|
Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Hvala ....
Sledeci zadatak je : citati o ŽENI
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
I od mene jedna van konkurencije Žena hoće više da bude voljena, nego da sama voli; i više da je žele, nego da je vole. Ona ne samo da prva ne voli, nego prva i ne bira... Ona uvek podlegne jačem, a ne lepšem i umnijem, ni boljem i milijem... Padajući pred jakim a ne pred dobrim i lepim, žena ne razume duh nego volju, ni lepotu nego nameru.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
send
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
PREDLOG BROJ 1
.Budi jako pažljiv da ne natjeraš ženu u plač… jer Bog broji njezine suze...
Žena je stvorena iz muškog rebra. Ne iz stopala po kojem se hoda. Ne iz glave, da bude nadmoćna. Nego iz muškog bedra… da bude jednaka.
…Ispod ruke, da bude zaštićena… i sa strane srca, da bude ljubljena...
stara hebrejska
PREDLOG BROJ 2
Nijedna žena nije toliko skupa da je ne bi mogao iskrenom ljubavi kupiti. Ali ni toliko jeftina da se proda za šaku laži... Đorđe Balašević
PREDLOG BROJ 3
Žena je nastala od muškarčevog rebra, ne od njegovih stopala da se po njoj gazi.. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka.. Ispod ruke da bude zaštićena i pokraj srca da bude voljena.
PREDLOG BROJ 4
'Ima i kod najzaljubljenije žene jedno mesto u duši koje hoće da se sveti onom kojeg voli. Jedna mračna klica neverstva i zloće, koju ni samoj sebi ne bi umela ni smela da prizna.'
Jovan Dučić
PREDLOG BROJ 5
Ko može upravljati jednom ženom, može upravljati i jednim narodom.
Balzak
PREDLOG BROJ 6
Ostani Žena. Pretežak je taj teret na tvojim ledjima. Nosi ga ponosno, jer jedina si ti za život na zemlji zaslužna. Ostani ljubavi željna, ostani izvor sreće i strasti, ostani ponos i patnja, ostani ostvarenje snova i sklonište od bola. U ovom svetu prevare i laži, budi jedina koja će ponosno stajati, za pravdu se boriti, svoj porod golim rukama štititi, kao tigrica na neprijatelje skakati, kao žena soko svoje gnezdo braniti. Jer ti si Žena, sestra, supruga i ljubavnica. Uteha, sklonište i oprost , sluškinja, vila i kraljica. Jer ti si Žena, Majka svojih sinova i kćeri. Prokleta da svoj život poklonis njima. Budi žena i kad Tvoji ptići rašire krila i odlete. Samo budi Žena. U bolu i patnji svi te dozivaju i svi te se sete.. T.Man PREDLOG BROJ 7
Teši me to što sam žena, jer znam da se u protivnom ne bih ni sa jednom oženila. Hvala svima koji su poslali predloge. Glasa se do subote. Daje se 3,2,1 poena. Mogu glasati i oni koji nisu poslali predloge.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
1-3poena 2-2poena 6-1poen
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|