Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 17:37

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 17 Okt 2012, 19:59
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Smuvali se tattoo princeza i čuveni DJ: Ket Von Di i Deadmau5 u vezi!

Slika

Nakon bolnog raskida sa bivšim mužem Sandre Bulok, Džesijem Džejmsom, tattoo princeza Ket Von Di ponovo je zaljubljena! Zvezda rijalitija LA Ink pre nekoliko nedelja uhvaćena je sa novim dečkom, a to je niko drugi do jedan od najpoznatijih DJ-eva na svetu – Deadmau5.
Kanadski DJ, čije je pravo ime Džoel Zimerman, ponosno se prošetao Zapadnim Holivudom, držeći za ruku svoju novu devojku, a par je tom prilikom pokazao da, osim međusobne ljubavi, gaje još jednu zajedničku strast – prema tetovažama.
Da su zaista srećni, potvrdio je i sam Deadmau5 putem svog naloga na Tviteru: “Da, zaljubljen sam! I baš me briga šta ko misli, srećan sam!”, napisao je.
Muzičar, koji se retko može videti bez velike maske miša na glavi, podelio je tom prilikom sa svojim fanovima i fotografije na kojima je sa svojom novom devojkom.
Ket se dugo oporavljala od slomljenog srca, budući da je prošle godine otkrila da ju je Džesi prevario sa 19 žena za godinu dana, koliko su bili u vezi.
“Očajnički sam se trudila da dokažem da ljudi greše, kada su ga nazivali ‘serijskim prevarantom’, ali na kraju sam ispala budala”, ispričala je 30-godišnja tatu umetnica o svom 12 godina starijem bivšem vereniku, čiji se brak sa Sandrom Bulom raspao 2010. upravo zbog brojnih preljuba.
Pre Džejmsa, Ket je bila verena za sina Roja Orbisona, kao i za pevača grupe “Motley Crue”, Nikija Siksa, kog je ostavila upravo zbog Džesija. Iza sebe ima i brak sa kolegom tatu artistom Oliverom Pekom, za kog se udala kada je imala 21 godinu, a razveli su se četiri godine kasnije.

Izvor:Svet

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 11:54
Korisnikov avatar
rang
rang

Džastin Timberlejk i Džesika Bil se pripremaju za venčanje

Poznati muzičar i glumac Džastin Tmberlejk (31) ove nedelje venčaće se sa svojom dugogodišnjom partnerkom Džesikom Bil (30)
Daily Mail

Slika

Većina detalja oko njihove svadbe nije poznata, jer par želi da to sačuva u tajnosti.

Džastin i Džesika planiraju da se venčaju u Italiji na privatnoj ceremoniji.

Kako prenose mediji, u oblasti gde par planira da se venča viđen je vatromet, za koji se smatra da je ustvari priprema za veliki dan.

Izvor:Press

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 12:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Rijana - pet miliona za sekund posla

Pevačica će dobiti neverovatan honorar za "posao" koji će trajati bukvalno sekund.

Slika

Guliver/Getty images
Jedan šoping centar u Londonu platiće Rijani pet miliona funti za pojavljivanje na ceremoniji uključivanja prazničnog osvetljenja.

Sve što pevačica sa Barbadosa treba da uradi je da se pojavi, pritisne dugme koje pali svetlo, nasmeši se fotografima i pokupi honorar od pet miliona.

"Vestfild" šoping centar ne štedi pare kada je u pitanju dekoracija uoči Božića i Nove godine, pa svake godine angažuje neku poznatu ličnost da upali lampice koje ukrašavaju zgradu.

Prošle godine, dugme je pritisnuo Džastin Biber, a godinu dana pre toga Rijana je to prvi put uradila.

"Oduševljena je što ponovo ima čast da upali lampice, a naravno, neće joj 'teško pasti' ni astronomski honorar", rekao je izvor blizak pevačici.

(MONDO)

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 18 Okt 2012, 19:07
Korisnikov avatar
rang
rang

Uma Turman ćerki dala pet imena

M.Č. | 18. 10. 2012. - 15:42h | Komentara: 16
Od kada su Uma Turman i njen verenik Arpad Buson dobili ćerku, prošlo je tri i po meseca, a tek sada su objavili ime deteta. Ćerka im, naime, ima pet imena, Rosalind Aruša Arkadina Altalune Florens Turman Buson.

