Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ja ću na svako pitanje dat odgovor "Molena" pa bar jedno pogodim ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt je rekao da ce igrati
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
S obzirom na to da nisam odmah shvatila kako i tko ide dalje...da vas obavijestim da u drugi krug idu i oni s jednim točnim odgovorom i promptno ću im poslati zagonetke! ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ja mislim d aulazim i u treci krug:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Vidjet ćemo Megi...u prvoj turi jedan točan, u drugoj dva...sad ćemo vidjeti kako će ostali stajati s pogađanjem...ali moguće je da... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Izgleda da će za neke biti potrebno dodatno kvalifikacijsko pitanje s obzirom na to da smo za posljednji krug dobili samo jednog natjecatelja. ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Gigi, moram da ti se izvinim što nisam mogao da odgovorim na postavljena pitanja. Nisam bio u prilici.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
GiGi je napisao: Izgleda da će za neke biti potrebno dodatno kvalifikacijsko pitanje s obzirom na to da smo za posljednji krug dobili samo jednog natjecatelja. ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) Pa ako je taj krug prosao samo jedan takmicar onda se pobednik i zna, zar ne, jednostavno ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Layo...igra ima tri kruga...i sva tri se moraju proći za pobjedu...  Za sada Megi vodi...a vama ostalima moram poslati dodatnu zagonetku...  Žexito...nema veze...budeš sljedeći put... 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ahaaaaa, mora biti tri kruga... Unakazile me inekcije, ne razmisljam racionalno, pardon ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
|
|
|
|
|
|