Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
4 - 3 3 - 2 1 - 1
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dobar dan dragi moji...javljamo se ekskluzivno iz studija da bismo objavili rezultate izbora najbolje pjesme za pjesmu Forumovizije...evo kako je glasao stručni forumski žiri...
Objavljujem da pobjeda ide ravno u ruke popularne birateljice pjesama gospodične Senke... Čestitamo!!! Senka zadaje novu temu natjecanja. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Bravo Senka... ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Ne mogu vjerovati... Hvala svima koji su glasali i koji su učestvovali. Meni je prošle sedmice baš bilo super...pa bih da ponovimo,samo malo drugačije sada... Neka opet bude pjesma sa ličnim imenom u nazivu,ali ovaj put samo domaće,i ne one koje su bile prošli put.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Dakle ekipo...pročitali ste...nova tema natjecanja je: Domaća pjesma s osobnim imenom u nazivu... Kako ne smijete ponovno poslati prijedloge od prošlog puta kada smo imali ovu temu, zabranjene su sljedeće pjesme: Jelena (Đorđije Koprivica), Tanja (Boban Višnjić), Jaroslava (Đorđe Balašević), Marina (Prljavo kazalište), Mahir i Alma (Edo Maajka), Udade se Jagodo (Čeda Marković), Emily (Boris Novković), Milena (Novi fosili).... Prijedloge šaljite do petka ujutro!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ako još netko želi poslati pjesmu, može to učiniti do danas navečer...jer sada ionako ne mogu objaviti takmičare... 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Glasa se do sutra u ponoć...dajete bodove od 1 do 3...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
3-3 2-2 4-1
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
5-3 1-2 2-1
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
4 - 3 5 - 2 1 - 1