Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja imam jednu divnu pjesmu u glavi...još da mi netko dobar glas nabavi... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
za pocetak reci koja pjesma?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e pa nije teska za pjevati...mozes ti to zaduzi sestru kao prateci vokal...ili samo recitiraj vazno je da ucestvujes ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
necemo moci bas do petka da ispunimo vase zelje u smislu slusanja dva zvucnoumilna glasa s obzirom da su nam terce vrisnule zbog radi prehlada, s tim u vezi preskacemo ovaj krug takmicenja. mada... a i u ostalom... mi smo ipak za revijalni deo momenta ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
sta si rekla? os da ti ukinem vegetables? ha molim imas vrmenea do petka, 5 dana, malo li je aj cao
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
Komsinica je napisao: necemo moci bas do petka da ispunimo vase zelje u smislu slusanja dva zvucnoumilna glasa s obzirom da su nam terce vrisnule zbog radi prehlada, s tim u vezi preskacemo ovaj krug takmicenja. mada... a i u ostalom... mi smo ipak za revijalni deo momenta ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) Hahaaa...šta fali ako si malo prehlađena...sigurna sam da opet pjevaš bolje od mene...i tako bolesna... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
pa bre ne pevam samo ja, jel ova muciteljka Laya najavila duo (ovo ko ulosci s krilicima xaxaxa)? kada izadjemo iz karantina, rado cemo vam zapevati jednu od nasih dobro poznatih canzona ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
n emoras duo, mmozes i solo, daj sta bilo, nismo mi zakerala 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
Ma pusti nju šta je najavila...hahaaa...pjevaj sad sama...biće vremena i za duete... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|