|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
tanananana liga sampionaaaa liga sampionaaaaa  nova tema neka bude... vicevi o perici.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jel to Cas, pobedio ?? a e neka je vala.. inače zivi ne bi ostali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
PREDLOG BROJ 1
Kaže tata Perici: -Uči Perice,uči.Od učenja još niko nije umro. -Pa tata zar cu ja bas morati da budem prva zrtva.
PREDLOG BROJ 2
Jednog dana čuo Perica od školskog drugara da svi odrasli imaju tajne i da je najbolji način da se od njih izvuče novac reći im: "Znam pravu istinu", čak i kad to nije tako. Perica k'o Perica, odluči da isproba taj trik kod kuće, i kaže mami: • Znam pravu istinu! Mama mu odmah da 500 dinara i kaže: • Ni reči tvom ocu o ovome! Iznenađen time da je ovo uspelo, Perica dočeka oca ispred kuće i ponovi: • Znam pravu istinu! Otac brzo izvadi 1.000 din i procedi: • Ni reči o ovome mami! Ohrabren, Perica pokuša isti plan i s baštovanom: • Znam pravu istinu! Tad baštovan padne na kolena, širom raširi ruke i uzvikne: • Sine! Pa zagrli tatu!
PREDLOG BROJ 3
Pop uči klince veronauci i pokušava ih zainteresovati za Božju kreaciju. Pop: • Deco, ja ću vam opisivati stvari, a vi pogodite šta je to. Jel’ može? Klinci: • Možeeeee…. Pop: • Evo ovako, ima lepo smeđe krzno, živi u krosnjama drveća i zakopava lešnike u zemlju. Šta je to? Klinci tupo gledaju u popa, gledaju se međusobno i sležu ramenima. Pop: • Evo, sad ću malo bolje opisati: ima lepo smeđe krzno, prelep kitnjast rep, slatke zubiće – sekutiće, skakuće u krošnjama drveća i zakopava lešnike u zemlju. Šta je to? Klinci opet tupo gledaju u popa, gledaju se međusobno i sležu ramenima. Pop: • ‘Ajde ti reci, Perice, šta ti misliš, šta je to? Perica ustaje, nesigurno gleda oko sebe i kaže: • Pa… Ja znam da je tačan odgovor Isus, ali mi jako vuče na vevericu.
PREDLOG BROJ 4
Otac: • Perice, poslednji put te pitam, kada ćeš da popraviš ocene?! Perica: • Baš mi je drago, tata, da me to pitaš poslednji put.
PREDLOG BROJ 5
Dođe mali Ivica kući pognute glave, sav uplakan. - Mama, u školi mi svi kažu da sam mafijaš. - Nemoj da se zbog toga uzbuđuješ sine. Sutra će mama otići kod direktora škole i sve srediti. - Hvala ti mama, ali budi oprezna i pazi da izgleda kao nesretan slučaj.
PREDLOG BROJ 6
Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Perica 'ko iz topa odgovara 4. Na to ce uciteljica: sjedni, pet. Perica: Aaaaaaa, da, da pet! DAJETE 5,4,3,2 I 1 POEN. GLASATI MOGU SVI BEZ OBZIRA DA LI SU POSLALI PRIJEDLOG ILI NE. GLASATE DO NEDELJE U 23.00 h. UVAŽIĆU SAMO ISPRAVNO I KOMPLETNO GLASANJE. SRETNO!
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
2 - 5 3 - 4 5 - 3 6 - 2 1 - 1
|
|
Marina
|
|

rang

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:49 Postovi: 340
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Duka
|
|

Pridružio se: 05 Maj 2012, 19:23 Postovi: 70
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
3 - 5 2 - 4 4 - 3 1 - 2 5 - 1
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
II - 5 III - 4 V - 3 IV - 2 I - 1
Jako loši predlozi ove sedmice, samo 2 i 3 mi se sviđaju, tj. i smešni su i nisam ih do sada čuo... ali morao sam glasati i za ostatak...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|

Jednog dana čuo Perica od školskog drugara da svi odrasli imaju tajne i da je najbolji način da se od njih izvuče novac reći im: "Znam pravu istinu", čak i kad to nije tako. Perica k'o Perica, odluči da isproba taj trik kod kuće, i kaže mami: • Znam pravu istinu! Mama mu odmah da 500 dinara i kaže: • Ni reči tvom ocu o ovome! Iznenađen time da je ovo uspelo, Perica dočeka oca ispred kuće i ponovi: • Znam pravu istinu! Otac brzo izvadi 1.000 din i procedi: • Ni reči o ovome mami! Ohrabren, Perica pokuša isti plan i s baštovanom: • Znam pravu istinu! Tad baštovan padne na kolena, širom raširi ruke i uzvikne: • Sine! Pa zagrli tatu!
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|