|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
od svih tema...konzerva hahahah  imam nemoguc broj fotografija, ali mislim da nemam niti jednu fotku konzerve hahahah Kome slati, do kada itd !? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Nitro
|
|

Pridružio se: 10 Feb 2017, 13:52 Postovi: 68
|
ma nemam ni ja, fotografisao sve živo i neživo ali da zviznem konzervu nisam još, ili bar nisam bio svestan da sam je usnimio...tako daaa, fotoaparat u ruke pa da se škljocne nešto a za slanje...pa ne znam, valjda nekom od moderatora ili kako već, a datum..najbolje bi bilo da se održi neki dan do kraja ove godine ako se zberemo još na gomilu ![[kaubojko.gif] [kaubojko.gif]](./images/smilies/kaubojko.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Nitro je napisao: Molena je napisao: i gdje je zapelo
sto niste zapoceli temu ma nije zapelo nigde, ovo je bilo kratko zagrevanje neka budu autorske fotografije ovog puta i moj predlog za temu jeee : ------------------ Konzerva------------------- može od hrane, sokova piva, ili bilo čega što vam padne pod ruku ili već imate usnimljeno, samo taj subjekat(konzerva, jelte) mora biti u gro planu, tj. najuočljiviji, istaknut, da dominira anražman okoline i prostora može bilo kakav i bilo gde, to je na volji fotografa e sad, ako neko ima još neki predlog, samo napred ![[thank_you2.gif] [thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif) Super...da ovo istaknemo...
Svoje fotografije šaljite meni na pp...ja ću voditi ovo takmičenje... Za prvi put neću odrediti rok za slanje...ali ću vas zamoliti da budete brzi,razumni i efikasni...pa da mi radove pošaljete u toku iduće sedmice... Iskreno se nadam da u ovom prvom krugu možemo prikupiti barem 7-8 fotografija,što će biti dovoljno da započnemo ovo takmičenje.
|
|
Ines
|
|

rang

Pridružio se: 25 Apr 2013, 23:44 Postovi: 684
|
Originalna tema-konzerva ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif) Samo moram kupiti ili cu u marketu da slikam ![[cool22.gif] [cool22.gif]](./images/smilies/cool22.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Nitro je napisao: Molena je napisao: i gdje je zapelo
sto niste zapoceli temu ma nije zapelo nigde, ovo je bilo kratko zagrevanje neka budu autorske fotografije ovog puta i moj predlog za temu jeee : ------------------ Konzerva------------------- može od hrane, sokova piva, ili bilo čega što vam padne pod ruku ili već imate usnimljeno, samo taj subjekat(konzerva, jelte) mora biti u gro planu, tj. najuočljiviji, istaknut, da dominira anražman okoline i prostora može bilo kakav i bilo gde, to je na volji fotografa e sad, ako neko ima još neki predlog, samo napred ![[thank_you2.gif] [thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif) da li je fer, amateri vs profesionalci ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
|
Nitro
|
|

Pridružio se: 10 Feb 2017, 13:52 Postovi: 68
|
ee odlično onda, bitno da je pokrenuta inicijativa da smo se mrdnuli s mrtve tačke pa valjda će doći još neko...lobirajte malo i p odrugim temama, možda ljudi nisu videli ovo ovde, a bilo bi fino da se to pokrene..pogoduje dinamici foruma i dobroj atmosferi  ---------------- @vučice ma daj bre, kakvi profesionalci, ovo je opuštena varijanta takmičenja, bolje rečeno - rekreativno po sistemu - da se događa nešto
|
|
|
|
|
Poly
|
|

rang

Pridružio se: 12 Feb 2017, 20:39 Postovi: 2915 Lokacija: Beograd
|
I ja moram da nešto novo ufotkam .. Nikad mi nije pala napamet konzerva.. ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
_________________ Sve možeš kupiti ali sa dušom se rađaš....ili je imaš ili nemaš 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
do kraja sedmice cu valjda naći neku konzervu da je barem tegla, ili staklena boca pive...ali konzerva/limenka..piihhh :/
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
poslala sam fotku napokon ako ne pobedima nameštaljka je garant ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Senka je napisao: Nitro je napisao: Molena je napisao: i gdje je zapelo
sto niste zapoceli temu ma nije zapelo nigde, ovo je bilo kratko zagrevanje neka budu autorske fotografije ovog puta i moj predlog za temu jeee : ------------------ Konzerva------------------- može od hrane, sokova piva, ili bilo čega što vam padne pod ruku ili već imate usnimljeno, samo taj subjekat(konzerva, jelte) mora biti u gro planu, tj. najuočljiviji, istaknut, da dominira anražman okoline i prostora može bilo kakav i bilo gde, to je na volji fotografa e sad, ako neko ima još neki predlog, samo napred ![[thank_you2.gif] [thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif) Super...da ovo istaknemo...
Svoje fotografije šaljite meni na pp...ja ću voditi ovo takmičenje... Za prvi put neću odrediti rok za slanje...ali ću vas zamoliti da budete brzi,razumni i efikasni...pa da mi radove pošaljete u toku iduće sedmice... Iskreno se nadam da u ovom prvom krugu možemo prikupiti barem 7-8 fotografija,što će biti dovoljno da započnemo ovo takmičenje.Da ne zaboravite...šaljite mi fotke...tema... KONZERVA
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|