E momci...BRAVO!!!!! Marine..ja ti jucer vec oprostila..ali svaka cast he he..napisao si na papir priznaj nam Deba stoko jedna hrakaČka hahahaha...ono kasljanje...zabrinula sam se za sebe prvo A Marijana je za 10+...i ja sam je pjevala s ove strane slusajuci te...hehehe..supeer ste majke mi.
I drago mi da ste se 'zakacili'..samo da i jos koja zenskica isto napravi...da budu manje stidne bilo bi odlicno.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
E momci...BRAVO!!!!! Marine..ja ti jucer vec oprostila..ali svaka cast he he..napisao si na papir priznaj nam Deba stoko jedna hrakaČka hahahaha...ono kasljanje...zabrinula sam se za sebe prvo A Marijana je za 10+...i ja sam je pjevala s ove strane slusajuci te...hehehe..supeer ste majke mi.
I drago mi da ste se 'zakacili'..samo da i jos koja zenskica isto napravi...da budu manje stidne bilo bi odlicno.
I ja obozavam da cujem nekog novog,bas su me pravo nasmejali Mi smo se ispucale,ovo mi bas onako....doooobroooooo
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu