Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jun 2025, 05:27

Autoru Poruka
Boss
Post  Tema posta: Re: Ko bi to mogao biti ?  |  Poslato: 25 Jun 2014, 18:54
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Pa biće malo... lakše [images/smilies/floet.gif]

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Ko bi to mogao biti ?  |  Poslato: 26 Jun 2014, 00:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

sto se mene tice
nek bude ko god hoce
bas me briga
imam misa na potkrovlju
stavila sam lepak
odneo je parizer
sta da radim?

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Ko bi to mogao biti ?  |  Poslato: 26 Jun 2014, 09:55
Korisnikov avatar
rang
rang

Ko je odneo parizer, miš ili lepak ?

P.S. Stavi salamu [migg.gif]

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Ko bi to mogao biti ?  |  Poslato: 26 Jun 2014, 10:38
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Čekamo još odgovor posljednjeg natjecatelja i sva će istina biti objelodanjena! [images/smilies/floet.gif]

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Ko bi to mogao biti ?  |  Poslato: 26 Jun 2014, 11:22
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Evo ovako...gotov je još jedan ciklus igre...ovo su bile zagonetke:

Moj su omiljeni komad odjeće traperice. Nikad se ne mogu zasititi pozitivne energije koju upijam poput spužve. Događaj koji bih svakako volio/voljela ponoviti doček je 2000. godine. Molenu i Picarda bez razmišljanja pozvao/pozvala bih na pivce jer ih smatram kvalitetnim osobama s kojima bih imao/la o čemu razgovarati te sam uvjeren/a da bismo postali prijatelji. Smatram da sveprisutni trend posvajanja djece od strane poznatih osoba ima dobru i lošu stranu - dobro je za siromašnu djecu, a loše je što je to neka vrsta pomodarstva pa ponekad posumnjam u dobre namjere tih poznatih ličnosti. Žex

Moji baka i djed s majčine strane zovu se Milan i Margita. Moja omiljena glazbena grupa je Bijelo dugme. Da imam pravo na jednu želju, izabarao/la bih obilazak europskih zemalja, a potom i New Yorka i LA-a. Horoskop me pomalo zabavlja i vjerujem u njega. Iako ovisi o situaciji, razum pri mojim odlukama uvijek pobjeđuje srce. Sonatica72

Sa sedam godina prvi sam puta bio/la zaljubljen/a. Moj omiljeni sport je hrkljuš. Danas sam ručao/la prazan sendvič – dolje, kruh, gore kruh, a unutra prazno. Najsexi pjevačica s estrade za mene je Minela. Kada sam loše volje, najviše me može opustiti Senka. Trile

Moj je omiljeni slatkiš Kinder Bueno. Da doznam da je neka forumašica trudna s nekim forumašem ne bih ništa specijalno učinio/la, čestitao/la bih im. Vjerujem u muško-ženska prijateljstva. Kada trebam održati govor pred velikim brojem ljudi, osjećam se tako uplašeno. Da mi Boss ovog trenutka pokuca na vrata, smijao/la bih se. MeGi

U ovom bih trenutku volio/voljela biti u krevetu. Za doručak najviše volim jesti pohane tikvice. Moja je krvna grupa A. Za desetak godina vidim se zaposlenog/zaposlenu u svojoj struci, u braku s nekim tko će me u potpunosti podržavati u svemu što budem radio/la, kao roditelja troje djece koji se bavi jogom ili nekim plesom. Smatram da su muškarci smislili teoriju da je djevojka s puno momaka laka, a momak s puni djevojaka frajer. Za mene je muškarac s puno djevojaka lak. ASG

Moje omiljeno voće je mandarina, a boje koje prevladavaju u mojoj garderobi su bijela, plava, crna i crvena. Najgora laž koju sam čuo/la o sebi je da izgledam mlađe. Osobi koja mi se sviđa prilazim na koturaljkama i s pancirkom ne bih li što prije pobjegao/la ako me odbije i da mi ne 'slomi' srce. Nikada ne bih mogao/la biti kao Hitler, Firči, Karleuša, Boki 13, Vendi, Milka Canić i svaki političar na ovoj našoj planeti. Boss

