Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dobro..al psssst o tome pred drugima...jer ću se na kraju samo ja natjecati... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
to će znati samo ovaj 1 gost ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Jupiii opet pocinje takmicenje!
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..ovo što ostalo nek vodi Gigi...imam utisak da će to raditi perfektno.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ..možda neki muški i propeva zbog nje..ko zna... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E ja bih baš mogla preuzeti takmičenje za pesmu nedelje...to volim... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Evo prilike da i ja malo pametujem. A da objaviš temu ? 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Evo sad ću...samo ne znam moram li dobiti dopuštenje od Astre najprije... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Imaš moje dopuštenje.  Šalu na stranu, slobodno ti postavi ako si raspoložena. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Očekujem barem 8 prijedloga na temi koju ja vodim...jel jasno forumaši??? ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Gigi sta vodis?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|