Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
casual je napisao: http://vocaroo.com/i/s01Ja1pGqssh ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) uh..ovo je ... ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MARRIIN je napisao: hehhehhehehhehehe...Marine..ovo je bas originalno...super
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Suze su mi krenule ( dvosmisleno ). ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Preslusala sve.... Moli me iznenadila prijatno, Jelena navijena ko Laza, tako sam ih i zamisljala ko zvrkove, Pikarda nisam mogla da preslusam celog, nekako mi njegov glas nije iso uz ono kako sam ga ja zamisljala i oma sam prekinula, da ne kvarim ono sto imam u glavi, ali on i Megi su mi ko deca .. slatki i cinimi se da su oboje bili nasmijani dok su snimali. E za Marina nekako sam mu glas zamisljala skroz drugacije jer mi je nekako bio ko klinjo na forumu, ali ono sto je uradio super je Debilko, on me nasmijao.. kada se zakasljako i kisobran sam rasirila Rakel vec znam tako da nju necu da komentarisem. E da cek moram reci i ovo.... Zlobni i ovaj sto je napisao post pre mene...    divim vam se obojici!!!!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Zlobni brate odslusah te, svaka cast majstore, ti si profi. Svaka cast!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Jaooo svi ste mi super , casual i zlobni svaka vam cast ! Devojke moje sve priznanje za visestruku hrabrost, naravno i ostalima cestitam. I nasmejala sam se pricama i uzivala u glasovima. Nazalost ja ne umem da pevam , cak to ne radim ni pod tusem ...bojim se voda bi se smrzla od mog glasa hahahahahahah Kad sebe cujem imam osecaj da pricam sa dna okeana , a da ne govorim sad kako sam i prehladjena ....da sam smirgl papir doruckovala sigurno bih lepse zvucala. Ali igrica je jako zanimljiva ....jos jednom cestitke svima. 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Poklonite ovom kalendar Nikita otpjevaaaaaaaaaaaj zabavnije je kad neko ne zna , pa kad se gubi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|