Ne razbacujem se olako riječima „volim te“ te sigurno godinu dana nisam nikom rekao/la takvo nešto. Da me Laya pozove na večeru, volio/voljela bih biti počašćena janjetinom a la Laya. Posljednja osoba na koju sam pomislio/la je Dijana. Moj je život koktel ludosti, sreće i odvažnosti. Osoba s foruma koju bih pogodio/la praćkom je Boss. Picard

Smatram da su hrana i sex povezani jer nas oboje na neki način zadovoljava, ispunjava i usrećuje – hrana je jak afrodizijak i kad hrana i sex dođu jedno poslije drugog nastaja vatromet. Da mogu birati, volio/voljela bih imati moć teleportiranja. Nikad mi nije jasno kako ljudi ne znaju razgovarati. Stvar koju posjedujem, a koja za mene ima najveću emocionalnu vrijednost jedna je knjiga koju mi je poklonila majka s posebnom posvetom. Nekoliko osoba s foruma mogu zamisliti kao superjunake – Vučicu kao CatWoman, Trileta kao SuperBaku, Layu kao Baltazara, She i Megi kao Asterixa i Obelixa, Picarda kao Dr. Flasha, a Molenu kao Electru. Molena

Imam jednog prijatelja koji savršeno oponaša žene te sam mu jednom prilikom poklonila kutija tampona od kojih je on izradio naušnice zalijepivši ih na stare mamine naušnice. Najinitrigantnija osoba na forumu za mene je Casual – niti potvrđuje, niti demantira. Moja prva simpatija zvala se Branimir. Uz pridjev bijel najprije mi na pamet padaju sljedeće riječi: odijelo, film, mlijeko, nježno. Alergičan/na sam na jaja. Laya

Smatram da je moja najveća mana to što sam suviše iskren/a. Kada bih forumaše uspoređivao/la sa životinjama, Megi bi bila leptir, Gigi srna, Boss crna pantera, Anja kokoš, a Naopaki pas. Moj su omiljeni crtić iz djetinjstva Mađarske narodne priče. Kada bih mogao/la sama kreirati vlastitu pizzu, na njoj bi se svakako nalazili sljedeći sastojci: senf, eurokrem, šlag i sardina. Ljudima koji me jednom povrijede, nikad ne dajem drugu šansu. Anja

Trenutno sam odjeven/a u pidžamu što i nije čudno s obzirom na to da je ponoć i ušao/la sam na forum samo da odgovorim Gigi. Jaja najviše volim jesti sa slaninom. Trile je osoba koju bih u 7 sati ujutro probudila glasnom glazbom. Pušenje je navika koje bih se volio/voljela riješiti. Sutra bih se mogao/la malo odmoriti i posvetiti sebi. Iskra

Za sljedeći vikend nemam nikakve konkretne planove. Gosti me u mojoj vlastitoj kući ne mogu ničim naživcirati. Tablet je najnepotrebnija stvar koju sam si kupio/la. Od kućanskih poslova najviše mrzim peglanje. Uvijek me nasmije serija Mućke. Senka

Rezultati su ovakvi:
Laya 12
Naopaki 9
She 7
MeGi 3
Anja 3
Trile 3
Picard 3

Ostali čista 0... [images/smilies/floet.gif]

Dakle...
Čestitke Layi! Bravissimo, mlada damo! [jumping_1.gif] [dancing2.gif] [cvet1.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Ko bi to mogao biti ?  |  Poslato: 26 Jun 2014, 11:25
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Naopakom je neko pomogao 100%:))

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Ko bi to mogao biti ?  |  Poslato: 26 Jun 2014, 11:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Molena - 43
Laki - 32
MeGi - 31
Iskra - 23
Žex - 20
Picard - 13
Naopak - 9
SHE - 7
Trile - 6
ASG - 3
Anja - 3

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Ko bi to mogao biti ?  |  Poslato: 26 Jun 2014, 11:27
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

[d70.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Ko bi to mogao biti ?  |  Poslato: 26 Jun 2014, 11:28
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Prva dva mesta mpraju castiti ostale forumase:))

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Ko bi to mogao biti ?  |  Poslato: 26 Jun 2014, 11:28
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Boss...i ASG bi trebala imati 6 bodova...prošli put tri, sada tri...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu