Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ako Cepelini cepaju sevdalinke, da Stonse onda zavedemo pod starogradske Ova tema mi popravlja raspolozenje, sve mislim da se zajebavate onako za sve pare...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Imam, sve je pocelo jer sam postavila Marinov predlog. Al krivicu svaljujem na marina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jer je provokator sa predlozima, i tu je trebao biti kraj,a ne ovde se svi mi razvezli... Cesto pogresno citamo reci, i tako svaku na svoju stranu,kako mu odgovora i eto nesporazuma. Bojim se vezati je ima nokte duge Ma sali se i Tw , dobra je ona:) Zato aj sad jovo na novo......Boss vodi takmicenja, muska ruka jaca Nema vise cile mile...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Znaci..korupcija se nastavlja..
cek,cek i vama ce Vucic zakucati..jedne noci
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
mmm je napisao: Znaci..korupcija se nastavlja..
cek,cek i vama ce Vucic zakucati..jedne noci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bezi sto brze mozes
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
'' Diskusija '' na nivou šestogodišnjaka u famoznoj raspravi: '' čiji je tata jači '' ? Toliko od mene u vezi '' diskusije ''. Astra, slobodno promeni naziv teme. Šaljete predloge do sutra 23:00. Vic - MeGi treba da daš novu zadatak Pesma - sevdalinka Citat - radoznalost Što gluplje to bolje - to bar nije teško ( pogledati temu - posebno važi za Marrinu ) Oslikavanje - pogledati temu ( opet Marrina ) Fotografija - ciklame Pošto je Astra u jednom od postova najavila mogućnost da i ona vodi takmičenja, nemam ništa protiv da se pozabavi avatarima. P.S. Debilko, isključivi krivac je Marrina.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Ovde je neko polupao loncice. Zna se u kom grmu lezi zec i ko je kriv.???? Teme su super i narocito ono da se ne zna ciji je koji predlog. Nema lazi nema prevare. Idemo dalje.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
MeGi je napisao: mmm je napisao: Znaci..korupcija se nastavlja..
cek,cek i vama ce Vucic zakucati..jedne noci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) bezi sto brze mozes a ti bezi.. ja sam u antikorupcijskoj komisiji.. al nece pobegnes.. za tebe novcana kazna..nista aps
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kazna za Marina: Da otpeva uzivo 10 sevdalinki ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Mačak će biti moj saradnik, i posle svakog glasanja će davati stručnu procenu ko je tu glasao realno a ko po rodbinskim vezama. Koga on otkrije ta/j ( Just, MeGi, Minnie... predlažem vam da ne učestvujete ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ) će biti surovo kažnjen. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Izvrsna vlast je moj fah..tako da razmislite dobro..
|
|
|
|
|
|