Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
5=3 3=2 2=1
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Draga moja forumska natjecateljska ekipo...stigao je trenutak u kojem ćemo saznati u čije ruke ovoga puta ide pobjeda na ovom posebnom natjecanju! Promotrimo svi zajedno kako je teklo glasanje strogog žirija: Mislim da je svima i više nego jasno da je vaša srca osvojila prekrasna balada i da pobjeda odlazi u rukeeeeeeeee....naše drage Minnieeeee!!!! Čestitamo! Minnie zadaje sljedeću temu natjecanja!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Bravo Minnie ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
hehehe..viđi pobednika...bravo mu ga...
..tema...decije pesme...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Bravo za pojedničku pjesmu...i bravo za novu temu...
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Dakle draga ekipo...šaljite Dječje pjesme do...ajde neka bude utorka u podne!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Minnie je napisao: hehehe..viđi pobednika...bravo mu ga...
..tema...decije pesme... Kada je takmičenje za najbolju pjesmu u pitanju,također imamo pobjednika I novu temu. Minnie nam je zadala da to budu dječije pjesme...eto nam prilike da se malo vratimo u djetinjstvo...hahaa...među bubamarce,i komarce...  Dakle,izaberite neku pjesmicu...I pošaljite mi na pp... Sretno!
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ovdje moram pobijediti... ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
DAJETE 5,4,3,2 I 1 POEN. GLASATI MOGU SVI BEZ OBZIRA DA LI SU POSLALI PRIJEDLOG ILI NE. GLASATE DO NEDELJE U 23.00 h. UVAŽIĆU SAMO ISPRAVNO I KOMPLETNO GLASANJE. SRETNO!
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
1 - 5 5 - 4 8 - 3 3 - 2 2 - 1
|
|
|