Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 29 Jun 2025, 03:42

Autoru Poruka
Minnie
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 12:59
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

debilko je napisao:
Minni, ni ti ne čitaš...pročitala..sve redom..
Jel ste ovde svi zaljubljeni pa izgubili razum...prriznajem..ovo za zaljubljenost..a ovo za razum, jok..
Ovde se ne radi o tome već o mojoj pesmi.....ja na sve ovo gledam takmičarski a o muzici nisam kompetentna da sudim zato i ne polemišem na tu temu..
Čitajte ako se već uključujete a ne samo pljuc, pljuc, poljuc...pljuc..pljuc..pljuc.. [namigusa.gif]

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 13:00
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

Picard je napisao:
a majke ti mile, dosta više :D

.. [001_smile.gif] ..

..ljubi Minnie...majke mi... [namigusa.gif]

Vrh
debilko
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 13:02
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48

Picard je napisao:
a majke ti mile, dosta više :D

Znaš ono, pametniji popušta, a ja sam debil. Nemoj to od mene da neko slučajno očekuje. [smehsmeh.gif]
Osim ako se ne pojavi neki Imbecilko ili Kreteniška.

Vrh
MARRIIN
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 13:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39

Astra je napisao:
Božeee...od čega vi pokušavate napraviti problem... [zenskismeh.gif]
Ovo je forum zabavnog karaktera a ne 'forum muzičkih znalaca' ili poznavaoca sevdalinki...
Ako želite da diskutujete o sevdalinkama otvorite sebi temu u 'muzičkoj svaštari'...
Ovde ste završili... [pozz.gif]

[give_rose.gif]

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 14:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

debilko je napisao:
Boss preuzeo si ovo i daješ objašnjenje Layi.
Mogao si da pročitaš prethodnu diskusiju. Promašio si temu druže.
Ne radi se o tome, taman sam pomislio da je taj problem prošao bio.

debilko je napisao:
Meni Senka ovde nije jasna jedna stvar.
Kritike isključivo treba da idu na duđu moderatora koji je zadužen za takmičenje. Jer je on pretpostavljam neko ko mora znati šta su sevdalinke. Znači zaista je sramota svati Led Zeppeline u sevdalinke. Ali ni reč kritike u tom pravcu, nego povika na člana koji je poslao taj predlog.
Pa član nije dužan to znati. Ne postoji nikakav prijemni ispit kada neko dolazi na forum. Ali ipak postoji neki tvoj sud kada nekome daješ da bude moderator.
Upravo ovi odnosi na forumu mi nisu jasni.

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 14:03
Korisnikov avatar
rang
rang

Ja o poslednjih par stranica debilko.

Tvoja pesma me ne interesuje, već tvoja kritika na račun moderatora i to što braniš trola Marrinu. Ako član nije dužan znati šta su sevdalinke ( ili bilo šta drugo ) onda ni moderator ili onaj ko vodi takmičenje ( nisam moderator ), nije dužan znati. Član je dužan da proveri koja je tema u pitanju, a ako se ne razume onda uopšte neka ne šalje predlog. Prosto, da prostije ne može biti. Zašto da učestvujem i šaljem predlog ako ne znam šta je j....a sevdalinka ? Odgovor se nameće sam, čisto da malo provociram. [m04110.gif]

Takođe, malo i o tome da si sve što si želeo mogao da napišeš u par rečenica a ne da pišeš roman, ali dobro.

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 14:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Boss je napisao:
Pošto je ovde nastala potpuna zbrka posle preuzimanja takmičenja od strane moje malenkosti i nisam dobio sve potrebne informacije na vreme, zamolio bih da mi se jave na pp forumaši/ce koji/e su poslali/e sledeće predloge:

1,2,3 ( Što gluplje to bolje )
3 ( Poster )
3,4,5 ( Fotografija )
2,4 ( Citat )
7 ( Oslikavanje )

Takođe, moguće je da je jedan forumaš slao predloge Passion a zatim meni nove predloge, pa sad imamo njegova 2 predloga na više takmičenja ( što znači da ću jedan morati da obrišem i da je glasanje već sad neregularno [kasljuc.gif] ). Prepoznaće se, neka se javi na pp.

Passion ne može da se seti ( svega ), ko joj je šta poslao, a ja nisam vidovit. [pardon.gif] Molim za saradnju, da '' preživimo '' nekako ovaj vikend. [kasljuc.gif]

[victory.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 14:27
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Joooj steta sto ne mogu napisat kilometarski post
nalakirala sam nokte...

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 14:33
Korisnikov avatar
rang
rang

MeGi je napisao:
Joooj steta sto ne mogu napisat kilometarski post
nalakirala sam nokte...

Ja gledam da se smanji broj takvih postova. [handtaschenkrieg.gif]

Vrh
MARRIIN
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 14:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39

Boss je napisao:
Ja o poslednjih par stranica debilko.

Tvoja pesma me ne interesuje, već tvoja kritika na račun moderatora i to što braniš trola Marrinu. Ako član nije dužan znati šta su sevdalinke ( ili bilo šta drugo ) onda ni moderator ili onaj ko vodi takmičenje ( nisam moderator ), nije dužan znati. Član je dužan da proveri koja je tema u pitanju, a ako se ne razume onda uopšte neka ne šalje predlog. Prosto, da prostije ne može biti. Zašto da učestvujem i šaljem predlog ako ne znam šta je j....a sevdalinka ? Odgovor se nameće sam, čisto da malo provociram. [m04110.gif]

Takođe, malo i o tome da si sve što si želeo mogao da napišeš u par rečenica a ne da pišeš roman, ali dobro.

Sta se onda guzis tu , pendreku? Veceg poltrona ne videh do sada! [d_coffee.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu