Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
sad idem u kupatilo... trčim u kupatilo
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E u sljedećem krugu ja preuzimam...dakle, očekujte moja pitanja...tko? E pa neću vam reći...saznat ćete kada zavirite u svoj pp! Kada? Uskoro! Jeste li spremni? Naravno da jeste. ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Šta bi ja bez tebe a ? ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
GiGi je napisao: E u sljedećem krugu ja preuzimam...dakle, očekujte moja pitanja...tko? E pa neću vam reći...saznat ćete kada zavirite u svoj pp! Kada? Uskoro! Jeste li spremni? Naravno da jeste. ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) hmmm, očekujem svašta do tebe pa i pitanja ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne brinite...dobit ćete...i neće biti lako! ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
samo oštro, tako treba sa stokom
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Evo...pitanja su lansirana...psssst svi oni koji ste ih dobili... A sada da čujem...tko sve želi sudjelovati u pogađanju, neovisno o tome je li ili nije dobio pitanjca... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ja valjda ne moram da se javljam... hoću da rešavam, to je poznato... da ti dokažem da sam bolji... 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Vidjet ćemo, momče...vidjet ćemo... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Sonatica72
|
|

Pridružio se: 02 Jun 2014, 03:49 Postovi: 114 Lokacija: Beograd
|
Hajde da i ja opet probam sreću ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ O svemu ću razmišljati sutra.Sutra je novi dan
|
|
|
|
|
|