Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Komsinica je napisao: Ja se izvinjavam, ali odustajem od zongliranja. Stalno neke zahebancije sa vama... Dokle deco, dokle.. ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..ima li tema...do kad da se šalje...ko pobeđuje.... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ...zna li se išta... ..ajde Lažo zamaši dirigentskom palicom...pa da zasviramo... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Imam talenat! Osvojila sam sinoc/nocas drugo mesto u pevanju. Otpevacu nesto. Ali necu Moli ispuniti zelju. To je suvise intimna canzona. E tako. Samo da dohvatim mikrofon.
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Oooooo rajo moja (čuj mene) ajmo se igrati, ne budite federi Takmičari koji će učestvovati: - Laya (magarac) - Zlobni - Molena - Senka & family - Casual Pozivaju se:
Gudačko - komšijsko - rodbinski kvartet na čelu sa Minkom Umilni glasić Sombora - Nikita Najbolji recitator Balkana - Vuki Simpatična ženica sa razglasa sa autobuske stanice - Iskra Vrištalina iz Vojvodine ( neee, nisam ja ) - Megi + baba Lepa Brena sa Senjaka sa Lepim Borom sa Drine - Komšinica i Uther Dj iz Kafane - Boss Voditelj programa - Julia Bariton iz biblioteke - MadBukseler Slatkica sa morskoga plavog žala - Gigi Zeme kao duo fantastiko - Pitt i Picard Najbolja reperka iz mahale - Just + 1 Novosadska Gara & drma mi se lada band - Trile Jeti šumadinac, svetsko čudo - Žex Južna pruga i Dežela - Naopaki i Čupka Kraljica splavova da prebaci svoje umeće ovde - Twillight Rock star '80-tih - Mojne Decko u usponu - Marin Rusko - Srpski kašljator narator - Debilko Žena lavica u duši pevačica - Zana Za sve one koji učestvuju prvi put obećavamo da ćemo biti nežni ( jer znamo da boli ) i gratis dajemo 3 boda. Ajcad federi ne budite... ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
Poslednji put menjao LaYa dana 29 Nov 2013, 15:30, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: Oooooo rajo moja (čuj mene) ajmo se igrati, ne budite federi Takmičari koji će učestvovati: - Laya (magarac) - Zlobni - Molena - Senka & family - Casual Pozivaju se:
Gudačko - komšijsko - rodbinski kvartet na čelu sa Minkom Umilni glasić Sombora - Nikita Najbolji recitator Balkana - Vuki Simpatična ženica sa razglasa sa autobuske stanice - Iskra Vrištalina iz Vojvodine ( neee, nisam ja ) - Megi + baba Lepa Brena sa Senjaka sa Lepim Borom sa Drine - Komšinica i Uther Dj iz Kafane - Boss Voditelj programa - Julia Bariton iz biblioteke - MadBukseler Slatkica sa morskoga plavog žala - Gigi Zeme kao duo fantastiko - Pitt i Picard Najbolja reperka iz mahale - Just + 1 Novosadska Gara & drma mi se lada band - Trile Jeti šumadinac, svetsko čudo - Žex Južna pruga i Dežela - Naopaki i Čupka Kraljica splavova da prebaci svoje umeće ovde - Twillight Rock star '80-tih - Mojne Decko u usponu - Marin Rusko - Srpski kašljator narator - Debilko Žena lavica u duši pevačica - Zana Za sve one koji učestvuju prvi put obećavamo da ćemo biti nežni ( jer znamo da boli ) i gratis dajemo 3 boda. Ajcad federi ne budite... ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif) hahahhahahahha....kako sam ovo propustila  :lol ljubomorna sam sto i mi nismo dobili opise..mi koji cemo 'kao' ucestvovati  al' si ih opisala Vrištalina iz Vojvodine ,Lepa Brena sa Senjaka sa Lepim Borom sa Drine ,Novosadska Gara & drma mi se lada band ..... jao Laki lujko jedna zadaj nam temu sto prije....bas mi se pjeva. I molim nabrojane da se jave sto prije....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hocmo li ove godine ili poslije praznika kad nam glasovi postanu neprepoznatljivi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ovisi, ko sta bude radio sa glasovnim organom
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
'Vakooooo....da vam metnem...zadatak.... Ex Yu po izboru Do petka u 20h. Eto vam. Ajcad na posa'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
auuuuuu...izbora na pretek ko ce se odluciti za pravu pjesmu ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
|
|
|
|
|
|