KoaLa je napisao:
Minnie 5
Meni se njen rad jako dopao....Slika nekako prati reci..Rasiriti ruke i poci u susret trenutku..zaboraviti i juce i sutra....Takav utisak na mene ostavlja ova pesma Mike Antica a takav utisak je na mene ostavio Minnin rad,jer ga je nekako sa adekvatnom slikom upotpunila..
..mnogo mi godi ovaj tvoj komentar..a da se ne lažemo, nije mi ni mrsko 5 poenčića..
![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
.i sama kada gledam svoja "umetnička dela", jedino čemu retko nađem manu je tome da sam ubola sliku..a svemu ostalom ihaj manišem..
..a sada moj osvrt ...
..zloćko...sedi pet...moj komentar bi bio isti kao i justinin..." bravo i tnks "..i da se nije neko usudio da mi prigovori da ima drugih radova koji zaslužuju čisto pet..jednostavno moj sud je, da debitantski i početnički rad ovog uzornog i vrednog forumaša mora da bude i visoko ocenjen..sviđa mi se izbor fotke..lepa si i čitljiva slova...ne volim kada tekst sakrije "radnju" na fotci..sviđa mi se dodavanja detaljčića poput listića i srculencadi..nedostaje ram..drago mi je da si učesnik dragi zloćo..
..klara..opet mi samo četiri poenčića ..a ona na mojoj listi najboljih oslikavača..
![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
..još će delovati da imam nešto protiv nje kada nikako da joj dam cistu peticu..
..al' šta se može, ovog puta mi zlobni bio preči..
..fenomenalna slova..gifasta, čitljiva, jasna sa odlično usklađenim odnosom boja..detalj na odabranoj fotki prati završnicu Mikinih stihova, što ostavlja fin utisak..odlično uramljeno..koloritno usklađeno..i to je sve što 'vaki stručnjak može primetiti..
..Pic...upiši me u fan listu..postajem zaljubljenik u tvoja dela..
![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
..slova neobična, šmekerska, jednom reči, lepa..senka slova mi se nekako fino uklapa sa senkom na ramu.. prija mi pogled na tvoj rad..ostavlja mi utisak neke zaljubljenosti..lakoće..nežnosti...
..justina..samo tako nastavi..imaš moju podršku...
..sve ti na mestu..i nemo' više bre 'voliko da se dokazuješ jer ja moram nekada da i drugima dam poene..ne mogu uvek samo tebi jer me ostavljaš bez teksta kad vidim kol'ko si dobra.....
..sjajna...bravo..reče da si početnik..možda što se tiče tehnike slikanja, al' to je manje bitno..bitan je smisao za oslikavanje koji ti očigledno imaš..odlično odrađen rad na običnom foto editoru..sviđa mi se izbor efekta..ma sve mi je na mestu..bravo...
..ameno..ti odlično umes da praviš dobra dela, to jasno i malom detetu,al' ti ja retko dam poene jer me nerviraš..ustvari kažnjen si..toliko moćno delaš al' si tako bezobrazan i uvek uskratiš mogućnost citanja teksta..e dok ne poradiš i na tom bitnom detalju..od mene nema niš..
a svestan si i sam da tvoje radove teško ko može i ispratiti jer daješ i ulažeš najviše ...kombiniješ programe i sam praviš od slika vrlo zanimljive gifove..sa stilom i bez napadnih, šljštećih efekata kojima ja lično nekada teško odolim..
..jano...sve ti na mestu...al' nemadoh poena da ti dam..znaš koliko cenim tvoje radove.. u ovom dokazivanju ti i ne moš puno da dokažeš što već nisi.. stil..ukus.. meru..tebi čovek i ne može ništa da kaže jer nema šta da ti prigovori..ma, ljubnem tebe ja...
..mambić..lep ti rad..al' ja znam da ti možeš više..retko ko ima tvoj osecaj za dobru fotku..iskoristi ga bre..ne stavljaj toliko slovca u prvi plan jer ti si po mom sudu više slikista nego slovista..ma šta mi to značilo..i negde imam utisak da ti kada radiš ovo, više ugađaš onima koji će to gledati nego sebi..a ja bi volela da radiš suprotno..možda sam bila malo strožija prema tebi ali znam da to mogu sebi priuštiti jer si ti neko ko ume da sasluša i možda nešto i nauči i da ti sujeta baš sa merom i podnosi sve kako treba...
..megara...ti si veliki potencijal...i ako vecini deluje da ti ovo zbrzaš ja negde mislim da se ti baš posvetiš ovom oslikavanju..i da zbog prevelike želje da ti uspe što bolje previdiš neke stvari..vidim i da si promenila editor u odnosu na prvi rad..uokvirila si..promenila font slova..al' ti motivi skoro uvek isti..zaljubljeni..zaljuuubljeni...ma...ne obraćaj ti pažnju na moje sudove..al obrati pažnju na moj sledeći savet..uzmi časove slikanja kod Pica...
..on mi deluje k'o dobar učitelj...a mogu ga i ja menjati dok dežura..
..e toliko od mene...i oš samo nešto..ako ovo nije dokazivanje, zašto ste svi bolji od prethodnog puta i meni sve teže i teže rasporediti ove poenčiće.
...ljubnem vas..