Predlog br. 1
“I put od hiljadu milja pocinje prvim korakom.” - Kineska poslovica
Predlog br. 2
Vizija mora biti popracena pothvatom. Nije dovoljno samo gledati u stepenice - potrebno je koracati tim stepenicama. - Vance Havner
Predlog br. 3 (2 takmičara)
Dajte mi samo jednu armiju zaljubljenih i osvojicu ceo svet. Budala ima veliku prednost pred pametnim covekom: uvek je zadovoljan samim sobom. Fanatizam mozemo iskoreniti samo ako ga uspavamo. Ja znam, kada je to potrebno, skinuti lavlju kozu da bih navukao kozu lisice. Od uzvisenog do smesnog, samo je jedan korak. - Napoleon Bonaparta
Predlog br. 4
"...mene zanimaju samo koraci koje sam u svom životu cinio kako bih dospio sebi samome." - Demian
Predlog br. 5
"Nisam na ovaj svet došao da bih bio poražen, niti neuspeh struji mojim venama. Nisam ovca, koja ceka da je njen pastir podstakne. Ja sam lav, koji odbija da zbori, da hodi i da spava s ovcama. Necu slušati one koji kukumavce i žale se, jer je njihova bolest zarazna. Neka se takvi pridruže ovcama. Klanica neuspeha nije moja sudbina. Nameravam da istrajem sve dok ne uspem. Životne nagrade stižu na kraju svakog puta, a ne na pocetku; i nije mi dano da znam koliko je koraka neophodno da nacinim da bih dosegao svoj cilj. Neuspeh me može cekati i na hiljaditom koraku, a da se, ipak, uspeh krije vec iza sledece okuke na putu. I nikada necu saznati koliko sam mu blizu ili daleko od njega, ako ne zaokrenem iza te okuke. Uvek cu naciniti i onaj sledeci korak. I ukoliko mi ni on ništa ne donese, ucinicu i naredni, pa i onaj iza njega. Pravo receno, hoditi korak po korak i nije tako teško. Nameravam da istrajem sve dok ne uspem." - Og Mandino
Predlog br. 6
Hiljadu koraka ti treba do vrha, a jedan jedini do dna.
Ovu malu toliko vole da pobedi čak i kad je nema na forumu, a predlog pošalje na pogrešnu aTresu. Mene ni majka ne voli toliko... MeGi, čestitam
Hiljadu koraka ti treba do vrha, a jedan jedini do dna.