Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Passion je napisao: PREDLOG BROJ 1
Novac ne znači ništa. Ali mnogo novca… e to je već nešto drugo. – Džordž Bernard Šo
PREDLOG BROJ 2
“Kad bi sav novac koji se odvaja za siromašne do njih i došao, siromaštva ne bi ni bilo.” George Jean Nathan
PREDLOG BROJ 3
Oni koji govore da pomocu novca mogu sve dobiti, u stanju su za novac sve uciniti! - Bendžamin Franklin.
PREDLOG BROJ 4
“Novci su poput gostiju: dođu i prođu.” ~ Madagaskarska poslovica
PREDLOG BROJ 5 Novac je krupna stvar koja ljude čini sitnim.”
William Shakespeare
PREDLOG BROJ 6 Bernard Shaw "Pohlepa za novcem je izvor svega zla.
PREDLOG BROJ 7
S novcem si zmaj, bez novca crv. Bolje je da ti zavide, nego da te sažaljevaju. Herodot
PREDLOG BROJ 8
“Želite li znati šta Bog misli o novcu, pogledajte ljude kojima ga je dao.” – Dorothy Parker PREDLOG BROJ 9
“Novcem možeš kupiti najboljeg psa, ali jedino ljubav ga može naterati da maše repom” - Ričard Fridman, američki psihijatar. Hvala svima koji su poslali predloge. Glasa se do utorka 20 h. Daje se 3,2,1 poena. Mogu glasati i oni kojinisu poslali predloge Novac je krupna stvar koja ljude čini sitnim.”
William Shakespeare Pobedio je predlog koji je poslala Minnie.Cestitam! Pobednik zadaje novu temu. Predlozi se salju do subote.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..hvala, a njega nikako ne skidajte - OSMEH.. ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
poslala
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
TEMA:OSMEH PREDLOG BROJ 1
Osmeh je jedina kriva linija koja moze ispraviti mnoge stvari
PREDLOG BROJ 2
Narodna: Osmeh nas ništa ne košta, a deluje čudesno. Osmeh je kao odmor za umornoga, putokaz izgubljenoga, sunčev zrak za žalosnog i najbolji prirodni lek za oboleloga.
Ne može se kupiti, posuditi ili ukrasti, jer ima pravu vrednost samo kad se poklanja.
PREDLOG BROJ 3
Ništa tako moćno, tako snažno ne otkriva čovjekovu narav kao smijeh. (Goethe)
PREDLOG BROJ 4
"I tako, osmijeh mi izvučeš, pod kožu se uvučeš, i opet sve po starom.. Hvala svima koji su poslali predlog. Glasa se vikendom. Dajete 3,2,1 poena. Mogu glasati i oni koji nisu poslali predloge.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Predlog 2-3 poena 3-2 poena 4-1 poen
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
3........3 4........2 1........1
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
"I tako, osmijeh mi izvučeš, pod kožu se uvučeš, i opet sve po starom.. Pobedio je Predlog koji j eposlala Nikita. Cestitam. Pobednik zadaje novu temu. Predloge saljete meni na pp do subote. Hvala.
|
|
|
|
|
|