|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
1 - 5 4 - 4 2 - 3 7 - 2 6 - 1
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
4 - 5 3 - 4 6 - 3 7 - 2 5 - 1
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
2-5 3-4 5-3 1-2 6-1
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Marina
|
|

rang

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:49 Postovi: 340
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|

Ribar peca ribe i drži ciglu na glavi. Naiđe zgodna i radoznala dama pa pita ribara zašto ima ciglu na glavi? - Može seks pa ću ti reći. Odbije ona, ode pa se opet vrati kasnije: - Mlada damo, može seks pa ću ti reći. - odgovori ribar opet. Ona pristane i ribar je nategne. Sad će ona njemu: - Daj mi sad reci šta će ti cigla na glavi, a pecaš ribu? - Mlada damo, ti si danas četvrta na ciglu, a na udicu nijedna.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Hvala svima . nova tema neka budu vicevi o doktorima.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
PREDLOG BROJ 1
Dođe čovjek kod doktora i kaže mu: - Doktore, boli me cijelo tijelo! Kad dotaknem glavu - boli, kad dotaknem želudac - boli, kad dotaknem noge - boli, kad dotaknem prsa - boli. Doktor ga pregleda i kaže: - Tijelo vam je u redu, samo vam je prst slomljen.
PREDLOG BROJ 2
Dolazi zgodna plavuša kod doktora i kaže: -Doktore, kada neko zapali cigaretu, ja odmah želim seks, i ne mogu da odolim. -Hmm, težak slučaj, težak slučaj… – reče doktor i zapali jednu.
PREDLOG BROJ 3
* - Doktore! Jeste li sigurni da ste mi dali lijek protiv upale pluća?! Naime, zna se dogoditi da liječnik prepiše lijek protiv upale pluća, a čovjek umre od upale mjehura! - - Budite bez brige! Kad vam JA prepišem lijek protiv upale pluća, vi ćete i UMRIJETI od upale pluća!
PREDLOG BROJ 4
Došao seljak kod doktora i čeka na red. Prođe čitav dan u čekanju,izađe doktori kaže: - To bi bilo sve za danas,imam važan sastanak,svi neprimljenimorajudoći sutra. Seljak će na to: - cekaj malo,šta da radim sa ovolikim pečenjem? Doktor mu namignei kaže: - Vi sa pečenjem sačekajte još malo,a svi ostalikući. Odošesvi, doktor prozove seljakai pita: - Gde je pečenje? - Doktore, strašno me peče kad pišam…
PREDLOG BROJ 5
U ludnicu dofuraju ginekologa: - Pa, šta se, zaboga, dogodilo kolega! - Strašno! Radio sam cijelu smjenu, jutarnju, žena ko pljeve, jednoj se zafrknulo, drugoj odfrknulo, kad sam htio kuci, nazove me kolega i zamoli da ga zamijenim i poslijepodne, opet isto, žena i p..... na tone... onda mi jave da moram imati i noćno dežurstvo, užas! Jedva sam to sve nekako izdržao gledajući i pipajući po tim p....., idem kuci, i svratim u jedan bar da se osvježim i opustim. I onda, onda se dogodilo... - Šta se dogodilo kolega? - Sjedim za šankom, kad mi priđe neka ciganka i kaze: - Daj jednu marku da ti pokažem P.....!
PREDLOG BROJ 6
Dolazi covjek sa nozem u ledjima kod doktora, i vapi: - Doktore pomagajte!!!
- Zaboravi, proslo je tri sata i vise ne radim.
- Molim Vas doktore, krvarim!!!
- Ma nema sanse. Tri su sata i idem kuci.
- Doktore, umrijet cu!!!
- Dobro. Dodji ovamo.
Doktor mu izvadi noz iz ledja i zabije u oko.
- Eeeee, tako. Sad idi kod ocnog - on radi do pet.
PREDLOG BROJ 7
Živjela jedna baka sama, pa pošto je bila bolesna pozove ona doktora u vizitu. Došao doktor kod bake, te je pregleda i kaže joj: - Bako, nije ništa strašno. Vama samo treba njega. - E moj doktore, baka njega nije vidjela već 30 godina! DAJETE 5,4,3,2 I 1 POEN. GLASATI MOGU SVI BEZ OBZIRA DA LI SU POSLALI PRIJEDLOG ILI NE. GLASATE DO NEDELJE U 23.00 h. UVAŽIĆU SAMO ISPRAVNO I KOMPLETNO GLASANJE. SRETNO!
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
2 - 5 1 - 4 7 - 3 5 - 2 6 - 1
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|