bitno je s time se uspešno, snagom volje izboriti, baš kao i ja. Porodica, publika i posao dali su mi snagu da nastavim dalje, da se izdignem iz pepela i da nikad jača odlučim da ne traćim dragoceno vreme i živce na budalaštine. Iz toga sam naučila novu lekciju i izvukla poentu. Kurir
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49 Postovi: 946
|
BOJSI: Mnogi Englezi ne znaju da nađu Srbiju ni na mapi!- Verujte mi, mnogi Englezi ne znaju gde je Srbija, a ne bi znali ni da je pokažu na mapi - rekao je čuveni Džon Čalis prilikom gostovanja kod Ivana Ivanovića Poznati glumac Džon Čalis, koji se proslavio ulogom Bojsija u britanskoj TV seriji “Mućke“, gostujući u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” rekao je da mnogi Englezi ne znaju gde je Srbija.
- Volim da putujem, prvi put sam u Srbiji i uopšte u ovom regionu. Verujte mi, mnogi Englezi ne znaju gde se Srbija nalazi, a ne bi znali ni da je pokažu na mapi – rekao je on.
Popularni Bojsi je u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem“ govorio i o zanimljivostima iz serije “Mućke”. Takođe, promovisao je i svoje dve autobiografske knjige – “Biti Bojsi” i “Posle Bojsija”.
On je ranije u okviru poslovne posete Srbiji, u organizaciji Turističke organizacije Srbije, obišao i upoznao Beograd.
- Znao sam ponešto o staroj Jugoslaviji, ali mi je Srbija bila nepoznanica. Imate sjajnu istoriju, neverovatne kulturno-istorijske spomenike, priroda u urbanoj sredini oduzima dah. Želja mi je da upoznam celu Srbiju i sigurno ću doći ponovo – rekao je Čalis posle obilaska glavnog grada Srbije u pratnji profesionalnog turističkog vodiča. Telegraf
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
U ŽIVOTU NEMA KRAJA ČUDIMA Popularni glumac Siniša Ubović, kojeg trenutno gledamo u TV seriji Zvezdara, priznaje da mu popularnost prija ali tvrdi da je posvećen porodici - supruzi Aleksandri, s kojom je u braku 10 godina, i sinovima Filipu i Simonu Popularni glumac Siniša Ubović, kojeg trenutno gledamo u TV seriji Zvezdara, priznaje da mu popularnost prija ali tvrdi da je posvećen porodici - supruzi Aleksandri, s kojom je u braku 10 godina, i sinovima Filipu i Simonu  Književnica Vesna Surčulija vas je pitala: „Mislite li da današnje generacije mogu da doguraju do srebrneili zlatne svadbe?” Mnogo važnije od jubileja jeste biti u vezi ispunjenoj ljubavlju, pažnjom i prihvatanjem. Da bismo one s kojima smo se odlučili da provedemo svoj život istinski prihvatili i voleli, prvi korak je da prihvatimo i zavolimo sebe. To vezu čini čvrstom i stabilnom, a samim tim i dugovečnom.
Šta mislite o tome da su muškarci sa Marsa a žene sa Venere? Ne zamaram se tim pitanjima, sada smo na Zemlji - nema potrebe da se igramo vanzemaljaca.
Mnogi smatraju da ženski svet ne ostavljate ravnodušnim, kako na to reagujete? Osmehom, moram da priznam da mi prija, ali sam upotpunosti posvećen porodici. Deset godina sam u braku sa Aleksandrom, profesorkom francuskog i engleskog jezika, i imamo sinove Filipa i Simona. Za mene je porodica izvor sreće i dobrih vibracija, iz nje sve počinje i završava se i kada se zavese spuste. Supruga je, osim toga, moj najveći prijatelj. Često razgovaramo i ponekad mi se čini da našim pričama nema kraja. Na početku zajedničkog života izgradili smo uzajamno poverenje koje nam dozvoljava da se i dalje razvijamo i iskazujemo kao ličnosti, a da pritom sačuvamo zajednicu.
Da li i u ljubavi važi pravilo da ono što dajemo to nam se i vraća? To pravilo važi u svemu i jednoje od najvažnijih za mene. A život uvek odgovara na naše zahteve i veoma je darežljiv. Uvek nam daje ono čemu poklanjamo svoju pažnju, verujući da je to ono što nam treba. Nezaboravite pritom, promenukao najveći poklon koji možete sebi darovati. Svako od nas u sebi poseduje sve ono što muje potrebno za uspeh i kada jeljubav u pitanju.
Kojom osobinom vas je supruga osvojila? Ona je neko ko ima jasan stav, veoma je organizovana i uvek mi pruža bezuslovnu podršku. Shvatio sam da su osobe s kojima smo povezani, u stvari naša ogledala. U njima vidimo sve ono što volimo ili ne volimo kod sebe.
Kako ste zaveli svoju suprugu? Kada se setim našeg prvog susreta, mogu slobodno da kažem da je zapravo nisam osvajao, prepoznali smo se. Sa nekim osobama vam se to jednostavno dogodi. Znao sam već tada da moja srodna duša nije neko ko je savršen, već neko koje savršen za mene.
Koji je vaš recept za ljubavna duge staze? U ljubavi se ništa ne podrazumeva. Jasno i glasno recite šta želite. Ja ne čitam tuđe misli, a nemam ni kristalnu kuglu. Pri tome, sve počinje odnas samih. Kad počnemo da prihvatamo, razumevamo i volimo sebe, lakše će nam biti da prihvatimo i istinski zavolimo druge.
Koliko vam znače emocija i podrška porodice? Kada uspemo da od svoje porodice stvorimo siguran i bezbedan svet gde svako odnas može da se izrazi na potpuno drugačiji, sebi svojstven način, onda dom postaje divno mesto pozitivnih vibracija iz kojih dalje proizilaze sve dobre stvari i događaji.Emocije i podrška drže moju porodicu na okupu, jer osnova i glavni pokretač svega lepog jeste ljubav. To najbolje osetim kada se posle naporne pozorišne predstave vratim kući, gde me sačekaju supruga i sinovi kako bismo zajedno završili dan.
Šta vas prvo privuče kod neke osobe? To je energija, ona mi nepogrešivo govori sve što želim da znam o toj osobi.
Da li ste zaljubljive prirode? Uvek sam zaljubljen, ljubav pokreće, daje snagu, raduje...
Da li verujete u ljubav naprvi pogled? Verujem u ono što mi moja osećanja govore.
Šta nikada nećete razumetikod žena? Svako bira život kakav želi da živi i svako ima pravo na svoju istinu, bez obzira na pol, godine, boju kože, zanimanje.. .Razumevajući sebe - razumemo i druge. Promena počinje uvek i jedino od nas! Ne čekajte da se ceo svet promeni da biste vi srećno živeli.U sebi posedujete sve što je potrebno za uspeh. Recitesebi: „JA TO MOGU!” Ako i dalje ne nalazite pravu ljubav, sigurno gledate u pogrešnom pravcu Stil
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Svetlana Ražnatović i Nikola Rađen: Sve ono o čemu sanjamo…
Dodirne tačke folk zvezde Cece Ražnatović i vaterpoliste Nikole Rađena jesu uspešna karijera, ljubav prema porodici, popularnost… a njihova autentična harizma presudila je da čitaoci magazina Story požele da ih vide zajedno na prvoj ovogodišnjoj naslovnici i pročitaju njihov unakrsni intervju

I ove godine, četvrti put zaredom, čitaoci magazina Story na portalu story.rs predlagali su, a potom i glasali za svojih omiljenih Top 20 ličnosti u različitim kategorijama u 2012. godini koje su budile njihovu radoznalost, plenile njihovu pažnju, izazivale poštovanje ili ih na bilo koji način intrigirale… Samo dve, već tradicionalno, krase prvu januarsku naslovnicu magazina Story.

Dodirne tačke između njih, naizgled postoje. Ona je folk pevačica i veliki poštovalac sporta iako se, kako sama tvrdi, u vaterpolo odveć ne razume. On je popularni sportista, oženjen pevačicom. Oboje su porodični ljudi, roditelji. Uz to, lepi, zgodni, atraktivni i uspešni. Ona se posle svih životnih nedaća dizala kao feniks iz pepela, svaki put još snažnija i odlučnija da ne dozvoli da joj išta uništi volju za životom, pa iako joj je prvih pola godine bilo obeleženo odsluženjem kazne u kućnom pritvoru, ostatak je posvetila uspešnoj turneji i druženju sa svojim fanovima koji su je i proglasili za Naj folk pevačicu i Naj ženu.

On, Naj sportista, osvajač olimpijske i medalje na Evropskom prvenstvu u vaterpolu, sa raznim životnim i sportskim izazovima nosi se hrabro i odvažno, a do najboljih rezultata često dolazi i težim putem, tako što ume da pliva uzvodno. Naj folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović (39) i Naj sportista Nikola Rađen (27) fotografisali su se zajedno i na ekskluzivnom fotosešnu jedno drugom, ali i Storyju, otkrili detalje svog života i najupečatljivije momente minule godine, kao i planove za 2013.

