Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahah..e bas mi zao casuala  Ubost ces BA i ti jednom hehe...Fino sam ti rekla reci koji si da ti dam max bodove. Vise srece drugi put...a sve cestitke pobjednicima naravno.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Eto ja bi ovom prilikom želeo da čestitam pobednicima, posebno MeGi koja je razbila ( regularno ili ne pitanje je sad ) ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Kako to da nemate takmičenja za Naj forumaše?
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
e da trebalo bi za najgore forumase biti.. ja sam tu bez konkurencije..
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: hahahah..e bas mi zao casuala  Ubost ces BA i ti jednom hehe...Fino sam ti rekla reci koji si da ti dam max bodove. Vise srece drugi put...a sve cestitke pobjednicima naravno. ne vredi... uvek "za malo" 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
pa kako ja svaki put dam Justiciji 3 poena za oslikanu nimije jasno 
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Opet ste menjali pravila za oslikane, glasa se za pet radova?
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
To sam ja samoinicijativno...jer mi nekako žao da većina ostane bez glasova a baš su dobri radovi...a ima ih dovoljno da ih opet nekoliko ostane bez poena... To sam stavila za sva takmičenja gdje ima 8 i više prijedloga.
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Senka je napisao: To sam ja samoinicijativno...jer mi nekako žao da većina ostane bez glasova a baš su dobri radovi...a ima ih dovoljno da ih opet nekoliko ostane bez poena... To sam stavila za sva takmičenja gdje ima 8 i više prijedloga. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Senka je napisao: To sam ja samoinicijativno...jer mi nekako žao da većina ostane bez glasova a baš su dobri radovi...a ima ih dovoljno da ih opet nekoliko ostane bez poena... To sam stavila za sva takmičenja gdje ima 8 i više prijedloga. ..tja..meni se ne dopada..mnogo mi bre..ne mogu popamtim... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|