Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
LaYa je napisao: diskvalifikacija,najavili su se moram da kazem da se salim,u zadnje vreme me los ekontaju...odradili su pesmu znaci vrh vrhova i na njemu spic,posebno volim ove delove,rokaj,cepaj,majstore  ovo treba okaciti na neki sajt,kad smislim na koji ima oma da im zalepim! Juliska kako nisi poznala,sad cu da ti sapnem,glasala si,gotovo,nema izmene  ma necu da menjam.. Ja ne glasam tako, molim te...ja tebi ti meni i sl..  nego stvarno..nemam pojma ko je ko..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ljudi glasajte sta ste se stisli 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ama ja sam glasala jedino ako ovo nije nešto novo ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Svi imaju talenat,da li je kasno da se uvazi i moj glas 7 uverljivo 5! 2 = 4 9 = 3 1 = 2 10 = 1
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Svi imaju talenat,da li je kasno da se uvazi i moj glas 7 uverljivo 5! 2 = 4 9 = 3 1 = 2 10 = 1 Nije kasno DeJaNa ...Hvala na glasovima. Prati nas i dalje  I ucestvuj....bice nam drago.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Hocu svakako samo da skupim hrabrosti za blamiranje.Nekada sam pevala ki andjeo ali mi cigarete pokvarise dobar glas
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Nisi jedina...zato pjevas kako tebi odgovara. Ali vidi..ako si nekad pjevala kao andjeo..onda i sada pjevas kao andjeo sa promuklim glasom  Ima nas vise takvih. Ocekujem da posaljes prijedlog iduce sedmice na novu zadatu temu...bice zanimljivo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 24 Mar 2013, 23:35, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|