|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
2 - 5 1 - 4 4 - 3 5 - 2 3 - 1
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Marina
|
|

rang

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:49 Postovi: 340
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
1-5 ( hahahah..bas crnjak  ) 2-4 4-3 6-2 3-1
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
I - 5 V - 4 IV - 3 II - 2 VI - 1
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
I - 5 V - 4 IV - 3 II - 2 VI - 1
hahahahha, bas se nasmejah
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|

Plavuša zove dečka telefonom: • Kupila sam puzzle i ne mogu nikako složiti... • Baš ništa nisi uspela da složiš? • Ne, strašno, ništa se ne uklapa! • A šta je nacrtano na kutiji? • Neko žuto pile, ali ja ne mogu prepoznati ni glavu ni rep. • Ajde, strpi se malo, sad ću ja doći kod tebe. Posle pola sata, dođe dečko kod plavuše, pogleda sto i kaže: • Daj, vrati taj cornflakes u kutiju!
|
|
Marina
|
|

rang

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:49 Postovi: 340
|
Hvala svima na glasovima.  A sledeca tema neka budu vicevi o policajcima.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Tema : VICEVI O POLICAJCIMA. Svoje prijedloge pošaljite mi na PP,do petka u 20.00 h. Hvala!
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
PREDLOG BROJ 1
Idu dva pandura i pas ulicom.Jedan stalno zaviruje psu u dupe. Ovaj drugi ga pita: - šta to radiš? - Ma onaj klinac što je malopre prošao je rekao "vidi kera sa dva šupka", pa mi nije jasno.
PREDLOG BROJ 2
- Policajac ugleda dijete kako puši: - Zar nisi znao da cigarete skraćuju život? Koliko godina imaš? - Nisam znao. Imam 12 godina - kaže mu dječak. - Da nisi pušio, imao bi 15!
PREDLOG BROJ 3
Zaustavlja pandur jedna kola na putu da bi naplatio kaznu zbog prebrze voznje, i tako zapocinje dijalog izmedju (zene) vozaca i pandura:
- Molim vas vozacku dozvolu !! - Nemam, ali vi ste tako slatki da bih vas odmah pojela !! - Ma ne jedi g**na nego daj vozacku dozvolu !!
PREDLOG BROJ 4
Ulazi pandur u poslastičarnicu i pita: • Kakvih kolača imate? Prodavačica kaže: • Imamo raznih oblika i veličina. Na to će on: • Ok, dajte mi onda dva oblika i tri veličine.
PREDLOG BROJ 5
Na autobuskoj stanici žena sa detetom čeka autobus. Na stanici stoji i jedan pandur. Dete stalno plače: • Mama, mamaaa, kada će već jednom da dođe taj autobus? • Čika pere autobus, sine, strpi se, sad će. Stoje oni još pola sata. Pandur se šetka, kad će dete ponovo: • Mama, je l’ čika oprao autobus? • Jeste, sine, samo da ga popravi i dolazi. Čekaju još pola sata pa će dete: • Pa je l’ ga popravio? • Jeste, sine, još da ga ofarba i eto ga. U tom momentu pandur baci beretku i vikne: • E, mamu mu, sad je naš’o da ga farba!
PREDLOG BROJ 6
Uhvati policajac pingvina i privede ga u policijsku stanicu.Komandir se zacudi i upita policajca zasto ga je doveo,a on kaze: -Pa bio mi sumnjiv.Na to se komandir razljuti -Vodi ga u zooloski vrt. Zavrsio komandir smenu,posao kuci,pa usput sretne istog onog policajca i to s pingvinom: -Jesam li ti rekao da ga vodis u zooloski vrt? -Pa jesam, sad ga vodim u bioskop -rece policajac. DAJETE 5,4,3,2 I 1 POEN. GLASATI MOGU SVI BEZ OBZIRA DA LI SU POSLALI PRIJEDLOG ILI NE. GLASATE DO NEDELJE U 23.00 h. UVAŽIĆU SAMO ISPRAVNO I KOMPLETNO GLASANJE. SRETNO!
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|