|
Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Čestitke Naopakom! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
PRIJEDLOG BROJ 1
Plovili Crnogorac i Japanac brodom i u jednu uru nasucu se na stijenu. - Kuku, sto cemo da radimo?! Skoci Japanac - A vidji ovoga samo bi nesto radio.
PRIJEDLOG BROJ 2
Kako Crnogorac silazi s drveta? Sjedne na list i čeka jesen.
PRIJEDLOG BROJ 3
Vodila se rasprava o tome u kojoj je zemlji najveca jeka. Amerikanac: Kada mi sa Kipa slobode viknemo "zivjela sloboda", po tri dana odjekuje "Zivjela!", "Zivjela!". Francuz: Kada mi sa Ajfelovog tornja uzviknemo "zivjela ljubav", po sedam dana odjekuje "Zivjela!", "Zivjela!". Crnogorac: A kada mi sa Lovcena uzviknemo "zivio rad", po mjesec dana odjekuje: "Je*o t' otac!"
PRIJEDLOG BROJ 4
(Na sudu) Djevojka: Eto, gospodine sudija, krenem ja ulicom, kad mene on zgrabi! Crnogorac: Laze, druze sudija, laze, crkla dabogda! Djevojka: Pa me stade 'vatati, pa pipati, pa kuku mene jadne! Crnogorac: Laze *****, laze! Djevojka: Pa na kraju kad raskopca pantalone... Crnogorac: Laze, oko da joj ispadne! Djevojka: Pa kad izvadi onaj njegov od pola metra... Crnogorac: A bogu mi, sto jes' jes'...
PRIJEDLOG BROJ 5
Sjede Crnogorac i Englez, pa pita Englez Crnogorca: -Jesi li ti čuo za Atlanski okean? -No što sam - odgovara Crnogorac. -E ja sam ga lično preplivao - ponosno će Englez. -A jesi ti čuo za Mrtvo more? -Jesam -E JA SAM GA LIČNO UBIO, JADO MOJ. DAJETE 3,2 i 1 POEN. GLASATI MOGU SVI BEZ OBZIRA DA LI SU POSLALI PRIJEDLOG ILI NE. GLASATE DO NEDELJE U 23.00 h. UVAŽIĆU SAMO ISPRAVNO I KOMPLETNO GLASANJE. SRETNO!
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
1- 3 4 - 2 2 - 1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
5--3p 4--2p 3--1p
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
4 - 3 3 - 2 2 - 1
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|

(Na sudu) Djevojka: Eto, gospodine sudija, krenem ja ulicom, kad mene on zgrabi! Crnogorac: Laze, druze sudija, laze, crkla dabogda! Djevojka: Pa me stade 'vatati, pa pipati, pa kuku mene jadne! Crnogorac: Laze *****, laze! Djevojka: Pa na kraju kad raskopca pantalone... Crnogorac: Laze, oko da joj ispadne! Djevojka: Pa kad izvadi onaj njegov od pola metra... Crnogorac: A bogu mi, sto jes' jes'...
Sjede Crnogorac i Englez, pa pita Englez Crnogorca: -Jesi li ti čuo za Atlanski okean? -No što sam - odgovara Crnogorac. -E ja sam ga lično preplivao - ponosno će Englez. -A jesi ti čuo za Mrtvo more? -Jesam -E JA SAM GA LIČNO UBIO, JADO MOJ.
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
čestitam ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
hvala Iskra ja Senki cestitam hteo sam kako bonton nalaze senki prepustiti da bira temu ali je zbog obaveza eskivirala  tako da ce nova tema biti vicevi o Fati...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|