Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: Vucice, Vucice... akcenat, dikcija, vedrina, cistina, energija. i jos mnogo toga... nemam pravu rec da opisem utisak koji si ostavila. болдовано ме интригира ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Хвала Кежуалко ев и теб едан да пукне ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Iskra je napisao: Mojne je napisao: Iskra je napisao: ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) aj , sad ti rekla ja pre neki dan nešto dosta od mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) lagiš, KURE NANE MOJ MILANE pregledao sve
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Вучица je napisao: ovo je premašilo sve odslušano do sada baš onako, neki 'art' se osjeća Vuki, ja mislio ti pričaš kao što pišeš hehe
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mojne je napisao: Iskra je napisao: Mojne je napisao: Iskra je napisao: ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) aj , sad ti rekla ja pre neki dan nešto dosta od mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) lagiš, KURE NANE MOJ MILANE pregledao sve nisi dobro video Laki je stavila umesto mene ček da nadžem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mojne ti si čoRav ja našla ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: el da kazem da sam se zaljubila ili napalila  Vuki odlicno..kakav glas, ma sveeee...bas kao sto je casual objasnio..sve je na svom mjestu 10+ Znala sam ja da je nemoguce da je iza onih slova i price neka krestava kokoska sa piskutavim glasicem hehe moralo je to biti sexy..bravo mače ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) ...a i muzika u pozadini pihhhh...nema da fali odlicno odlicno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
e to,muzika u pozadini,kad sam cula isklizila sam iz stolice
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
pisali smo, da, nisi romantična
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Picard je napisao: Вучица je napisao: ovo je premašilo sve odslušano do sada baš onako, neki 'art' se osjeća Vuki, ja mislio ti pričaš kao što pišeš hehe их бре Пик ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) баш да причам тако... ал фала на 'одушевљењу'.... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) еве теб баш онај поооовелики у овразко ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|