- Porodica i prijatelji je zovu Luna. Svako od ovih pet imena ima neko značenje za Umu i Arpada - rekao je Umin menadžer.
Slika

Uma iz braka sa Itanom Houkom ima dvoje dece ćerku Mej Rej i sina Levona. Arpad iz braka sa Eli Mekfirson ima sina Flina Aleksandra i Aurelijusa.

Slika

Njih dvoje su samo još jedan par u nizu poznatih koji su svojoj deci dali neobična imena.

Ališa Kiz: sinu je dala ime Idžipt, odnosno Egipat, jer je pevačica bila oduševljena boravkom u toj afričkoj zemlji.

Džoni Dep: glumac je svojoj kćerki dao ime Lili Rouz Melodi, u prevodu Ruža Melodija

Slika

Džesika Alba: svojoj ljubimici dala je ime Honor, što znači Čast

Andželina Žoli i Bred Pit: Ćerki su dali ime Šajlo, što na hebrejskom znači Smirena

Slika

Kejti Holms i Tom Kruz: Ime ćerke Suri u prevodu znači Princeza

Bekamovi: Sin Bruklin je dobio ime po delu Njujorka u kojem je začet

Gven Stefani: Sinu je dala ime Kingston po glavnom gradu Jamajke

Gvinet Paltrou: glumica je kćerku nazvala Epl kao Jabuka, a sina Mozes kao Mojsije

Šon Pen: U braku sa glumicom Robin Rajt dobio je sina Hopera, što znači Skakavac

Džejson Li: Sinu dao ime Pilot Inspektor

Ališa Silveston: Sina je nazvala Blu Ber, odnosno Plavi Meda

Izvor:Blic

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 19 Okt 2012, 10:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Madonina ćerka skupljala znojav veš tokom leta

Madonina ćerka Lurd tokom leta bila je zaposlena na majčinoj turneji "MDNA". Naime, vodila je računa o garderobi plesača.

- Ovog leta sam bila veoma zaposlena. Odlučila sam sa vama da podelim radosti skupljanja znojavog veša - napisala je Lurd na svom blogu.

Slika

Iako joj je šef bila majka, tinejdžerka je, kako kaže, bila pod velikim stresom.

- Svi moji prijatelji su se zaposlili preko leta, pa sam i ja. Zadatak mi je bio da oblačim plesače kada su morali brzo da promene kostim. Trideset sekundi za presvlačenje potpuno znojavog plesača bilo je potpuno ludo, ali ja sam uživala u svakom minutu - tvrdi Madonina ćerka.

Lurd je nedavno izjavila da ne može da dočeka da napusti Madonin dom i da počne sama da se brine o sebi. Takođe želi sama da plati fakultet

Slika

Izvor|;Blic

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 19 Okt 2012, 11:23
Korisnikov avatar
rang
rang

Lejdi Gagi nude 3.5 miliona evra za ulogu u "Zulenderu"

U nastavku filma "Zulender" glavnu ulogu će igrati Ben Stiler, dok će Hansela Mekdonalda igrati Oven Vilson. Lejdi Gagi je ponuđeno da igra glavnu žensku ulogu za 3.5 miliona evra.

Ako Gaga ne pristane, ta uloga će biti ponuđena Kejt Mos, Kejt Apton, Adriani Limi i Hajdi Klum.

Slika

Gaga bi igrala devojku za kojom dvojica manekena luduju.
- Gaga je na vrhu popisa filmske ekipe. Ima stav, talenat i odličan smisao za humor - tvrdi izvor.

Film će se snimati naredne godine.

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 19 Okt 2012, 15:34
Korisnikov avatar
rang
rang

Drejk maturirao u 25. godini

Reper Drejk konačno je uspeo da završi srednju školu i tvrdi da je to njegov najveći uspeh u životu. Muzičar je prekinuo školovanje u 15. godini kako bi započeo glumačku karijeru.

Drejk je sa Rijanom snimio pesmu "Take Care"
Drejkova želja da završi srednju školu napokon se ispunila. Deset godina nakon što je napustio školovanje, on je zaslužio diplomu.

Slika

- Ovo je jedan od najboljih osećaja u mom životu. Završio sam srednju školu - pohvalio se Drejk obožavateljima na Tviteru.

