Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Sve je to prazna priča, verujte mi da će Boske pobediti. ![[zlocko.gif] [zlocko.gif]](./images/smilies/zlocko.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jao svi izabrala....ja imam sestodilemu  6 pjesama sam stavila u uzi izbor i ne mogu samo za jednu da se odlucim nikako...muko moja predji na drugoga... imam jos sutra do ponoci da smislim i nemam osjecaj da cu ovaj put pobjediti...ovaj zadnji put sam osjecala da je pobjeda u mojim rukama hihi  A ja bih se kladila da vec sada znam koji je prijedlog od Minnie 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli...ako te to tješi i ja imam šestodilemu...  Ma samo vi pričajte što hoćete...pobjeda će biti moja...kad odaberem 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Izgleda da ću morati da oborim forum, a to neće biti teško...
Brate mili, ako ne pobedim stvarno nemate ukusa, niko...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja sam u međuvremenu smanjila svoj izbor na 4 pjesme... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Boske mora da pobedi..njegova pesma je najkomercijalnija.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..e to volem, kad se probudi takmičarski duh.. p.s.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
GiGi je napisao: Dakle...dragi moji...krećemo u drugi krug...sljedeće tema su Pjesme s ličnim imenom u nazivu... Odaberite pobjedničku pjesmu i budite i Vi ponosni na sebe kao naša forumašica Moli! Svoje mi prijedloge možete poslati do subote u ponoć! Samo da napomenem da imate još nekih 9 sati za poslati prijedloge...dakle, svi koji niste, a želite se natjecati...očekujem vaš pp! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Čujte i počujte! Stigao je taj svečani čas za sve nas! Deset fantastičnih prijedloga je pred vama...poslušajte svaku pjesmu, upijte različitost glazbenih stilova i glasajte! Dajete svoje uvažene glasove od 1 do 5 do utorka u 21 sat!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
|