Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Jun 2025, 06:44

Autoru Poruka
MARRIIN
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 09:46
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39

Slusaj
Marina kao forumasa ne znam od juce.
I TACNO ZNAAAAM DA JE POSLAO NAMJERNO LED ZEPELIN, I ONU SLIKU "MEGICI SE VIDI NESTO"
On ne mora da prizna ali ja znam da jeste tako. Glavu na panj stavljam!

Ali nebitno....njegovo besmisleno slanje predloge ne moze da pokvari igru, a sad da se neko nateze sa njim
Nikad kraja!
Dizem kredit za advokate i ceo forum ide na sud!Sto sam ja bolji prema vama, vi ste sve gori/e.Trazicu lovu za pretrpljeni dusevni bol! [think.gif] [krstise.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 11:49
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Ma ne mere to bez pecata.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 12:23
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Jbt debilko zar ja moramd a ti kazem da previse ozbiljno shvatas forum,
ovo je forum zabavnog karaktera a ne neki naucni. Gdje svi moraju biti pismeni i pisat svoje iz nekih delova iz obrazovanja.
Opet ti kazem, NAGLASAVAAAAAAAAAM PREDLOGE JE POSLAOOOOOO MARINN
PROVOKACIJA JE JASNA KAO DAN, ZATO JE PREDLOG UBACEN A MARINU NISAM NI REKLA NI RIJEC,
NISAM MU POSLALA PP DA JE POSLAO POGRESAN PREDLOG.
Da je predlog poslala Twilight, LaYa, Bubi ,Senka, ili bilo koji drugi forumas, koji predloge salje radi zabavljanja a ne radi provociranja
poslala bih mu pp da je pogresio-la.

Sa Zlobnim se slazem, samo ja bih ostavila, za oslikavanje, sto gluplje to bolje, za postere

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 12:30
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

hahahahhaha.....da lastisa igramo gumu bi potrgali

A ovi sto bi kao da tuze nekoga :lol: :lol: ( a ima ih nesto u posljednje vrijeme), jbt jeste smijesni u pm haha....koliko bi tuzbi na svijetu onda bilo , pa ljudi bi na tome zaradjivali nevidjenu lovu;
Nego ja ne znam sto admini dopustaju ovakve postove...bez objasnjenja bih ja to delitala...kome tuzbe spominjes, kakvi bakraci..razguli.
Cista i jednostavna formula neta= gdje ti se ne svidja ides dalje.
A i sto rece casula....gdje je pecat hahahah :lol:

Sto se tice takmicenja....meni je debilko cool ;) ... ja se slazem da su i Zeppelin i Metallica sevdalinka (ovisno iz koje perspektive gledas he he)....Ako iko pojma ima o sevdalinkama, onda bi trebao i da zna da je sevdalinka bosanski blues...e sad ovi navedeni ne sviraju blues, mozda Zeppelini malo u nekim notama....
Ne znam sta se tocno desilo, ali onaj ko je kao prijedlog sevdalinke poslao Zeppeline ja tu pjesmu ne bih ni uzela u razmatranje...lagani ignor i brisanje prijedloga. Ne bih trazila smisao u tome...da li je provokacija ili sta vec...jednostavno ne spada u predlozenu kategoriju i ides dalje. Ako bi se osoba pobunila dobila bi objasnjenje.Ovdje je odgovor kao da osoba nije vidjela prijedlog pa lupila pjesmu...pu tome je i problem, sto niko nista ne gleda...samo se lupeta i kao sto debilko rece...kontruktivna rasprava...o svemu a ne samo o ovome...to je ono sto nam nedostaje.
Svi odmah dignu noseve i tuzbe spominju...a ako ih se malo verbamno napadne kao sto to megi savrseno radi, odmah se brane i povlace, i spominju kraj rasprave , tuzba, tocka, moja zadnja bla bla bla....Raspravljas na jednoj temi o jednoj situaciji...na drugoj ces se mozda sloziti s istom tom osobom.

Zivili sevili odusevili ( iako moj prijatelj kaze , nije lako popit pa sevit i na kraju odusevit ;) )

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 12:35
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

MeGi je napisao:
Jbt debilko zar ja moramd a ti kazem da previse ozbiljno shvatas forum,
ovo je forum zabavnog karaktera a ne neki naucni. Gdje svi moraju biti pismeni i pisat svoje iz nekih delova iz obrazovanja.
Opet ti kazem, NAGLASAVAAAAAAAAAM PREDLOGE JE POSLAOOOOOO MARINN
PROVOKACIJA JE JASNA KAO DAN, ZATO JE PREDLOG UBACEN A MARINU NISAM NI REKLA NI RIJEC,
NISAM MU POSLALA PP DA JE POSLAO POGRESAN PREDLOG.
Da je predlog poslala Twilight, LaYa, Bubi ,Senka, ili bilo koji drugi forumas, koji predloge salje radi zabavljanja a ne radi provociranja
poslala bih mu pp da je pogresio-la.

Sa Zlobnim se slazem, samo ja bih ostavila, za oslikavanje, sto gluplje to bolje, za postere

Kakve veze naucni forum sada ima...mislis da tamo nema nepismenih i zalutalih?
Kao i ovdje desi se da neko zaluta kao sto je mozda Marinn zalutao sa svojim prijedlogom..ali svi ga ignoriraju.
I Megi rasprave i neka opca kultura : tu se ne radi o pismenosti i obrazovanju...niko se ne podcjenjuje...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 15:01
Korisnikov avatar
Born to die

Pa daaa, slucajno je zalutao sa provokacijom.

Slazem se i ja sa svima vama :)
A sad da saljemo predloge....sto saaam osilaka dobro uhhh
pobjedit cu :)

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 15:38
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

MeGi je napisao:
Pa daaa, slucajno je zalutao sa provokacijom.

Slazem se i ja sa svima vama :)
A sad da saljemo predloge....sto saaam osilaka dobro uhhh
pobjedit cu :)

cek,jek mogu i ja glasat,koji je tvoj da dam poene...ahhahahaha

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 15:40
Korisnikov avatar
Born to die

Leleeeeeeeee Pitt ti se zeznu
umjesto to na pp da mi posaljes ti to javno [zid.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 15:42
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

MeGi je napisao:
Leleeeeeeeee Pitt ti se zeznu
umjesto to na pp da mi posaljes ti to javno [zid.gif]

e pa da....hahahahahaahahah,ma kad ti pobijediš isto ko i ja dasam,jer si moja ucenica ponajbolja,,,,pa zato,,,hahahhaah

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 24 Jan 2013, 15:51
Korisnikov avatar
Born to die

Hvala, hvali me jos malo.

Poslala sam i za drugo takmicenje...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu