Autoru |
Poruka |
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
...ko radi taj i gresi a ko nista ne radi ne moze ni da pogresi ...tako nam je u celoj drzavi svi sve znaju i svi sve kritikuju a niko nista ne preduzima jer najlakse je biti bez obaveza i bilo kakve odgovornosti, pa samo gundjati i kritikovati u trenucima dosade one koji pokusaju bilo sta da urade... aj ti lepo na rucak, pa kafica...i dodji nasmejana na igrice 
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Sve ovo je posledica neregularnog glasanja. Po babine linije.
|
|
|
|
|
ANDJEO82
|
|

rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43 Postovi: 718 Lokacija: Beograd
|
MeGi je napisao: ANDJEO82 je napisao: Pa ti to shvatas kao kukanje, a ti sve vreme pravis zrtvu o sebe, kao da te ja omalovazavam i vredjam. A ustvari se sam pronalazis u napisanom, jer i sam znas da si obican shit. Jer znas mene da ogovaras preko pp a ne smes javno da se iskazes sta ti smeta. Zato ti je pametnije da se zavuces ispod pp, dobro da se pokrijes , ni ushi da ti ne vire Svaku tvoju uvredu snimim i vidim da si PUKLA... ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa snimaj ,snimaj , milion puta procitaj. Mozda i dospe do tikve sa jednom semenkom, pa se razmnozi u vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
casual je napisao: Sve ovo je posledica neregularnog glasanja. Po babine linije. Imas potpis i pecat 
|
|
|
|
|
ANDJEO82
|
|

rang

|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Jedan ziri da se osnuje sa Milkom Canic i obaveznim "dobro vece".
|
|
|
|
|
ANDJEO82
|
|

rang

|
Daj predlog i istog trenutka za njega glasam.... P.S. Milka Canic - bar nije ovako nervozna i banalna...ha, ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Ja sam isto slao razne kreacije u vezi sa takmicenjem.Poslao sam 10 videa,23 slike,cak 37 postera. Nijedan nije prosao.Uvek sam dobivao isti odgovor od moderatora-bezi bre stoko,vrati se u obor odakle dolazis.A napravio sam jedan poster,lep ko lutka.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjele skrati malo sebi krila smarash! Radisave samo salji dobice put u Masachutas.
|
|
|
|
|
|