|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
1 - 5 teska pesma preteska, otpevana pravilno, hrabro, svaka cast. 5 - 4 kreativno, ulozeno mnogo truda za uklapanje odlicno uradjeno. ps odakle vam ono "krle keks za konja", znaci nevera  predlozi br 3,4,7,9 koliko energije, kvaliteta, talenta, truda... naklon do poda zaista ste neverovatne. da bih ispostovao pravila odvojicu predlog 4. 4 - 3 8 - 2 osmice ti jesi talentovana lepo pevas i imas sluha, pokusaj da pevas bez muzicke podloge a onda uklopi sa muzikom. 2 - 1 brate ti si van svake konkurencije i nemo se zajebavamo 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
6 - 5 2 - 4 4 - 3 3 - 2 5 - 1
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Trudili ste se,pa da glasam.Ako hocete uvazite glasove,ako ne,poklonite ih Tomislavu Nikolicu,on to skuplja ko Cuma decu.
2-5 (muzika , intro, neverovatno zahvalan glas za razno eksperimentisanje-jel sam lepo napisao ovu tesku rec,) 5-4 (trud,ideja,sadrzaj) 7-3 (gluma zenskog dela,odabir dijaloga) 6-2 (muzika,moglo je i vise poena,ali da miksujem zanrove) 3-1 (gluma, ovaj broj 3 bi mogao jedan duet -Riska /Ostojic,broj 2 da se ukljuci)
I ostali su fini.
Samim ucescem svi zasluzujete po 5 poena.
P.S da ste otpevali intro iz filma Halo taxi,da bih vam odmah 5 poena.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Molena je napisao: TEMA: FILMSKA MUZIKA
PRISTIGLI PRIJEDLOZI U SLJEDECI: GLASATE DO NEDJELJE: 5/4/3/2/1 .... BRAVO SVIMA!!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Zlobni je napisao: Najnevaspitanije dete na svetu - moja mala sestricina i ja u pokusaju dueta http://vocaroo.com/i/s1EnExJTMtkahehhehehheheehhehehhehehe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ijao,ovo spadalo ce biti isto ti 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
3=5 8=4 6=3 2=2 4=1
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
http://vocaroo.com/i/s1z9f2DyY4qWhahhahahahaahhaha...bozeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 32 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|