|
Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
3 - 3 1 - 2 4 - 1
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
5-3 3-2 4-4
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
1........3 4........2 5........1
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je napisao: Predlog br. 1 ''Čast je kao otok strmenit, kao litica bez žala; ko s njega jednom siđe, ne može više da se vrati.'' - Nicolas Boileau Predlog br. 2 Gdje se čast kupuje novcem, ona traje dok ima novca. – Nemačka poslovica Predlog br. 3 Sve moje ljubavi trajale su najvise sedam godina: kazu, telo se obnavlja svakih sedam godina. Uvek je predivno u pocetku. U sredini je jos lepse. A na kraju … zavisi od toga ko se prvi zasiti. Uvek je tesko na kraju. Nikad nisam nekog volela, a da ga nisam jos i “posle” volela. “Posle” ne postoji vise ona povezanost glave s telom. Tad funkcionise samo glava… Ali ipak nesto ostaje… nesto nalik na oziljak. Ne u tužnom smislu te reci. Ostaje oziljak koji nam sluzi na cast. Najlepse odlikovanje… - Francoise Sagan Predlog br. 4 (2 takmičara) "Čast je, objektivno gledano, mišljenje drugih o nama, a subjektivno, naš strah od tog mišljenja." - Arthur Schopenhauer Predlog br. 5
"Čast je poput šibice, može se iskoristiti samo jednom." - Marcel Pagnol Predlog br. 1 ''Čast je kao otok strmenit, kao litica bez žala; ko s njega jednom siđe, ne može više da se vrati.'' - Nicolas Boileau Predlog br. 3 Sve moje ljubavi trajale su najvise sedam godina: kazu, telo se obnavlja svakih sedam godina. Uvek je predivno u pocetku. U sredini je jos lepse. A na kraju … zavisi od toga ko se prvi zasiti. Uvek je tesko na kraju. Nikad nisam nekog volela, a da ga nisam jos i “posle” volela. “Posle” ne postoji vise ona povezanost glave s telom. Tad funkcionise samo glava… Ali ipak nesto ostaje… nesto nalik na oziljak. Ne u tužnom smislu te reci. Ostaje oziljak koji nam sluzi na cast. Najlepse odlikovanje… - Francoise Sagan I ovde imamo 2 pobednika, Boss i Komsinica. Komsinice, čestitam. ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif) Predloži citat za ovu sedmicu, dame imaju prednost. ![[hi.gif] [hi.gif]](./images/smilies/hi.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ја сам очекивао да предлог бр. 4 однесе победу. ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Čestitke Bossu i Komšinici... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ma to je neka greska, ja nikada ne pobedjujem xexexe Kolega Boss, cestitam GiGi, Boss, hvala Sledeca tema neka bude... hm... KORAK.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
poslala
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Predlog br. 1 “I put od hiljadu milja pocinje prvim korakom.” - Kineska poslovica Predlog br. 2 Vizija mora biti popracena pothvatom. Nije dovoljno samo gledati u stepenice - potrebno je koracati tim stepenicama. - Vance Havner Predlog br. 3 (2 takmičara) Dajte mi samo jednu armiju zaljubljenih i osvojicu ceo svet. Budala ima veliku prednost pred pametnim covekom: uvek je zadovoljan samim sobom. Fanatizam mozemo iskoreniti samo ako ga uspavamo. Ja znam, kada je to potrebno, skinuti lavlju kozu da bih navukao kozu lisice. Od uzvisenog do smesnog, samo je jedan korak. - Napoleon Bonaparta Predlog br. 4 "...mene zanimaju samo koraci koje sam u svom životu cinio kako bih dospio sebi samome." - Demian Predlog br. 5 "Nisam na ovaj svet došao da bih bio poražen, niti neuspeh struji mojim venama. Nisam ovca, koja ceka da je njen pastir podstakne. Ja sam lav, koji odbija da zbori, da hodi i da spava s ovcama. Necu slušati one koji kukumavce i žale se, jer je njihova bolest zarazna. Neka se takvi pridruže ovcama. Klanica neuspeha nije moja sudbina. Nameravam da istrajem sve dok ne uspem. Životne nagrade stižu na kraju svakog puta, a ne na pocetku; i nije mi dano da znam koliko je koraka neophodno da nacinim da bih dosegao svoj cilj. Neuspeh me može cekati i na hiljaditom koraku, a da se, ipak, uspeh krije vec iza sledece okuke na putu. I nikada necu saznati koliko sam mu blizu ili daleko od njega, ako ne zaokrenem iza te okuke. Uvek cu naciniti i onaj sledeci korak. I ukoliko mi ni on ništa ne donese, ucinicu i naredni, pa i onaj iza njega. Pravo receno, hoditi korak po korak i nije tako teško. Nameravam da istrajem sve dok ne uspem." - Og Mandino Predlog br. 6 Hiljadu koraka ti treba do vrha, a jedan jedini do dna.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Glasate sa 3,2,1 poen do utorka. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|