Nikola: Kažeš da ti je prošla godina počela u februaru. Da li je to bilo dovoljno za realizaciju svih tvojih zamisli? Ceca: Nije bilo baš dovoljno vremena da zaokružim sve što sam zamislila u tom periodu. Nikola: Kada to kažeš, misliš li na ljubav? Premda je ona vrlo živa u tvojim pesmama. (Smeh) Ceca: Mediji se, po mom mišljenju, previše bave mojim ljubavnim životom i emocijama. Nikola: Mora da se zna da li je taj potencijalni izabranik dostojan miljenice nacije. (Smeh) Ceca: Misliš, kao što se kašalj i ljubav ne mogu sakriti?! Da li ja kašljem dok razgovaram? (Smeh) Ceca: Jesi li očekivao da će te čitaoci portala magazina Story proglasiti Naj sportistom 2012. godine? Nikola: Nisam očekivao tako laskavo odličje, naročito ako se uzme u obzir konkurencija. Sigurno je da ovo priznanje obavezuje i na neki način pokazuje kako je to što radim dobro, te da i ubuduće treba da nastavim istim putem, možda čak da budem i bolji u svakom pogledu.

Story: Da li je po vašem mišljenju i izbor Naj folk zvezde za ovu godinu adekvatan? Nikola: Naravno! Mislim da su svi drugi komentari ili bilo kakva objašnjenja suvišni. Story: Ceco, retko se za magazine fotografišete u društvu drugih javnih ličnosti. Šta vas je podstaklo da pred naš foto objektiv stanete rame uz rame sa Nikolom? Ceca: Ovo je jednogodišnja anketa koja je presudila da nas dvoje budemo izabrani kao estradno-sportski par godine. Slikanje je bilo izuzetno pozitivno, veselo i opušteno. Story: Nikola, šta mislite o karijeri Svetlane Ražnatović? Nikola: Sigurno da nije lako godinama biti na samom vrhu i imati toliko hitova, velikih turneja i koncerata. Njena karijera zaslužuje svako poštovanje i pohvalu. Story: Ceco, u javnosti nije poznato pratite li vaterpolo… Ceca: Nisam baš neki poznavalac vaterpola, ali znam da je Nikola jedan od zlatnih momaka iz reprezentativnog tima.

Story: Nikola, na snimanju ste se šalili menjajući stihove Cecinih pesama u: Umreću Rađen al’ neću da molim i Kad bi bio Rađen, krvi bih ti dala… Nikola: Te njene pesme su mi omiljene. Ceca: To mi je bilo izuzetno simpatično. Story: Budući da vam Ceca nije poslovna, ali ni emotivna partnerka, da li ste se na fotografisanju osećali kao maneken koji treba dobro da pozira ili je na vaše dobro raspoloženje uticalo saznanje kako se slikate u ulozi Naj muškarca? Nikola: Osećao sam se kao reprezentativac koji je osvojio dve olimpijske medalje, prvak sveta i Evrope u vaterpolu, požrtvovan otac dve preslatke devojčice i brižan i nežan muž svoje voljene. Kraće rečeno, baš kao naj-muškarac! Story: U čemu ste sebi bili najbolji tokom prošle godine? Nikola: Prošle godine sa svojim saigračima osvojio sam evropsko zlato koje do tada nisam imao u kolekciji svojih zlatnih medalja, kao i olimpijsku bronzu. Story: Da li vam je 2012. godina bila uspešna na svim poljima? Nikola: Mogu slobodno da kažem da jeste, možda čak i više nego što sam očekivao. Ceca: Godinu za nama pamtiću po izuzetno uspešnoj turneji i priznanjima kojima me je publika nagradila za uloženi trud i rad.

Story: Čini li vam se da ste se turnejom Ljubav živi ponovo podigli iz pepela ili da je ona samo logičan nastavak vaše dosadašnje uspešne karijere? Ceca: Zbog dobro poznatih okolnosti, album Ljubav živi nije imao nikakvu promociju, niti medijsku kampanju na kakvu je moja publika možda navikla, iako to nikada i ne radim na agresivan način. Na estradi sam dugi niz godina pa se pokazalo kako mi promocija više nije ni potrebna. Publici ne možete na silu nametnuti nešto što joj se ne sviđa, a jedini pokazatelj kvaliteta nečijeg rada jeste broj posetilaca na koncertu. Ipak, nije moj manir da se hvalim, iako sam ponosna na broj poklonika svoje muzike. Story: Nikola, koliko ste zadovoljni svojim emotivnim životom tokom 2012? Nikola: Težak mi je bio jedino period kada sam živeo u Atini zbog čega smo Ana i ja bili povremeno razdvojeni, ali to je samo još više učvrstilo naš odnos. Story: Koliko vam često supruga naglas govori da ste njen naj- muškarac? Nikola: Rekla mi je to kada sam krenuo na ovo slikanje za Story. Ali to je izjavila i kada sam ubio velikog skakavca koji nam je ušao u kuću. (Smeh). Šalim se, stalno mi to govori. Story: Kakav muškarac, po vašem mišljenju, pristaje Ceci Ražnatović, Naj ženi za 2012. godinu, koja je još singl? Nikola: Onaj koji je ostvaren u svakom pogledu. Ceca: Mislim da je to ispravna formulacija. To želim i samoj sebi. Story: Šta ste poklonili ćerkama za novogodišnje praznike? Nikola: Ono što su najviše želele da dobiju, puno igračaka i slatkiša. Story: Želite li da u 2013. godini po treći put postanete tata? Nikola: Sigurno da želim, ali i Ana i ja imamo mnogo poslovnih obaveza i planova, pa ne mogu sa sigurnošću da kažem da će se to desiti ove godine. Story: Ceco, u jednom novogodišnjem intervjuu najavili ste mogućnost da usvojite dete? Ceca: Na pitanje novinara da li bih usvojila dete, rekla sam zašto da ne jer za to imam mogućnosti. Mogla bih da mu pružim ljubav, toplinu doma, zaštitu i da ga školujem. Postoji mnogo parova koji bi deci pružili roditeljsku ljubav, ali država bi trebalo da poradi na zakonskoj regulativi koja bi omogućila da se provere partnera vrše brzinski i da ta deca postanu članovi porodica koje zaista žele da im pruže ljubav. To je mnogo lepše i humanije nego da u raznim ustanovama vape za ljubavlju. Ako kao samohrana majka mogu da izdržavam i vaspitavam svoje dvoje dece, a da država nema problem sa tim, zašto bi predstavljalo problem da odgajim još jedno, ili možda još troje. To dete sigurno ne bi bilo lišeno ljubavi, već bih mu poklonila osećanja ista kao i svojoj deci. Story: Radujete li se dolasku blizanca u svoj dom, budući da će vaša sestra Lidija uskoro roditi dvojicu dečačića? Ceca: Beskrajno sam srećna. Dosad u porodici nismo imali zabeležen slučaj blizanačke trudnoće, ali za sve postoji prvi put. Uskoro ću živeti sa šestoro dece. Kad čeljad nisu besna ni kuća nije tesna… Story: Kako ste se proveli za doček Nove godine? Ceca: Dočekala sam je u kućnoj atmosferi i bilo mi je prelepo. A i vrsta provoda zavisi od toga da li mi je taj dan radni ili ne. Odavno ne verujem u Deda Mraza i ništa ne očekujem. Story: Kako to da ste se odlučili da umesto šou-programa imate novogodišnji kontakt-program na TV Pink koji je gledalo preko dva i po miliona ljudi?
Ceca: Zbog previše obaveza u decembru, nismo stigli da snimimo pravi šou-program, ali bila je to zanimljiva kontakt-emisija u koju su se uključivali gledaoci i poklonici moje muzike kako bi mi postavljali pitanja, poželeli muzičke želje, dobili nagrade… Story: Ipak, nisu samo vaši fanovi imali prilike da se uključe. Da li ste bili spremni i na eventualna neprijatna pitanja? Ceca: Otvorena telefonska linija u emisiji koja ide uživo svakako je rizik. Ali ja sam to što jesam i uvek sam spremna da odgovaram na sva postavljena pitanja, ma kakva ona bila. Čim sam prihvatila učešće u takvoj emisiji, bila sam spremna i na neka neprijatnija pitanja, iako ih nije bilo. Story: Koji su vam najveći izazovi u 2013. godini? Ceca: Kada je o poslu reč, prioritet mi je da novi album bude urađen tako da se prvenstveno dopadne onima koji slušaju moju muziku. Volela bih i da promocija tog CD-a bude finalizovana na Ušću, na Vidovdan. Privatno, svojoj porodici i sebi želim zdravlje, to mi je na prvom mestu. Nikola: Da sa VK Crvena zvezda osvojim neki trofej i sa novim trenerom ostvarim što bolje rezultate u reprezentaciji. Story: Ceca u junu pravi koncert na Ušću, hoćete li ga posetiti? Nikola: Budući da sam u letnjem periodu uglavnom na pripremama i takmičenjima sa reprezentacijom, ako na dan koncerta budem bio u Beogradu, doći ću vrlo rado. Story: Budući da Ceca izuzetno voli sport, da li biste voleli da na nekom važnom meču pruži podršku vašem timu ili reprezentaciji? Nikola: Vaterpolu kao sportu svakako je potrebna velika podrška u svakom pogledu, pa bi i njeno prisustvo, siguran sam, mnogima značilo.
Story
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|