Reper koji je prodao više od pet miliona albuma i sarađivao sa poznatim izvođačima poput Rijane, prekinuo je školovanje kao tinejdžer, kako bi počeo da zarađuje novac i pomaže bolesnoj majci, prenosi "Rapgenius.com

Izvor :bLIC

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 19 Okt 2012, 15:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Melani Grifit i Antonio Banderas se ne razvode

Poznati holivudski par, Melani Grifit (55) i njen suprug Antonio Banderas (52) dokazali su ove nedelje da im brak nije u krizi
Daily Mail

Slika

Pre nekoliko meseci mediji su objavili informaciju da je brak poznatog para u krizi i da se razvode.

Međutim, Melani i Antonio uslikani su u Los Anđelesu kako idu u kupovini, pa je bilo očigledno da je par zajedno i daleko od tračeva o razvodu.

Glumački par je u braku 16 godina, a Melani u šestoj deceniji izgleda fantastično.

Slika

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 19 Okt 2012, 16:30
Korisnikov avatar
rang
rang

Zašto je Britni obrijala glavu?

Svi pamtimo jezive slike pevačice koja, praznog pogleda, brije sebi glavu, a evo i zašto je to uradila.

YouTube screenshot
Pop princeza Britni Spirs 2007. je doživela nervni slom, i završila u bolnici na psihijatrijskom posmatranju nakon što su paparaci ovekovečili kako brije sebi glavu. Britni je ušetala u jedan frizerski salon, očigledno pod dejstvom opijata, prema rečima očevidaca, uzela mašinicu i obrijala sebi glavu.

Tada je pevačicina porodica saopštila da je Britni htela da pokaže podršku svojoj tetki koja je zbog borbe sa rakom izgubila kosu, ali istina je nešto sasvim drugo.

Slika

Britni je bila na drogama koje su izazvale nervni slom, a glavu je obrijala kako laboratorijske analize vlasi ne bi utvrdile da u sistemu ima narkotike. Ponekad se, osim krvi i urina, analiziraju i dlake kako bi se utvrdilo da li osoba uzima drogu.

Ovu informaciju otkrio je njen bivši menadžer Sem Lufti, koji se trenutno sudi sa Britninim roditeljima zbog klevete i vređanja časti. On kaže da je pevačica uzimala amfetamine i druge pilule, kao i "kristal met".

Britnini roditelji Džejmi i Lin poriču optužbe, a Spirsova je saopštila da neće svedočiti u slučaju.

Incident sa brijanjem glave doveo je do kraha pevačice. Nedugo zatim, završila je u bolnici i na rehabilitaciji, oduzeto joj je starateljstvo nad decom i otac Džejmi ovlašćen je da upravlja njenim novcem.

(MONDO)

Izvor:Mondo

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 21 Okt 2012, 13:13
Korisnikov avatar
rang
rang

Džejms Blant: Vreme je da se povučem

Muzičar Džejms Blant odlučio je da prestane sa svojom muzičkom karijerom kako bi imao vremena da se posveti sebi.

-Želim da imam vremena samo za sebe- rekao je Blant u razgovoru sa britanskim novinarom u noćnom klubu Barbarela u, zapadnom Londonu.

Slika
Pevač koji je pre svetske slave, služio u britanskoj vojsci i učestvovao u operacijama na Kosovu, rešio je da od sada uživa u plodovima svog rada i da se više ne bavi muzikom.

- Nemam nikakve planove da nastavim sa pisanjem pesama. Posle svetske turneje imao sam vremena da se zabavljam i leto sam prove na Ibici , gde imam vilu- rekao je Džejms Blant.

Kako je dodao proveo je leto u Španiji i prvi put nakon sedam godina imao vremena za odomor. Leto je proveo u društvu devojke, modela Sofije Velisli sa kojom je devet meseci u vezi i u društvu svojih prijatelja..

Džejm Blant je napustio vojsku 2002. godine i tri godina nakon toga objavio je svoj prvi singl "Ti si prelepa", koji je pet nedelja bio na prvom mestu britanske top liste. Njegov debi album "Povratak u Bedlam" prodat je u šest miliona primeraka, a njegova dalja karijera bila je ispunjena brojnim nagradama- dobio je dve britanske nagrade i 5 puta bio nominovan za Gremi.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu