Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Zlobni je napisao: E pa onda tesko da cu moci, jer ce se duplirati zvukovi.... I za atribute si upotrebila moju uspavanku ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) Eeeee bas mi je drago ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) ..ma umem da osetim hit.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Zlobni je napisao: E pa onda evo samo za tebe jedna moja kompozicija koju sam sam radio http://vocaroo.com/i/s1ZK8mDQA6eR..auuuu... ..greota bilo kojom reči pokvariti utisak... p.s..iskoristiću i ovo...ćeš da vidiš... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ..nadam se da nemaš niš protiv..
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
zato sam ti i poslao ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..a i ovo drugo.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) .. ...Zloćko...nisam ti ja neki muzikolog da bi komntarisala, ali oseca se da sviraš srcem..jbg..malo li je, a? ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
e fala ti, leze mi te baladice.... bemliga ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Molena je napisao: e casualKO mogao si i bolje..moram biti iskrena i priznati. nisam bas odusevljena..ali vidim vec bice smijeha hahahaha vec su neki poslali svoje prijedloge..i sta reci znaci ljudi....zadatak je da se nasnimite kako hocete..pjevajte, repajte, recitirajte, zovnite komsijuU, komsijE,cijeli razrede treceg A sa razrednicom..budite kreativni i posaljite prijedlog za takmicenje koje je zabavnog karaktera naravno.Ovaj put casual je kao pobjednik izabrao pjesmu.... Aj didemo Rado, aj didemo duso, aj didemo Bela Rado dole do Morave.
Da vidimo Rado, da vidimo duso, da vidimo Bela Rado kako camac plovi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ... oooo Boze PRIJEDLOGE SALJETE MENI NA PP DO PETKA 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
poslala...čisto da znate da mi možete dati glas...kad već bude vreme za to... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
casual je napisao: nastelovao sam snimanje bez tutnjave i mikrofonije, dosadicu vam nadalje i ubuduce http://vocaroo.com/i/s013qXEKIljoCasual....ufffffffffffffffff..ovo je tri bambija za tebe ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|