|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Mila Kunis kada joj nije dan
Kažu da je lepa žena uvek lepa, a najlepša je bez šminke kada je prirodna. Međutim, to definitivno ne važi za holivudsku zavodnicu Milu Kunis.

Paparaci su uslikaliu glumicu Milu Kunis u katastrofalnom izdanju, bez šminke i nenaspavanu. Fotografisana je u šetnji Holivudom sa dečkom, glumcem Aštonom Kučerom. Vesti
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
BEZ ŠMINKE: Indi, šta ti se desilo?
Iako je našeg fotografa počastila srednjim prstom on joj nije ostao dužan

Pesma Nataše Bekvalac "U meni su dve" dobila je potpuno novo značenje. Naime, pevačica Indi, pojavila se na snimanju novogodišnjeg Granda bez šminke, i neprijatno iznenadila sve prisutne. Međutim, nakon izlaska iz šminkernice, u prvi plan je istakla remontirane grudi ali i "novo" lepše lice.

Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Seka Aleksić ne voli da se šminka!
Pevačica bez problema pokazala kako izgleda bez "lažnog" sjaja

Pored turneje u Australiji koja je i više nego odlična, folk pevačica Seka Aleksić slobodno vreme koristi za šoping zajedno sa svojim suprugom. Fotografija koju je postavila na "Tviter" pored vitke linije ove pevačice, otkriva i njeno lice bez pudera i crvenog karmina koji je njen zaštitni znak. Moramo priznati da Seka jako lepo izgleda i predlažemo joj da se u budućnosti što manje šminka. Prirodno je ipak najlepše! Puls
|
|
|
|
|
Tesa
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55 Postovi: 4287
|
IZNENAĐENJE: Nikolina Pišek bez šminke Iako smo navikli da je viđamo sređenu do poslednjeg detalja, sa besprekornom frizurnom i šminkom, Nikolina Pišek iznenadila je sve objavivši jutranju fotku bez trunke šminke   Lepu voditeljku Nikolinu Pišek gotovo je nemoguće videti nesređenu i bez šminke, zato nas je ovih dana prijatno iznenadila kada nam je na svojoj društvenoj mreži poželela dobro jutro bez trunke šminke.
Nikolina na fotografiji izgleda prilično sveže, odmorno i srećno. Iz komentara njenih prijatelja moglo se zaključiti kako ih zanima samo ko je zaslužan za to i kraj koga se tog jutra probudila.
"Šečeru, lutkice, lepotice…" samo su neki od komentara, dok su se mnoge žene pitale da li je Nikolina zaista bez trunke šminke.
Ipak, neki komentari na račun izgleda su je pomalo i naljutili.
"Zanimljivo…kako nikom nije palo napamet da sam povećala nos..? Svet je pun budala, dragi moji, a oni su najveći teret sebi samima..", napisla je Nikolina.
I dok je većini žena iz javnog života nezamislivo da objavi ovakve fotografije, zgodna Nikolina ponosno pokazuje svoj prirodni izgled. Kurir
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11 Postovi: 847
|
Najseksipilnija zena na svetu u hvacenabez sminke To da je “najseksipilnija žena na svetu u 2012-oj”, to naravno prema oceni poznatog Esquire Magazina. E, sad, vi čekirajte da li je to stvarno tako, pošto su je “uhvatili” bez šminke u šetnji sa dečkom Ašton Kučerom.
Blejac
|
|
|
|
|
Sleepy
|
|

rang

Pridružio se: 06 Jul 2012, 16:11 Postovi: 847
|
Bijonse sa suprugom: Pevačica i bez trunke šminke izgleda savršeno...
Fotografi su u stopu pratili Bijonse i njenog supruga Džej Zija, kada su izlazili iz restorana INK. ... A osmehom na licu, pevačica je pokazala kako i bez trunke šminke izgleda jednostavno prekrasno.... Hello magazin
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Ena Popov bez šminke zove na kafu
Skoro svaka žena može da bude lepa i privlačna kada se lepo našminka, ali činjenica je da su uvek privlačnije one žene koje i bez mejkapa privlači pažnju. To je ovoga puta uradila i pevačica-voditeljka Ena Popov
 Ena Popov bez mejkapa | Foto: Twitter
Ona se u jutarnjim časovima fotografisala bez šminke, dok je pijuckala kafu. Očigledno je da joj se fotka svidela, pa je rešila da je podeli sa ostatkom sveta i okačila je na svom "tviter" profilu. Uz simpatičnu fotografiju, Ena je kratko napisala na engleskom:
- Good morning folks! Let's drink this coffee together! - što bi u prevodu značilo: "Dobro jutro narode! Hajde da popijemo kafu zajedno!" Alo
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Gvinet Paltrou bez šminke ne liči na sebe? (Foto)

Holivudska zvezda Gvinet Paltrou proglašena je najlepšom ženom sveta, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da se zapitamo da li nosi tu titulu i u ovakvom izdanju?
40-godišnja glumica, koja po časopisu "People" ima sve kvalifikacije potrebne za najlepšu, uhvaćena je prilikom izlaska iz svog stana u Njujorku. Ležeran stil je sasvim u redu, međutim, svi su bili iznenađeni kada su je videli mokre i raščupane kose, bez imalo šminke na licu.

Gvinet je uvek savršeno doterana od glave do pete, pa je ovakvo izdanje izazvalo brdo kritika. "Kod kuće uvek nosim trenerke ili neke široke pantalone i pamučne majice, a kosa mi je uvek raščupana. Kad se sredim suprug me zeza, pita me jesam li ja Gvinet Paltrou, jer nije navikao da me gleda sređenu", rekla je glumica za "People". Svet+
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|