Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: vidi ljudi stvarno za gusle glasaju  e stvarno me zanima jel vi to zaista slusate ili je to sad zaebancija... msm gusle..daj ne ebite me  ..ne diraj mi u tradiciju...e moli..jesi ikada odslušala neke gusle u kompletu ili pričaš napamet....ovo te pitam bez imalo zahebancije... Komsinica je napisao: ma gde slusaju, to im javio takmicar koja mu je pesma da bi glasali za njega xaxaxa cuj gusle. to cak ni ja ne mogu da slusam. ..jedva čekam da vidim tog hoštaplera koji je poslao gusle...sigurno neki muljator tri puta gori od mene.. Zlobni je napisao: Sve sam ocekivao ali gusle jok... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) O ukusima je glupo raspravljati ali je l' slusa neko stranu muziku ovde? ..nema šanse da mogu ceniti tuđe ako ne cenim svoje... ..i nema šanse da mi iko može ubediti da je tehno zvuk bolji od zvuka gusala...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie ozbiljno.....msm kakva su to pitanja  , cuj jesam li pa mi imamo iste obicaje, sto se tice tradicije..gusle ,fazoni, folovi golovi naravno da sam preslusala,to sada i danas ima umjetnicku notu, nije samo muzika, iako sam vise citala rijeci tih 'pjesama' priznajem.. ima to pricu, ali ebucka me muzika  , znas hahah pilanje previse , ja bih tu ubacila jos koji instrument...govorim iskreno..puno mi brate aritimicno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Molena je napisao: Minnie ozbiljno.....msm kakva su to pitanja  , cuj jesam li pa mi imamo iste obicaje, sto se tice tradicije..gusle ,fazoni, folovi golovi naravno da sam preslusala,to sada i danas ima umjetnicku notu, nije samo muzika, iako sam vise citala rijeci tih 'pjesama' priznajem.. ima to pricu, ali ebucka me muzika  , znas hahah pilanje previse , ja bih tu ubacila jos koji instrument...govorim iskreno..puno mi brate aritimicno  hbg..men' đed gudio i ost'o mi milozvučan zvuk u glavi...a tek tekstovi...ihajjj... meni recimo tehno mnogo veće pilanje i hebuckanje u mozak od gusala..al' k'o što reče zloćko...o ukusima ne treba raspravljati... ..il' ga imaš, il' ga nemaš pa se preseravaš i teraš modu...ovo dodala ja... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nije stvar mode...govorimo tocno o ukusu i kako kome udje u uho..eto tebi od djeda uslo to...ima smisla  ...ja vise govorim o ritmu,ali mislim da smo se razumjele, cak mislim da nam je ukus generalno dosta slican i da volim ja hausiCU poslusati..nekako mi plesna 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Ja najviše volim moje krajiške ojkače... A volim i gusle...mada je moj djeda,pokoj mu duši,više svirao tamburicu,iako je i guslao... A tehno mi uništava živce,kao i hejvi metal,pa i neću da slušam. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ako još netko misli glasati...ima još sat vremena... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ja sam dobila prave gusle i stoje onako izlozene na prigodnom mestu, ali nikada nisam pokusala da sviram xexexe volim akusticno sa vise zica, moze i dvanaest mada je meni malo teze za sviranje ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dame i gospodo...donosimo Vam upravo prebrojane glasove! U napetoj borbi...pobjedu je odnio samo jedan! Bacite pogled na tablicu i otkrijte njegovo ime... Pobjeda ide u ruke gospodina Mada i kultnog hita Angie u izvođenju The Rolling Stonesa... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) Mad zadaje novu temu takmičenja.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Cestitam pobedniku ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Чудо. Нисам очекивао. Јесте класична, вечна нумера, али су вас вероватно завели лепи и млади Ролингстонси. Да сам ставио исту ствар од ове године, и да сте видели Кита Ричардса, само бисте заборавили...  Предлажем да не буде нека њањава песма. Некад смо тај стил звали hotel wave... Дакле, нешто енергично као ово:
|
|
|
|
|
|