Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ma ti bi kao trebala ali nema od toga ništa...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A zbog čega bih uopće trebala patiti? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Pa prati šta smo pisali... 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Kad vidim zagonetke...imam potrebu varati i ispitivati sve okolo... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Mislim da bi posle prvog kruga trebalo postaviti rezultate ovde na temi...ko ide dalje a ko je ispao. Trebalo bi obavestiti takmicare koju su osobu pogodili a koju nisu. Ako ne ovde, onda u pp. Hvala
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Naopak je napisao: Mislim da bi posle prvog kruga trebalo postaviti rezultate ovde na temi...ko ide dalje a ko je ispao. Trebalo bi obavestiti takmicare koju su osobu pogodili a koju nisu. Ako ne ovde, onda u pp. Hvala Ne mogu reći ko ide dalje a ko je ispao, a ne mogu reći ni koga ste pogodili a koga niste jer onda igrica ne bi ličila na ono što sam ja zamislio... A želeo sam da bude u tajnosti jer ste ranije znali da se žalite na ostalim takmičenjima kako se ne glasa realno, kako se zna ko je šta poslao, ko za koga glasa i tako dalje... Ako se dogovorite da vam kažem kojih je to 10 osoba, ja ću vam reći od sledeće igre. I tako pre početka svake naredne.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa sad...i ne bi bio neki problem da kažeš tko je prošao prvi krug, a tko ne...to ionako nije nikakva specijalna informacija, niti može utjecati na daljnje natjecanje... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Tako je, ne bi bio... ali...
Zašto mora da bude lako/lakše ? Neka mi neko odgovori na to pitanje. Zar nisu sva dosadašnja takmičenja bila laka ? I na to da mi odgovorite.
Nađeš pesmu na YT kopiraš link i pošalješ, nađeš sliku kopiraš i pošalješ, nađeš vic kopiraš i pošalješ, napraviš poster za minut i pošalješ... i onda čekaš da svi glasaju, da neko sabere sve te bodove, napravi tabelu, proglasi pobednika i onda sve ponovo...
Igra se u tajnosti, ne znaš kojih je 10 osoba u pitanju, ne znaš koga si pogodio a koga nisi... da bar znaš ko učestvuje bilo bi ti malo lakše (znam, jer ništa nisam pogodio), teško je realno... ali šta ima veze, igrica ko igrica ?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da, ali ako kažeš tko je prošao u prvom krugu, a tko ide dalje to nikako ne utječe na daljnju igru...to ti ne otkriva tko su osobe koje se kriju iza zagonetki...
|
|
|
|
|
|